המחזור התשיעי בפרמיירליג: גאולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/10/16.

1. alexshw Member

הוא יכול לגלגל טריליונים גם. למה הוא חייב להבין גם בניהול מועדון כדורגל? ממש לא קשור.
    אם מוריניו יתגלה ככישלון וכזה שעבר זמנו, אני לא הולך לקבוע את זה היום, הרי שיהיה לך 3 מאמנים כושלים במיוחד שמונו אחד אחרי השני. אם זה לא כשל ניהולי אז מה כן.

שוב יונייטד יכולה כל קיץ לשפוך ולשפוך כסף ולאונן על מכירת חולצות. היא גם יכולה בלי בעיה לשלם לכל מאמן פיצויים ועל כל מאמן להגיד איזה מיושן ואיזה עבודה חרא הוא עושה ויצאו צודקים, השאלה אם לא הגיע זמן קצת לחשוב יותר עמוק.

בלי מינוי אנשי כדורגל נורמליים שיקבלו החלטות הקשורות לכדורגל, שימשיכו עם מוריניו ויהי מה. מספיק.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/16
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

במקרה של המינוי של מוריניו(כמו גם ואן חאל בזמנו) קשה לי להאשים אותם.

הרי 99 אחוז מהקהל שלנו והתקשורת ייחלה למינוי הזה( האוהדים המטומטמים שלנו ניפחו את הרשת עם השלטים של המיוחד וכל הבולשיט הזה מדצמבר בערך),אנשים פה כססו ציפורניים בינואר כשאני היחיד שכתב לכם שמבלפים את כולם ומוריניו כבר מזמן סגור אצלינו(כשהיו יעני קישורים לפאריס סן זרמן וקצת לריאל מדריד), אז איך אפשר להאשים אותם בזה? מקסימום אפשר להגיד שהם לא קראו את התמונה שבודדים מבנינו זיהו ופחדו ממנה- שמדובר באמת במאמן שעבר זמנו, ממורמר, חסר שליטה, עם כדורגל מיושן שפשוט לא התקדם והנפילה בצלסי היא לא מקרית היא סיפור של תהליך, תהליך שקיעה של מאמן שפעם השאיר חותם ענק על הכדורגל וכבודו במקומו מונח.

כנל על ואן חאל, היה לובי עצום שרצה במינוי שלו, מה גם שבאותו קיץ היה מהבודדים שבאמת היו על המדף והביאו נסיון וקבלות מהעבר, הם נפלו שם אבל שוב זו החלטה קשה שגם דירקטורים שהכי מבינים בכדורגל היו יכולים ליפול אליה, לא מאשים אותם בזה.

אני פינטזתי ואמשיך לפנטז על סימאונה, זה השם הראשון שרציתי ואמשיך לרצות בשבילנו.

3. alexshw Member

מאמן הגנתי שלא יודע אנגלית. הכי מתאים.
    הוא גם לא הולך להגיע ליונייטד אם כי כנראה לאינטר.
    הביקורת על כל מאמן ומאמן ספציפי וגם על מוריניו העונה מאוד מוצדקת. גם אני הבעתי אותה. פשוט אחרי 3 שנים צריך להבין שביונייטד השיווק קודם לכדורגל לצערי.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

אגוורו עד היום לא יודע לחבר משפט שלם באנגלית ונראה שמכל האנשים בעולם רק לפפ זה ממש מפריע.
    הלא יודע אנגלית זה כל כך אוברייטד, בטח שבעולם של היום אפשר לבנות סגל של 98 אחוז שחקנים לטיניים(וזה אפילו משתלם, כלכלית ומקצועית).

אני אגלה לך סוד קטן, לא כל כך קשה ללמוד ספרדית.
    אני בחודשיים וחצי למדתי לקיים דיונים שלמים עם מקסיקנים בשפה שלהם כשביולי ידעתי להגיד טי קיירו מוצ׳ו ופוטה מאדרה.

מאבק עם אינטר? אולי.
    אבל אני מצפה ממועדון שהניח בלי למצמץ 135 מיליון דולר על שחקן להניח הצעה כזאת שאינטר בכלל לא תגיע לשולחן אם היא באמת רוצה את האיש.

5. alexshw Member

אגוארו שחקן. הוא צריך לדעת מספר מילים. מאמן חייב לתקשר ובלי מתורגמן.
    על כל פנים אני חושב שהוא בסגנונו לא מתאים ליונייטד שאנו רוצים לראות גם אם ידע אנגלית פרפקט.

6. owen11111 Member

תרסיס, עם רוב הדברים שאתה אומר בדיון אני מסכים איתך. אבל אני חושב שאתה ממעיט בצורה משמעותית בערך האנגלית עבור מאמן/מנג'ר.
    אתה יכול להצליח משמעותית כשחקן בלי לדעת אנגלית. ע"ע אגוארו, סוארז, קוטיניו. אבל מאמן זו אופרה אחרת לחלוטין והדרישות לחלוטין שונות.
    גם אם העוזרים של סימאונה יודעים אנגלית בצורה מושלמת, אימון היא עבודה שפשוט דורשת ידיעת השפה ברמה מסויימת.
    להבנתי, הידע של סימאונה באנגלית כ"כ מוגבל שהוא גורם לפלאגריני להשמע כמו שייקספיר.

בנוגע לאינטר: אני לא חושב שזה יהיה מאבק של כסף, אם להאמין שסימאונה הוא באמת הצ'ה גוורה שהוא מצטייר כלפי חוץ. אינטר ואתלטיקו אלה שני המועדונים שהוא אומר שהוא אהב מחוץ לארגנטינה. כל השמועות מכוונות לכך שהוא עתיד להגיע לאינטר בעונת 17/18. אולי הכסף הגדול של יונייטד ישנה את דעתו, אבל קשה להאמין בכך.

בכלל, קשה לי להאמין שיונייטד תחפש מאמן אחר. אם ואן חאל קיבל שנתיים מלאות, אני מאמין שהמוניטין של מוריניו יצליח להחזיק אותו בתפקיד לפחות עד סוף העונה. מאמין שגם יותר מכך, גם אם לא יהיה שיפור דרמטי בתוצאות או ביכולת.

אגב, המאמן המושלם ליונייטד היה ככל הנראה פפ גווארדיולה. לא יודע אם זה היה מתחבר, אבל על הנייר זה המינוי שאני אישית הכי פחדתי ממנו.

7. k_700 Member

סגנונו שאנו רוצים....
    אמממ רגע 99 אחוז מהאוהדים שלנו בעולם אוננו על מאמן הגנתי שהם חשבו שיהפוך אותנו לקבוצה הכי הגנתית באירופה עם פרסונל, אופי, עמידה טקטית.
    זה מה שכולם רצו, לחזור ליסודות, לגדל ביצים, לחיות את המשחק.

הם רק טעו כשחשבו שיקבלו את זה ממוריניו, הוא הסיפור של האתמול.
    סימאונה הוא הפנטזיה המשודרגת שלהם ובעיקר הסיפור של המחר.
    יש לו עוד כל כך הרבה בקנה, הוא מאמן סוחף, הוא מביא את הכדורגל שלו לבמות הכי גבוהות, הביתיות אצלו זה מעל לכל, הרגש, הלחימה, האלגנתיות מחוץ למגרש, העובדה שהשחקנים יתאבדו בשבילו תמיד וגם בהפסדים הוא הכי מלך ומרגש שיש.
    וסתם גם העובדה שכבר 4 שנים הוא עושה מה שלדעתי אף מאמן לא עשה בהיסטוריה- אשכרה להיות שווה בן שוו לשני הגלדיאטורים הכי גדולים ומנופחים בהיסטוריה של הכדורגל כשכל שחקן אצלו נראה 150 אחוז ממה שהוא שווה כשאפילו טורס עם השבע אמות בקבר מסוגל להראות אצלו כמו שחקן כדורגל יעיל.
    זה השם שבתכלס יכול להחיות את המועדון הזה עם הדרך שלו והפרסונל שלאוהדים יהיה קל להתחבר ולהרגיש.

לא מאמן ממורמר, מיושן שכבר לא משפיע על השחקנים שלו ועוד מעט כמו בצלסי יתחיל להשניא את עצמו על הקבוצה עד לסילוק הבלתי נמנע.

אואן, אין אף גיל שאי אפשר בו ללמוד אנגלית, אף גיל.
    לא יודע מה זה ידע כל כך לקוי שלא מאפשר ללמוד. אפשר להגיע לאנגלית ואן חאלית די במהירות.
    ויותר מהר מזה אפשר ללמוד ספרדית ורצוי לבנות ממילא סגל שמורכב מ98 אחוז של שחקנים שידברו ספרדית.
    להבנתי הוא מדבר איטלקית שותפת שזה כבר עוד דרך לגשר עם עוד כמה שחקנים בסגל.

3-0 קל, קל מדי וצפוי.

8. Wazza Member

יונייטד הבדיחה של הכדורגל

9. SerieA Il Capitano

אפשר לסלק אותו לפני יום רביעי הקרוב? כלומר, נגיד בזמן שאינטר מעיפה את דה בור, אם וכאשר?

10. alexshw Member

איברה למשל זו דוגמא קלאסית למה השיווק מעניין לפני כדורגל. חלוץ שבשום פנים ואופן לא היה מגיע אצל פרגי, גם בגלל גילו גם בגלל סגנונו. שיבקיע גם 40 שערים בעונה באנגליה.
    בחיים יונייטד אצלו לא שיחקה עם כזה סוג של חלוצים שמאלצים אותך לסגנון מאוד מסוים ויכולים גם לסרס.

Abu George אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

וואי וואי וואי.

12. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

״הגנה״ מביכה.

13. k_700 Member

אני כתבתי על הפחדים שלי מזלאטאן באינספור פוסטים בעונה שעברה ואנשים חשבו שאני חולה נפש כי איך אני מצליח לפקפק בפאקינג זלאטאן איברהימוביץ שעוד בא בחינם.

חביבי, זלאטאן זה השם הראשון שמוריניו רצה וקיבל. זה לא רכש של שיווק ולא בולשיט, זה מי שרצה לחוד אצלו, מי שחשב שבגיל 35 כמעט יביא לו נסיון, איכות מנהיגות וישתלב בטבעיות משחק שלו(למרות שהוא הכי לא מתאים כרגע לסגנון הזה ולקצב האנגלי), כתבתי על זה עשרות תגובות בעונה שעברה.

אני מת על זלאטאן, על האישיות, על המקצוענות ואני גם חושב שאפשר לעשות איתו הרבה יותר מהאפס אחוז שימוש שעושים איתו היום, אבל זה רכש מיותר, רכש של מאמן ורק שלו.

אני בטוח שהרבה אוהדי צלסי יכתבו בסוף המשחק שבחים לקהיל ולואיז על המשחק ההגנתי היום, לא רוצה יותר מדי לצנן אבל זה המבחן הכי קל שצמד הבלמים הזה קיבל מעולם.
    קבוצה שרק יודעת להעיף כדורים למעלה וחא מעבר לזה, זה המבחן שקיבלו היום פלוס איזה 4 כדורי קרן.

14. South Boy Member

צ'לסי בסך הכול חושפת את הבעיה הכי גדולה של ליברפול, איבוד נקודות מול הקבוצות הקטנות.

15. Gass12 Member

פאדיחה קולוסאלית!! אם אני שחקן היונייטד אני נשאר בסוכה עד פסח לא יוצא להתפדח
    מעבר לבית ספר שעושים לנו בהתקפה, צ׳לסי של קונטה מלמדת אותנו פרק בהלכות הגנה יעילה.
    התקפות הכלום ושום דבר מתנפצות כמו גלים מסכנים בחוף לה הויה