המחזור התשיעי בפרמיירליג: ליברפול מנצחת את צ'לסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/10/08.

1. NUOVA GUARDIA Member

כל הכבוד לליברפול שהגיעה לסטמפורד ברידג' ללא רגשי נחיתות. אפשר להגיד שאחרי הגול של ליברפול, היא התחילה לסגת וללכת אחורה ועושה טעות, היא צריכה להמשיך לתקוף את השער של צ'לסי ולכבוש את השער השני ולגמור את המשחק. צ'לסי משחקת אומנם טוב אבל ההתקפה נראת רדומה ואני לא רואה כלום מקאלו ומלודה שאמורים לקחת את המשחק שדרוגבה לא משחק.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם דווקא סקולארי יהרוס את המאזן הביתי המדהים שמוריניו התחיל איתו ואברם שמר עליו? מתי היה ההפסד האחרון של צ'לסי מישהו יכול להגיד לי?

3. odobry Member

היה אחד לברצלונה בליגת האלופות אבל חוץ מזה דצמבר 2004 כבר 83 משחקים אני חושב

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתנצל מראש, אבל:

יייייישששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!

YNWA

5. NUOVA GUARDIA Member

הסתיים המשחק, ליברפול מנצחת את צ'לסי בסטמפורד ברידג' 1-0 משער של צ'אבי אלונסו ואיזה נקודות חשובות להמשך הדרך. ליברפול כרגע היא המועמדת לזכייה בכתר האליפות בפריימר ליג, הצהרת כוונות כל כך גדולה, ושוב אני אומר זאת הגיעה לסטמפורד ברידג' ולא פחדה להתקיף את צ'לסי במגרש הביתי שלה, צ'אבי אלונסו בבעיטה מרחוק שפגעה בבוסינגווה והטעתה את פטר צ'ך קובעת את תוצאת סיום האפשר להגיד ''מפתיעה'' הזאת. ויש להזכיר שצ'לסי לא הפסידה המון המון זמן בבית.

6. Wave Member

כל הכבוד לליברפול, מגיע להם הניצחון הזה לדעתי, לחמו כמו מטורפים בסטמפורד ברידג' ואלונסו היה רחוק סנטימטרים משער נוסף, השיא המדהים של צ'לסי סוף סוף נשבר דווקא ע"י ליברפול
    צ'לסי לא נראית טוב העונה מול קבוצות עם הגנה חזקה, חייבים להגיד את האמת
    ג'רארד איש המשחק שלי, היה פשוט מעולה

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ליצן מי שבנה את הקבוצה הזאת, בלטי ואשלי קול צריכים להציל את המולדת באגפים למעלה? זה במקום לשלם עוד 8 מיליון על רוביניו? חובבנים.

משחק עלוב, לליברפול לא הגיע לנצח אבל מה שבטוח זה שלצ'לסי הגיע להפסיד, דקו ולמפארד לא היו קיימים היום, אנלקה, קאלו ומאלודה במשחק עלוב עוד יותר בלי אף פעולה טובה, מיקל הזכיר לכולם היום למה בלי אסיין הקבוצה הולכת 3 צעדים אחורה, שחקן כל כך טיפש, הוא לא יודע מתי הוא כבש בליגה פתאום הוא מנסה לבעוט בדקה ה-85 ב-35 מטר.. אידיוט שלא מסוגל לתרום שום דבר בהתקפה, אסיין במשחק כזה היה מהווה עוד איום התקפי מה שמיקל לא יוכל לעשות בחיים שלו.

משחק עלוב שלנו, זה מה שאנחנו שווים פחות או יותר ללא דרוגבה לקול, יש הברקות מדי פעם, מדי פעם הגלמים באמצע תופסים יום טוב והקבוצה מתפוצצת, אבל לאורך טווח.. זאת קבוצה שלא מסוגלת לייצר יותר מדי מצבים, בטח שלמפארד ודקו כאלה חלשים.

הלך שיא בצורה מאוד מאכזבת, ללא מלחמה בכלל, ללא שום איום על השער של ריינה במשך 90 דקות, עלוב מאוד.

אבל כבוד לכל השחקנים ששמרו על שיא כזה במשך 4 שנים ו-8 חודשים, לספרי ההיסטוריה.

8. Dakir Member

שצ'לסי יישארו עם המחמאות על הכדורגל היפה,אני יישאר עם 3 נקודות ומקום ראשון.

9. odobry Member

אין לי הרבה מה להגיד. עם הייתם גונבים ניצחון אולי הייתי יותר מבואס אבל ההפסד בא כי צ'לסי שיחקה גרוע ולא כי ליברפול שיחקה טוב. לדעתי ליברפול עדיין לא פקטור באליפות וזה יקבע בין צ'לסי ומנצ'סטר. אני מצטער אבל אני לא רואה את ליברפול מצליחה עם המחשק הזה לנצח כל מחזור ומחזור. היא תמעוד עוד הרבה הכאב האמיתי זה שנשבר השיא של רניירי מוריניו גרנט וביג פיל. הרבה מזלטוב לליברפול שבאה מוכנה ותפסה את צ'לסי עם המכנסיים למטה. אמממ טוב באסה אבל זה סכה"כ ירידה לצורך עלייה ואני עדיין משוכנע שצלחת האליפות השנה שלנו

Flying high, up in the sky
    Well keep the Blue's flag flying high

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קלישאה יפה שכנראה היית חייב להגיד בלי קשר למציאות.... אין שום קשר בין מחמאות לבין המשחק של צ'לסי היום.

11. Tony Adams Member

עכשיו יבואו כולם ויבכו על המשחק של ליברפול. נכון, האופי של ליברפול היה היום הגנתי. אבל היא הגיעה ליותר מצבים, היתה יותר מסוכנת, והיתה הרבה יותר קרובה ל-2:0 מאשר לשיוויון של צ'לסי.
    על המחצית הראשונה כבר דיברנו, אז אפשר לדבר בעיקר על השניה. מהדקה ה-45 ועד ה-70, צ'לסי כמעט ולא היתה במשחק. ליברפול שלטה, עשתה כמה צירופי מסירות יפות, שיחקה כדורגל נכון, ולא היתה רחוקה בכלל מהשני. צ'לסי לעומת זאת איבדה את עצמה, ולמעט בעיטה נוראית של קאשלי לא יצרה כלום.
    תגידו מה שתגידו, מגיע לליברפול לצאת עם 3 הנק' היום. והאמת? מצאתי את עצמי בסיום המשחק שמח. צ'לסי היתה בכושר מטורף ומאוד חששתי ממנה. ליברפול לעומת זאת, למרות הניצחונות, פחות מרשימה. לדעתי היא תפול איפשהו בזמן הקרוב. ההגנה שלה היום היתה נפלאה, אבל ההגנה צריכה להיות טובה גם מול סיטי ו-וויגאן.

בזמן האחרון היו לא מעט תלונות על השיפוט, אז היום קיבלנו שיפוט כמעט מושלם. אולי למעט הצהוב לג'רארד, ואי הוצאת הצהוב השני לקאשלי. חוץ מזה, מצוין.

עכשיו לנצח את ווסטהאם. אסור לתת לליברפול לברוח ל-6/7 נק'.

12. raanana4ever Member

ניצחון נהדר לליברפול. לא מעט קבוצות הובילו בסטמפורד ברידג' ונכנעו בסופו של דבר. ליברפול הצליחה לשמור על הגנה מצויינת(קראגר נפלא כרגיל) ומסצ'רנו כרגיל נהדר מבטל את דקו ולמפארד. ליברפול לא נתנו לצ'לסי מתנות ובלי דרוגבה וג'ו קול, וכשדקו ולמפארד מנוטרלים צ'לסי נראת מוגבלת מאוד.

13. Dakir Member

לא מסכים,שיחקתם משחק צירופים יפה ונראיתם מתואמים,זה שלא היה לכם קראק כדי לשבור את קראגר זה כבר משהו אחר.

14. NUOVA GUARDIA Member

קראגר היה גדול כמו תמיד. אני חושב שבלי מסצ'ראנו צ'לסי היו חוזרים למשחק הזה. עבודה נפלאה של הקשר הארגנטיני שביטל את דקו ולמפארד ובכך את כל המשחק של צ'לסי. ביום חלש של ההתקפה, כאשר לא ראיתי כלום מקאלו ומלודה שהיו אמורים לקחת עליהם את המשחק שדרוגבה לא משחק, היו פשוט שאננים.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כדי לשבור את קראגר ואת ההגנה של ליברפול לא צריך קראק, אבל בטח צריך יותר ממה שיש לצ'לסי להציע שזה בלטי בתור קלף התקפי, אנלקה ושות' המוגבלים ואחד די סנטו שעדיין רחוק מלעשות את ההבדל.

לא יודע מה ראית, שום תירום, ששום צירופים ושום נעליים. נגיד.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/08