המחזור התשיעי בפרמיירליג: ליברפול מנצחת את צ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/10/08.

1. Tony Adams Member

וואו, איזה משחק טעון רגשות בשבילי. הייתי עצבני מרגע קריאת ההרכב ועד השער השני של אדביור. המון לחץ השתחרר אצלי, ואני מאוד מרוצה מניצחון הזה.
    עד עכשיו אני לא מסכים עם הרכב שונגר פתח איתו, כשלדעתי אדביור היה צריך לפתוח מהתחלה. הוא בנוי למשחק מהסוג הזה, והוא הוכיח את זה ב-22 דקות שהוא שיחק. אדביור ניצח לנו את המשחק. חד וחלק. היום הוא החזיר לי את האמון בו. שחקן גדול.

שיחקנו מאוד פושר למשך רב המשחק, לא יצרנו מספיק, וגם כשיצרנו זה היה נראה שאנחנו משחקים מאוד בלי חשק. בסופו של דבר גרין היה ענק היום. 2 העצירות מוולקוט, העצירה מבנטדר והעצירה מ-RVP. כולן היו עצירות טופ קלאס. כל הכבוד. כואן פרסי בעט לעמוד רציתי לזרוק את השלט על הטלוויזיה מעצבים, אבל אני כל כך שמח שאדביור נכנס ונתן את הפוש שהיינו צריכים.

ווסטהאם ראויה לכל המחמאות, היא שיחקה נכון וחכם, וגם סיכנה פעמיים את השער של אלמוניה. אלמוניה בעוד משחק טוב. 2 עצירות נפלאות. ההתקפה המתפרצת שהשאירה את בלאמי מול אלמוניה היתה מדהימה. לא יכול להאשים את ההגנה בכך. דווקא ההגנה היתה ממש לא רעה היום וזה ראוי לציון. סילבסטרה במשחק הרבה יותר טוב מאשר צמד המשחקים הקודמים.

לגבי השיפוט, אני מצטרף אל יאיר. שיפוט מצוין של דאווד. זה ממשיך ביחד עם השיפוט של הווארד במשחק של צ'לסי-ליברפול, שיפוט שהיה טוב מאוד.

זה ניצחון כל כך חשוב. ירדנו לנקודה מצ'לסי, ולא נתנו לליברפול לברוח.

עכשיו הפנים לדרבי!! :aaarse: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

2. The_Arsenal Member

בחיי שאני לא מבין מה אתם רוצים מדאוד. כל ההחלטות שנלקחו על-ידו ולא ע"י הקוון היו מעולות. שלט במשחק, היה קרוב לאירועים, לא הושפע מלחץ. כמובן שהקוונים (במיוחד זה שקרוב לספסלים) היו על הפנים אבל זו לא אשמתו.

אבל יכול להיות שבגלל איכות פחות טובה השתבשה דעתי...

ועזרא, למקרה שהתכוונתי אליי, שמי בישראל הוא גל. לא ראיתי שיאיר (PRAETOR) הזכיר את השופט.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/08
  3. Claret&Blue Member

כניסה זהה לחלוטין בתחילת המחצית השנייה של קלישי על מאלינס, רק צהוב. אם זה אדום אז גם קלישי היה צריך להיות מורחק, חד וחלק.

4. בועז Member

זה בחיים לא אדום ישיר, ראיתי פאולים הרבה יותר חמורים שהמבצעים שלהם ראו רק צהוב, מה גם שהדקה הייתה 93 וקרלטון קול לא נכנס בו מאחורה בלי שום קשר לכדור, סונג התנהל איתו וקול ירד לגליץ ,אפשר היה להוציא רק צהוב.

אגב שכחתי לציין כמו שרעננה אמר את הקהל, הוא דחף ודחף בלי הפסקה, שאגות פוראבר בלואינג באבלס היו מדהימות והכניסו את כולם לטירוף. רוברט גרין הוכיח היום שהוא שוער גדול.

5. Number 8 Member

ניצחון סופר חשוב. באמת שאני לא יודע על מה אתם מדברים, מחצית ראשונה הייתה בסדר גמור, שתי הקבוצות היו פחות או יותר באותה רמה, אבל במחצית השנייה, בעיקר מהרגע שאדאביור נכנס, היינו בשליטה מלאה, תקפנו כל הזמן, ו-ווסטהאם די נעלמה מהריצות אחרינו. גרין נתן כמה הצלות מדהימות, בעיקר מהבעיטה של ואן פרסי(רגל שמאל אדירה ומטורפת...).אפטון פארק אחד המגרשים שאני יותר חושש מהם אבל עשינו את המוטל עלינו ונשארנו צמוד צמוד לליברפול.

בקשר לשיפוט - קופחנו פעמיים עם היד של גרין בחוץ והעבירה על סונג שהגיע לנו פנדל. מלבד היד של דיאבי, וגם זה בספק, לא הגיע לווסטהאם אף פנדל. האדום על קול די מוצדק, רואים מראש שהוא נכנס במטרה של תסכול וכעס, ושהוא קיבל את האדום, אפילו לא היה מופתע.

6. NUOVA GUARDIA Member

הגיע הזמן שאסטון וילה תתפוצץ אחרי פתיחת העונה העגומה עד עכשיו. 4-0 ענק של וילה ומשחק הקרבה גדול של החלוץ שבנו עליו מפתיחת העונה, אגבונלאחור שכבש את השער השני לזכות הוילה. וויגאן פשוט הייתה מפורקת היום בבית ובחלקים גדולים מהמשחק היה ניתן לראות שאסטון וילה גדולה עליה. אני חושב שאסטון וילה קבוצה חזקה שבאמת יכולה להתמודד חזק בצמרת, והעונה זה יהיה קשה מתמיד עם קבוצות כל כך חזקות בפריימר ליג.

7. Jack Wilshere Member

אני גם הייתי מסתפק בצהוב בלבד על הכניסה של קול בסונג, אבל בסך-הכל השיפוט של דאוד סואיל היה מצויין הערב.

8. Rudess Member

לא יכול להיות, בטוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

פושר? לא יצרנו מספיק? משחקים בלי חשק? כנראה שראינו משחקים שונים.

היא הייתה סבירה יותר מאשר במשחקים הקודמים, בעיקר הודות לכך שהיה קשר אחורי על המגרש שמנע ממספר רב של התקפות להגיע בכלל אל הרחבה. סילבסטרה גם היום הצליח לפשל מספר פעמים, במיוחד לקראת הסוף כאשר כמו דביל הוא הרחיק כדור על סונג, אך למזלנו הבעיטה של קולינס הלכה לשחקים.

9. Claret&Blue Member

איזו עבירה על סונג?
    ואם האדום של קול מוצדק אז צריך להרחיק חצי מהשחקנים בפרמיירליג כל מחזור.

10. Rudess Member

אתה בעצמך אומר זאת, זאת עבירה שמעידה על תסכול, דקה 93, שום סיכוי להגיע לכדור, לכן אדום מוצדק.

הלוואי שירחיקו על עבירות כאלה שחקנים מכל קבוצה, אז אולי הכדורגל יהיה פחות אלים, ושחקנים לא יצטרכו לשבת עם פציעות בחוץ של שנה. עדיף שאלה שישבו בחוץ, יהיו השחקנים שניסו לפצוע ועשו את העבירות הברוטאליות.

11. בועז Member

איזה יום מתסכל, עוד הפסד ביתי, טוטנהאם מנצחת,הרגשת חוסר אונים... הולכת להיות עונה קשה. נובל פצוע לחודש, אשטון סיים את העונה, נותרנו רק עם קרלטון קול ובלאמי לרפואה, אני מקווה שבאולד טראפורד זולה יפתיע עם סירס בהרכב, אבל לצערי כנראה ששוב די מיקלה יהיה זה שיפתח. אני מוכן להתערב על מיליון דולר שפרגוסון הולך לפתוח עם טבז נגדנו ביום רביעי...

12. Number 8 Member

במחצית הראשונה. הייתה קרן, ושעוד לא הרימו אותה, אני לא זוכר מי תפס את סונג בחולצה. הראו את זה בכמה הילוכים חוזרים...

13. NUOVA GUARDIA Member

רק מיליון שקל?! תתערב על יותר ותעשה כסף. אין מצב שפרגוסון לא מעלה את טבז בהרכב על חשבונו של ברבאטוב. ובקשר לווסטהאם, הולך להיות לאוהדים שלכם כאב ראש מאוד גדול העונה, אחרי הניצחון של טוטנהאם 0-2 על בולטון כנראה שהם ירוצו חזק ויצאו לדרך חדשה. איך שזה נראה עכשיו, ווסטהאם הולכת להיות קבוצת תחתית העונה שתתמודד על הירידה. בקשר למשחק בשבת הבאה נגד מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד, אני חושב שווסטהאם צריכה לבוא ולשחק כדורגל התקפי ולהפתיע את השדים האדומים, אבל בשביל זה היא צריכה את קרלטון קול וקאריג בלאמי בכושר פנטסטי. בקשר לדי מיקלה, הוא רחוק מלהציג את היכולות שלו בקבוצות האיטלקיות בעבר.

14. בועז Member

מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד הולך להיות סיוט, רוברט גרין צריך לצאת לשם עם שקים ענקיים , הוא הולך לקבל שם הרבה כדורים ברשת. קרלטון קול בכושר שיא לא יהיה, הודות לדאוד השתיין שהרחיק אותו באדום ישיר(3 משחקים בחוץ).

15. NUOVA GUARDIA Member

אתה, בתור אוהד של ווסטהאם, צריך לתמוך בקבוצה שלך גם במשחקים קשים מול מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד. אומנם קרלטון קול לא ישחק, אבל עדיין אסור בשום אופן להיכנע, לא משנה איפה המשחק ולא משנה איפה היריב.