כן אה, כאילו רגע לפני הוא לא בישל בכדור ענק לסלאח, ואז שם כדור על 50 מטר למאנה על החזה. אתה מוביל 5 באולד טראפורד, סירייסלי, אפשר להירגע.
ייייייישששששששש יא מועדון של בני זונות מטונפים יש!!!!!!!!!!!!!!!!! כושלאמא של השרמוטות האלה שמחפשים לשבור רגליים. 5-0 במחראה שלכם ועוד כשהשופט מרחם עליכם. טפי!
זאת בדיוק הבעיה שיש לי עם הקבוצה הזאת אין בהם רוע. במקום לתת להם 8-0 או 10-0 אנחנו במשך 20 דקות מתמסרים עם עצמנו במחצית המגרש. רחמנים בני רחמנים אנחנו.
יש מצב שהיום נגמר הסיפור של הגלייזרים ולא רק של סולשאר. כמובן לא מוכרים מועדון ביום, אבל יהיה להם קשה לקום מזה. זו מכה תדמיתית מאוד גדולה למותג המזויף. אוהדים עוזבים במחצית וגם לא נותרו להם עוד שפנים שיווקיים כל כך בשרוול. התעמולה שלהם התרסקה באופן המביך ביותר. קשה לי לראות איך הם מחזירים אמון בדרכים שהם אוהבים. בדרכים שהם לא מכירים זה יהיה קשה. ולא למנות סתם את קונטה זה לא נקרא.
חבל שאי אפשר להשתמש במשפט של אלכס פרגוסון הגדול שראה את הביזיון ביציע ורצה להתאבד אולי - "עוד יום בהיסטוריה של מנצ'סטר יונייטד". אולי כשזה קרה נגד מנצ'סטר סיטי אז ב-2011/12 והקבוצה קמה מהתבוסה הזו וכמעט לקחה אליפות. מה שכן, תצוגת נפל כזו אולי תביע לזעזוע. הפסד 3:0 היה אפשרי לפני המשחק, זה בכלל לא כוחות. לדעתי ברונו הוחלף ראשון כי הוא מהמעטים שלא מגיע לו להשתתף בחרא הזה. ליברפול - כל מה שקשור למועדון הזה חוץ מהבעלים הקמצן - תענוג. לסלאח לאט לאט מתחזק הלובי לבלון ד'אור. אני אגב באמת בגישה של "באש ובמים", ככה מטיפים לנו כאוהדי הפועל תל אביב בשער 5 - אבל אסור שקהל יריע או יימחא כפיים אחרי דבר כזה. אם מישהו נשאר זה בסדר רק אם הוא תייר, החבר'ה הקבועים היו צריכים לחכות עד הסוף כדי לשרוק בוז מחריש אזניים. כמובן שהאוהדים לא אשמים וכן הלאה. יש למישהו ספק שאף אחד לא יעניש את פוגבה על מה שקרה? ראיתי את השערים כמובן, לשחק עם שני נגרים באמצע זה לא מספיק כנראה והתרומה ההתקפית של שואו כבר לא שווה כשהוא חור כזה עצום בהגנה. יונייטד סופגת במתפרצות כל הזמן ואין שום שיפור. היא לא יכולה לעלות לשחק התקפי. "תדמית" לא מעניינת אף אחד. מוריניו שיחק עם פפה כקשר אחורי כשהיה צריך כדי לעצור את ברצלונה. ליונייטד אין מאמן ואין הגנה ואין קישור.