המחזור התשיעי בפרמיירליג: ליברפול מנצחת את צ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/10/08.

1. odobry Member

עם הוא לא ישחק חלוץ אז מי?

עריכה : לא ראיתי שקין בהרכב

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/08
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי איך שההרכב כתוב הוא ישחק חלוץ, למרות שאני מקווה שלא. קין עדיף עליו בחוד ובנוסף לכך הוא גם לא מדהים בעמדת הקשר הימני.

בסה"כ הרכב טוב, אני מאוד מפחד מצד שמאל של ההגנה שלנו כי קאלו נמצא בכושר מפחיד ואאורליו... פשוט לא.

ההרכב של צ'לסי:
    Chelsea will line-up in a 4-1-4-1 formation as follows:

1 Petr Cech
    17 José Bosingwa
    6 Ricardo Carvalho
    26 John Terry ©
    3 Ashley Cole
    12 John Mikel Obi
    21 Salomon Kalou
    20 Deco
    8 Frank Lampard
    15 Florent Malouda
    39 Nicolas Anelka

C'MON YOU REDS!!!

3. Tony Adams Member

אתה אומר טוטנהאם מנצחת כאילו היא משחקת פה מול אחת מאריות הליגה. בולטון קבוצה שלא קל לשחק מולה, אבל טוטנהאם מתכוננת למשחק הזה כמו למלחמה. וזה כולל את כולם. מהשחקן האחרון ועד דניאל לוי.

4. odobry Member

אוי מעולה! הקולים התהפכו לי.ג'ו קול שהיה כנראה כבר כשיר. לא כשיר. ואשלי שכנראה שלא יהיה כשיר, כשיר. לפחות אני לא יראה את ברידג' הבדיחה הזאתי משחק. בהצלחה

תאמין לי שלטוטנהאם המשחק הזה כרגע הוא קשה כמו שבעוד חצי עונה יהיה לה מול צ'לסי מנצסטר ליברפול או ארסנל. זה משחק מאוד מאוד חשוב! ושיהיה לה מאוד מאוד קשה.

5. Gnus Avenue Member

אני מאוד מקווה שטוני אדמס לא יבוא אם ראדנפ לטוטנאם. זה יהיה פשוט בילתי נסבל... :aaaprot:

6. Tony Adams Member

טוני אדאמס לא ילך לטוטנהאם. הוא נשאר בעיר הנמל וינהל היום את המשחק. מספר דיווחים אומרים שאולי הוא, כמו שקיוויתי, ימונה למאמן עד סיום העונה.

7. spurs229 Member

זה יהיה בלתי נסבל בעיקר מבחינתנו, אף אדם שפוי בספרס לא ייתן לאדמס להיות עוזר מאמן. עוד הרבה לפני שנודע שהוא המנג'ר הזמני של פומפי היה ברור לכל בר-דעת שהוא לא מגיע אלינו.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יתרון לא בהכרח מוצדק שלנו במחצית, ואני לא מתבייש להגיד את זה. פתחנו חזק, אגרסיבי, והגול הגיע אמנם במפתיע אבל אחרי התקפה בכללי טובה. משחק הגנה מאוד חזק, ודווקא שני הצהובים שקיבלנו לא הגיעו לנו, שיפוט ככה-ככה של ווב* עד עכשיו. יש איפה להשתפר, בעיקר ביציאות למתפרצות, אבל ההגנה חייבת לסגור יותר טוב ולא לתת לבוסינגווה(שכל הרמה שלו נהדרת) להגיע רחוק מדי למעלה.

ג'רארד לא מדהים בכלל, שני איבודים מטומטמים מאוד שכמעט הפכו לגול בצד השני, נקודת האור היחידה אצלו הייתה הבעיטה הפנטסטית ברגל שמאל. אם אנחנו רוצים לשים את השני הוא צריך להיות יותר מפוקס.

*תודה דאקיר, התבלבלתי.

9. odobry Member

מחצית טובה דווקא של צ'לסי וליברפול. ליברפול באה ועושה מה שהיא צריכה הכניסה גול והתחילה להתבנקר .
    אני לא חושב שזה יחזיק לפי מה שראיתי צ'לסי שיחקה הרבה יותר טוב וזה עניין של זמן עד התיקו. עם המחצית השנייה תפתח כמו שזאת נגמרה אני רואה 1-1 או 2-1 לצ'לסי שתוקפת אבל חסר לה סיומת. לדעתי יכניס את בלטי ויוציא את מלודה. ההגנה של ליברפול מחזיקה מעמד יפה אבל לא בצורה מושלמת כאשר הרבה כדורים גבוהים של צ'לסי וכמה בעיטות של דקו מערערות את ההובלה של ליברפול.

אני מעריך ומקווה שתצ'לסי תנצח. הגול היה מקרי וחוץ מהבעיטה של ג'ררד ליברפול די מתבנקרת.

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד חוזר הניגון. אין לנו אף קיצוני שיכול לעבור את המגן שלו בדריבל, אין טעם בהגבהות לרחבה כשמי שמחכה שם הוא אנלקה ולא דרוגבה, וליברפול מגנה עם כל השחקנים עמוק מאוד כך שגם לבעיטות של לאמפרד ודקו אין כמעט סיכוי להגיע לריינה. אנחנו שוב, כמו כל משחק מול קבוצה עם הגנה טובה, נהיה תלויים במחצית השניה במצב נייח מקרי. אם בינואר לא יגיע קיצוני שיוכל לתת קצת יותר ממאלודה הלא קיים וקאלו המפוזר אנחנו נראה משחקים כאלה עד סוף השנה.

11. Wave Member

משחק מאוד מעניין התפתח בסטמפורד ברידג' בזכות השער המהיר של אלונסו
    צ'לסי שולטת בכדור אבל נראה כאילו אין לה מספיק כלים התקפיים איכותיים, מאלודה, קאלו ואנלקה רדומים ואף אחד מהם לא משפיע על המשחק, ההתקפות של צ'לסי בעצם מסתכמות בסופו של דבר בהרמות של בוסינגווה מימין , ריירה לא עושה עליו עבודה הגנתית מספיק טובה, נראה בינתיים כי הדרך היחידה של צ'לסי להשוות היא ממצב נייח
    בנוסף לזה, אני חושב שהצהוב לג'רארד לא היה ולא נברא, לדעתי בכלל לא היה פאול, טעות של ווב, שעד למקרה דווקא שפט בצורה טובה

12. Dakir Member

השופט זה ווב,לא בנט.

13. SkiMan Member

טוב, זה ממש נמאס. מדהים שליברפול עדיין במאבק האליפות אבל אין לי ספק שמתישהו זה יסתיים. ליברפול נראית כמו קבוצת תחתית שהגיעה לסטמפורד ברידג' - גנבה גול בפתיחת המשחק ומאז בונקר היסטרי בלי לעבור את החצי כמעט ובלי להעביר יותר משתי מסירות. זה מצטרף כמעט לכל המשחקים של ליברפול השנה שהם פשוט לא הרשימו אולי למעט המחצית השנייה מול יונייטד. לעומת זאת, כגשיונייטד באה לסטמפורד ברידג' ראינו מצידם משחק הרבה יותר פתוח שבאמת הרגיש כמו שתי מועמדות לאליפות.

צ'לסי מניעה כדור בצורה נהדרת עד שזה מגיע למסירה האחרונה. קודם כל בגלל שיש תחושה שחסר שם את החלוץ הנוסף שיפנה עוד שטחים ויעשה עוד תנועה ברחבה וגם מכיוון שליברפול מצופפת מעולה ובכללי לא נבהלת ומשחקת מאד מסודר והגנתי. מאלודה וקאלו, כרגיל במשחקים גדולים, נראים כמו שחקנים בינונים מאד מאד.

14. Tony Adams Member

קודם כל, די עם המתבנקרת הזאת. דבר שני, ליברפול משחקת מאוד חכם. היא פתחה עם המון התלהבות, כבשה שער, וב-35 הדק' הבאות היא המשיכה לשחק נכון כשהיא עוצרת את צ'לסי מאוד מוקדם ויוצאת להתקפות מהירות.
    צ'לסי לא מייצרת מספיק תנועה, ודקו כל פעם נתקע עם הכדור. השחקנים שמסביבו חייבים לנוע יותר. מזה דקו חי.
    אם צ'לסי תשכיל לשחק יותר מהר ופחות לעצור כל פעם שמגיעים 30 מטר מהשער של ריינה, אז היא תחזור למשחק.

15. קינג לדלי Member

http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00012/sunderpunch9_516x350_12764a.Xxx

מכות רצח אתמול בסנדרלנד באירוע "הכי אלים בתולדות הפרמייר ליג".