המחזור התשיעי בפרמיירליג: ליברפול מנצחת את צ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/10/08.

1. Jack Wilshere Member

SeRgInHo,

אני מבין שהמטרה (ההישארות בליגה) מקדשת את האמצעים (משחק מבוקר וכולי) מבחינת האל סיטי, ולכן אני לא מצפה מהאל לשחק כדורגל אטרקטיבי, אבל אני מצפה שכדורגל שכזה לא יביא אותה ל-20 נק'(!).

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בלי ספק האל זו תופעה חולפת, הרי אני בטוח שאף אחד לא באמת מאמין שהיא תקבע יתד בצמרת הפרמייר ליג לאורך שנים, לכן אני לא רואה שום סיבה לראות בצורה כזאת שלילית את הנוכחות של האל או את התוצאות שלה. זאת עונה ראשונה שלה בליגה הבכירה, לא בטוח שיש לה כלים כדי לשחק כמו שמצפים פה ממנה, היא באה מלמטה ומראה לכולם מאיפה משתין הדג, אני באמת לא רואה פה שום סיבה לשנוא את האל או משהו בסגנון.
    הם הגיעו לעונת בכורה, כל מה שהם רוצים זה לשרוד ולשמור על החלום בחיים, לגטימי לחלוטין שהם ישחקו הכי הגנתי שבעולם שצריך, אי אפשר לצפות מכל קבוצה לשחק עם 5 שחקנים למעלה ולהמר על כל הקופה- תהיו ריאליים.

ופריאטור.. אז מה אתה רוצה? שהם יפרסמו הודעת התנצלות על כך שהם עם 20 נקודות? שוב, רק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מגיעות להם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/08
  3. odobry Member

עזוב הוא ממורמר שארסנל הפסידה לה.

4. Jack Wilshere Member

במבחן התוצאה הם עומדים-גם-עומדים, ועל כך אפשר להחמיא להם, כפי שציינתם, אבל אותי, בכל אופן, מאוד מתסכל לראות שאין שכר ועונש בכדורגל. מיקומה של האל בטבלה הוא דוגמא קיצונית לכך. 20 נק' על מה ולמה? על כדורגל מבוקר, הגנתי, על כך שבמשך 90 דקות הם לא מחברים יותר מ-3 מסירות, אך מצליחים פעם אחר פעם להבקיע ממצבים נייחים, על שוד בלול, שוד באשברטון גרוב. אתם רוצים להחמיא, דחילק. אני סולד מכדורגל שכזה. גם כשבולטון הצליחה תחת אלרדייס, דעתי הייתה זהה, כך שאני עקבי בעמדותיי.

בין היתר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/10/08
  5. odobry Member

תשמע בסך הכל אתה צודק. אבל היא לא לקחה אליפות ולא גביע ואתה יכול להרגע כי היא גם לא תקח ואני גם יכול להבטיח לך שעד קריסמס היא כבר תמצא את עצמה באמצע הטמבל מגרדת תיקו מסנדרלד.
    נכון שהיא לא באה עם כדורגל יפה כמו הופניים אבל זה מה שאתה יכול לצפות מקבוצה כזאת שעונה ראשונה בליגה. אל תשכח שהיא הייתה העולה מהמקום השלישי.

6. Jack Wilshere Member

אני לא דואג... אני בסך-הכל מסרב להתלהב ממיקומם בטבלה בעיקר מהטעמים שציינתי, ומכיוון שאני מעריך שבסופו של דבר הם יטלו חלק במאבקי ההישרדות.

7. George Best Member

דווקא בולטון בילתה כמה עונות רצופות בצמרת הגבוהה ואף העפילה לאופ"א פעמיים אם לא שלוש(לא סגור על זה).
    אבל אז זה היה קל יותר, קבוצות מרכז הטבלה היו הרבה פחות חזקות.
    האל תסיים במקרה הטוב במקום ה10 לטעמי, לא צריך להתרגש ולבקר,
    אלא רק לתת להם מחמאות.
    סטוק לא משחקת מגעיל ומבוקר?ברומיץ' לא?פולהאם לא?בורו?
    ועובדה ש90% מהקבוצות הללו מוצאות את עצמן בתחתית.לא צריך להתרגש מזו שלמעלה.

8. בועז Member

קודם כל לא, בורו לא משחקת מגעיל...
    גם ברומיץ' לא שיחקה מגעיל מול האל.

אני יודע, זה נשמע קצת אכול קנאה וממורמר, ואולי זה באמת מה שזה, אבל כשהקבוצה שלך שוטפת את המגרש ובסוף מפסידה לקבוצה בגלל שהיא אטמה את המגרש ונגחה קרן או עשתה מתפרצת, זה מתסכל. מי כמוך יודע אריאל, שמיד אחרי שהפסדתם לנו מ2 קרנות בעונה שעברה רצת לספר לכל הפורום ש70 אחוזים מהשערים של ווסטהאם המגעילה מגיעים ממצבים נייחים...

אין לי טענות לצורת המשחק, לא רשמתי שבראון אונס את הכדורגל כי אני יודע שזה מה שיש לו . סה"כ קצת קשה לי לפרגן, כי עושה רושם שהשיטה הזו של הבונקר מתרפצות היא השיטה שהם משחקים לא רק נגד ארסנל או טוטנהאם בחוץ, אלא גם מול קבוצות כמו ווסט ברומיץ', ווסטהאם,וכו'. בסופו של דבר אני רוצה להאמין שהשיטה הזו לא תנצח, שכדורגל לא יפה כמו זה של האל וזה של בולטון לא יתאים לרמות האלה שם למעלה, ואני מאוד מקווה שהמצב יתאזן ככל שהזמן יעבור.

9. Rudess Member

בעקבות הפיטורים של ראמוס וההגעה של רדנאפ לטוטנהאם ,מתחדשת לדעתי אופציית חזרתו של גרנט לתפקיד הדירקטור הספורטיבי בטוטנהאם או מנג'ר פורטסמות'. יהיה מעניין לעקוב אחרי ההתפתחויות.

10. Strawberry Fields Member

עוד דבר אחד על האל סיטי...
    גם סנדרלנד בעונה שעברה לא הציגה כדורגל מהנה אבל היא עושה את זה עכשיו.
    כשקבוצה עולה לפרמיירליג היא חייבת 2 דברים עיקריים: ניסיון של שחקנים והרבה לחימה כדי לשרוד וזה מה שבראון מביא לה.
    אני לא מבין למה הם צריכים להתנצל על זה.
    אל תשכחו ששחקני flair קשה להביא למועדון שמעולם לא היה בפרמיירליג ואני די בטוח שברגע שהיא
    תרגיש בטוחה במקומה בליגה אז היא תשחק אחרת, קצת יותר פתוח והחתמה של שחקן כמו ג'יובאני רומזת לכך שאני צודק.
    כמו שאמר SeRgInHo, פשוט אבסודד שאנשים מצפים ממנה לשטוף את המגרש הרי אם היא הייתה עושה את זה היא סביר להניח הייתה מארחת חברה לטוטנהאם וגם אז הייתם באים בתלונות (אך מסוג אחר).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/10/08
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הנקודות שהם צברו עד עכשיו, זו חייבת להיות חתיכת התמוטטות כדי שהם יגיעו למצב הזה.

12. odobry Member

עוד שעה המשחקים מתחילים. בהצלחה לכולם

אגב תזכרו איפה שמעתם את זה קודם :

טוטנהאם מנצחת היום

שימו לב אני לא עורך את ההודעה היום טוטנהאם לוקחת.

13. Strawberry Fields Member

זה לא בדיוק סקופ.

14. odobry Member

לא סקופ, חיזוי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

15. Strawberry Fields Member

Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Agger, Mascherano, Alonso, Gerrard, Keane, Riera, Kuyt

מעניין אם קויט ישחק קשר ימני או חלוץ.