המחזור התשיעי בפרמיירליג: ליברפול מנצחת את צ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/10/08.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת קרלטון קול מפחיד. הוא הגיע היום לכל כדור ועשה חיים קשים לשני הבלמים שלנו (שדווקא התמודדו איתו יפה יחסית), אבידה גדולה לווסט האם במשחק הקרוב.

2. Cup of Tea Liverpool, UK

הוא באמת היה טוב היום. בכלל, אפטון פארק זה ממש לא מגרש שקל לשחק בו
    שנה שעברה גם אנחנו וגם המאנקס הפסדנו שם. (לך תספר את זה לאוהדי צ'לסי, הם כיסחו אותם לפי מה שאני זוכר)
    אבל הם קיבלו את שלהם היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

פולהאם מצליחה להוציא נקודה מהפראטון פארק מול פורטסמות',
    הגמל (קראוץ') הבקיע לזכות המקומיים בדקה 62, דמפסי הישווה שלוש דקות לסיום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/08
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוויון לא ממש מוצדק דרך אגב. אמנם ראיתי רק את המחצית השנייה, אבל פומפיי שלטה במשחק והייתה גם מאוד קרובה לשים את השני שלה...

5. King Kenny Member

איזה ניצחון, מי היה מאמין שדווקא אנחנו עם המאזן הגרוע שלנו נגד 3 הגדולות נצליח לנצח את שתיהן.
    עמדנו היום טוב מאוד מבחינה טקטית חוץ מדבר אחד שהפריע לי שהקישור האחורי היה קצת יותר מדי אחורה בהתקפות של צ'לסי, מה שנתן לצ'לסי להגיע למרחק של כ-30 מטר מהשער בלי להתאמץ יותר מדי, אמנם כשהם הגיעו לשם מסצ'ראנו ואלונסו עשו עבודה טובה איתם, אבל זה היה גם קצת בגלל יכולת גרועה של קשרי צ'לסי.

ציונים:
    ריינה 6.5-לא הייתה לו עבודה קשה מדי היום, אבל הוא שיחק טוב מבלי לטעות אפילו פעם אחת ויצא טוב לכדורים בלי פחד.
    ארבלואה 6.5-משחק טוב שלו, הצטרפות טובה ועבודה טובה בהגנה חוץ מאיזה פעמיים שקצת הלך יותר מדי לאמצע והפקיר קצת את ההגנה בימין (פעם אחת קרא היה שם להציל גול ובפעם השנייה פשוט צ'לסי לא השכילה לנצל את המצב).
    קראגר 8-מדהים, נתן את הנשמה שלו על המגרש היום והתאבד על כל כדור.
    אגר 6.5-עשה עבודה טובה ושקטה, היה תיאום טוב בינו לקרא, כאילו לא נעלם לנו עונה שלמה.
    אאורליו 6-הצטרפות גרועה להתקפה, בהגנה לא הייתה לו הרבה עבודה.
    אלונסו 7-ניהול משחק מצוין, כמו בימים הטובים. דניאל אגר (המשתמש), אני מקווה שאתה נהנה מהכובע.
    מסצ'ראנו 7-ללא כל ספק, הקשר האחורי הטוב בעולם, וכל מילה נוספת מיותרת.
    ג'רארד 7-התחיל את המשחק לא מדהים אבל מסביבות הדקה ה-20 היה מצוין, ראו אותו בכל מקום על מגרש.
    ריירה 6.5-מחצית ראשונה מצוינת, מחצית שנייה קצת נעלם וחבל. שליטה מצוינת בכדור ויופי של עבודה על שטח קטן (היכולת הזאת בלטה בעיקר כשיצא מספר פעמים עם ידו על העליונה ממצסים שהיו עליו שני שחקנים).
    קויט 6.5-יופי של עבודה בהגנה אבל בהתקפה לא הרגישו אותו.
    קין 6-לא הורגש במשחק, נכון שזה שהוא לא קיבל הרבה כדורים השפיע אבל זה לא תירוץ מספיק טוב.

באבל 6.5-חלוץ מצוין, עשה יופי של עבודה ואני מקווה שיקבל יותר קרדיט מבניטז בכלל ובעיקר כחלוץ.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

קין הזכיר לי אתמול את ההופעה של ברק יצחקי לבד בחוד מול אנגליה בוומבלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx . נקווה שבסוף הוא ישתחרר ויבקיע.
    בקשר לבאבל, עבד מצויין כמעט לבד בהתקפה. כשטורס חוזר הם חייבים לשחק ביחד.

7. raanana4ever Member

אני מאוד אופתע אם לא יערערו על האדום של קול. 3 משחקים בחוץ על תאקל כזה זה פשוט לא הגיוני.
    אולי טריסטאן יוזנק להרכב ביום רביעי.
    בועזיניו מספיק עם הפסימיות, הקבוצה נראת טוב ואנחנו עדיין בחצי העליון.

8. NUOVA GUARDIA Member

אני פשוט לא מבין את השיפוט הזה.
    אחרי העבירה של מרסלו בניצחון ריאל מדריד, הוציאו לו רק כרטיס צהוב, בעבירה כסחאנית לא ספורטיבית.
    ועל תאקל כזה נותנים לקרלטון קול אדום ועוד הרחקה ל3 משחקים?! פשוט שערורייה.

9. Cup of Tea Liverpool, UK

נכון היה לומר את זה אחרת, על עבירה כזאת קול קיבל אדום והעבירה הבלתי ספורטיבית של מרסלו זכתה רק לצהוב?
    הבעיה פה הרבה יותר גדולה במקרה של מרסלו. יחסית, השריקה לצהוב של מרסלו הייתה הרבה יותר לא מוצדקת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/08
  10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפיוד של וויין רוני עם אוהדי אברטון קצת חורה לי.
    הדרך שבה רוני עזב מועדון שגידל אותו הייתה לגיטימית והוגנת. אני יכול להבין אוהדים שכועסים על העזיבה ואני עוד יותר מצליח להבין כעס אחרי מה שהוא אמר על הקבוצה ומוייס לאחר מכן.
    המעשה שלו, גם אם נעשה כאקט נגד קהל שהקניט אותו לאורך כל המשחק, מראה לדעתי חוסר כבוד מובהק למועדון שטיפח אותו מינקות. אם לי זה נראה צורם כצופהמהצד קשה לי לדמיין כמה מתעבים אותו עכשיו בגודיסון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/08
  11. AW forever Member

אני לא ממש מבין מה המרמור הגדול על האדום לקול. הכניסה הזו הייתה מיותרת לגמריי, אקט של מרמור, גליץ' עם שתי רגליים ולתוכן במרכז המגרש, מסוכן ומיותר. גם זולה מסכים שזה היה תאקל רע וקשה לבוא בטענות לדאוד עליו.
    de-rossi 110- "ועל תאקל כזה נותנים לקרלטון קול אדום ועוד הרחקה ל3 משחקים?!" זה החוק, אדום ישיר זו הרחקה אוטומטית ל3 משחקים, אני לא מאמין שווסטהאם תערער וגם אם כן, הסיכויים אפסיים שהם יזכו בערעור, אין פה קייס.

12. Claret&Blue Member

איפה ראית שזולה מסכים? אני ראיתי אותו אומר שזה היה גג כרטיס צהוב. קול הלך לכדור בתאקל לגיטימי אבל איחר, צהוב מספיק פה. למה את התאקל של קלישי בתחילת המחצית השנייה קיבל רק כרטיס צהוב לא מובן לי, בייחוד אחרי שדאוד החליט שלקול מגיע אדום.

13. בועז Member

אם זולה חושב שהגיע לו אדום, למה הוא התבטא ואמר שהוא הולך לבדוק את האפשרות של ערעור?

14. AW forever Member

לא אמרתי שזולה מסכים לאדום, אמרתי שהוא חושב שזה היה תאקל רע.
    מתוך teamtalk:

Asked if the red card was justified, Zola replied: "I don't know. I don't think he touched the player but it wasn't a nice tackle either.

15. Claret&Blue Member

נו מן הסתם זה לא תאקל נחמד, הם נחמדים רק אם השחקן מגיע לכדור. ורק תענה לי למה לא אמרת מילה על התאקל של קלישי בתחילת המחצית השנייה כשהוא קיצץ את מאלינס?