- wazza- סחתיין הצלחת לגרום לי להגיב, אתה מסוג הכותבים שמחזקים אותי לא להכנס לאייסוקר למרות חבורה די טובה שכן יש פה, כמה זלזול כמה גועל איכס! קיבלתי הודעות היום מאוהדי היריבה שידעו לפרגן, הבנתי גם שקט של אחרים אבל איפה אתה ואיפה הם? הלו 6-1 אפילו. המנגר המרי אישר זה היום הכי רע בחייו, אפילו במונית שחורה נכנסים רק 5! ורק אתה עם פה מטונף , אוהדי כסף? תזכיר לי. את תרגיל רוני? ריו ברבטוב ושאר הכוכבים הגיעו בחינם? מסורת היסטוריה? מי שלא מכבד לעולם לא יכבדו אותו
eastlands, אם כבר קפצת לבקר, אז מה יותר ריגש: לזכות בתואר ולשבור את הספירה והנאחס או לתת ליונייטד שישייה בOT ואת ההפסד הכי גדול בקריירה של פרגוסון? כלומר ברור שהתואר חשוב יותר, אבל מה עשה יותר שמח בלב? אם אני הייתי אוהד סיטי, לתת נוקאאוט כזה מצלצל ליריבה העירונית השנואה בבית שלה, כזה שיזכר לעולם, נראה לי מנצח אפילו את ההתרגשות של זכייה בגביע.
המעמד בוומבלי היה מרגש והזכיה היה רגע הסטורי, בניגוד למעמד היום ומצד שני את סטוק ציפיתי לנצח, הערב לא חלמתי על 6! לא יודע. עכשיו אני בטירוף זה לא הזמן לשאלה כזאת מכשילה
עד עכשיו רק הייתי חלק מאותם דיונים שניסה למצוא איפה אנחנו היינו לא בסדר ואיך הגענו למצב שפירקו אותנו ככה. אם להסתכל לרגע לעבר הצד השני של הכביש, אז עלתה היום קבוצה מאומנת להפליא למגרש עם המון רעיונות יצירתיים בהתקפה והגנת ברזל. לא חושב שהיה אספקט של המשחק שניצחנו בו אתכם היום. גם במרכז המגרש אנסתם אותנו. הופעה הירואית של ממש ואין ספק שעשיתם היסטוריה. כשמגיע מחמאה אז מגיע. רק תיהיו בטוחים, אתם עוד תשמעו מאיתנו.
אחחחחחח אתה פאתטי! טוב נו, הנה: http://images.mirror.co.uk/upl/m3/may2007/...322FB90B2D9.Xxx http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive..._im_255446a.Xxx
מישהו כבר הספיק לראות את שער הבכורה של בראיין רואיז' בפרמייר ליג? http://www.101greatgoals.com/videodisplay/...erton-15593009/ ואוו!
החדשות הטובות הן דווקא של ארסנל - דרוגבה מורחק מהמשחק מולם במחזור הבא. מה היחס שערים\משחקים שלו מולם? למרות שצ'לסי עדין נראית כמו מכונה (והקרדיט העיקרי ללמפארד), יש יותר מדי פאשלות. אני מהמר שאת העונה הזאת היא תעביר בשלווה במקום השלישי, לא קרוב מדי למנצ'סטריות ולא קרוב מדי למאבק על המקום הרביעי.
איזה כיף לראות את הסיטי משפילים את היונייטד באולד טראפורד - פשוט תענוג. המחזור הזה היה המהנה ביותר שיצא לי לצפות בו העונה. המשחק בין ליברפול לנוריץ' סחט ממני את טיפת המיץ האחרונה. הגענו לאינספור מצבים, אבל... מה עם לנצל אותם? אפשר לקחת את זה בפן החיובי, את המצבים אנחנו משיגים, גם אם זה מול נוריץ', שאין שום סיבה לזלזל בקבוצה הזו אגב והסיומת זה משהו שיש לחלוצים שלנו אבל במשחק שלשום היה מן חוסר מזל שכזה. שמח בשביל בלאמי על השער שכבש, ההיסוס שלו מורגש אבל לדעתי זה טבעי. כיף לראות את סטיבן רעב ופעלתן שוב, הפעיל את כל שחקני ההתקפה והיה חלק חשוב מהמשחק אתמול. אפרופו שחקני התקפה: דאונינג: לספסל ומהר. אין טעם להמשיך ולתת לו את הקרדיט כשהוא לא מועיל. אולי הדחה שלו מההרכב תחזיר אותו לעניינים. יכלנו לקחת מצ'לסי וינייטד עוד 2 נקודות במחזור הזה אבל קורה. אגב, המשחק בין צ'לסי לריינג'רס היה די משעשע. חבל שיש משחק גביע באמצע, זה היה יכול להיות נחמד אילו היינו פוגשים את צ'לסי ללא דרוגבה ובוסינגואה. מילה טובה לניוקאסל שממשיכה להיאחז בצמרת, יש להם באמת קבוצה טובה - נראה מה כוונותיה להמשך. בחזרה לדרבי: סילבה הוא השחקן הטוב ביותר בפרמיירליג נכון לעכשיו, הוא פשוט עושה ככל העולה על רוחו על המגרש. הייתה לי הרגשה שיונייטד תפסיד את המשחק בהפרש של יותר מגול, אבל לא דמייני תסריט שכזה. באלוטלי פשוט הרג אותי מצחוק עם החולצה והחגיגה המאופקת לאחר השער הראשון שלו. יש בו פשוט הכל. כדורגל, הומור ולא מעט פלפל. ההרחקה של אוואנס היא שהביאה להתפרקות של חניכיו של פרגוסון אבל בכל זאת למה להפקיר את החלק האחורי בצורה שכזו? כל גול של הסיטי זו עוד צביטה אחת לאוהדי יונייטד. אני חושב שברבאטוב שאגב לדעתי היה צריך לפתוח במקום וולבק שמח שהוא לא לקח חלק בתצוגה המבישה הזו של חבריו. סיטי המרוויחה הגדולה של המחזור ויהיה מעניין לראות איך היא תמשיך הלאה כאשר היא מחזיקה בפער של 5 נק' מהמקום השני לאחר תשעה מחזורים including the derby.
לתת צ'יפ לשוער שעומד כמעט על הקו זו גאונות, למרות החלק של השוער עצמו. שער נהדר גם לדרנטה, שלפי מה שהבנתי מציג יכולת טובה בדקות שהוא מקבל ואני בכלל לא מופתע מכך.
אומרים שאין דנים אדם בכעסו ובכל זאת קשה להבין איך אדם כמוך שוטח כל כך הרבה שטויות בשני המשפטים היחידים בהם שהתייחסת לסיטי. לסיטי אין מסורת?לסיטי אין היסטוריה?לסיטי אין ערכים? תרענן .לעצמך את הידע הכללי כי הוא שואף לאפס. וההקשר הזה של סיט וכסף הוא ילדותי ובכייני במיוחד שזה מגיע מהקבוצה שלאורך כל השנים היה לה את כל האמצעים לקנות כל מה שזז בעוד לסיטי לא היה תקציב לקנות את הצבע לסימון המגרש. עצה שלי...תוריד את הראש למטה ותן את הכבוד לשליטה החדשה של מנצ'סטר שבראשה עומד דוד המלך.
אתמול הייתה לי הרגשה חזקה שהדרבי הזה הולך להיות משחק היסטורי, לכן החלטתי להקליט את המשחק של ארסנל ולראות אותו מאוחר יותר(ואכן ראיתי אותו). ציפיתי למשחק שקול עם שערים רבים, רק לא תיארתי לעצמי שרובם יגיעו מכיוונם של האורחים. אני חושב שאתמול מנצ'סטר סיטי עלו כמו שקבוצה צריכה לעלות לשחק באולד טראפורד: הם עלו ללא פחד, הסתגרו בצורה יוצאת מן הכלל וכמעט ולא הותירו מצבים ראויים לשחקני מנצ'סטר יונייטד(אני זוכר רק שאוואנס נשאר לבד בתוך הרחבה ופספס ברשלנות אחרי מסירה של וויין רוני שהתחיל מקרן וזהו למעשה) ועם זאת ידעו גם ליזום והשער אכן הגיע. אומרים שבכל גאון יש קצת שגעון - אז מה נגיד על מריו באלוטלי? מאוד אהבתי את הבחירה של רוברטו מאנצ'יני ששם אותו בהרכב במקום סמיר נאסרי במערך של חלוץ בודד. האיטלקי נמצא בפורמה נהדרת במשחקים האחרונים והיה יותר מראוי אתמול ללבוש את חולצת ההרכב. הבעיטה שלו לא הייתה חזקה אבל כמה שהיא הייתה מדוייקת. את החולצה שלו צריך להפוך לסוג של 'מותג' במנצ'סטר סיטי ולמכור את זה לאוהדים. ראיתם גם את הכאפות שהיו בינו לבין סרחיו אגוארו ששניהם כבר ישבו על הספסל? חבורה של סטלנים יש שם. אם נציין עוד שחקנים בולטים במנצ'סטר סיטי אתמול, כמובן שיש את דויד סילבה שנתן קונצרט כמו שהגדולים ביותר יודעים ואין ספק שהוא היה איש המשחק אתמול. האמת היא שאני חשבתי שהוא לא יצליח דווקא לבלוט כמו שהוא ידע לעשות מתחילת העונה במשחק הזה, אבל הוא ידע להוכיח לי אחרת ואין ספק שכרגע הוא נמצא בכושר פשוט מטורף ורמת התכליתיות שלו השתדרגה בצורה משמעותית ביותר תחת רוברטו מאנצ'יני. עוד ראויים לציון: ג'יימס מילנר ששרף שטחים ללא הכרה כהרגלו ועם זאת ידע גם לתרום שני בישולים יפים וחשובים. לא סתם רוברטו מאנצ'יני קם מהספסל, לחץ לו את היד ונתן לו כאפה לראש. מילנר מתחילת העונה משחק יותר במרכז השדה(כמו ששיחק באסטון וילה) מאשר בצדדים במנצ'סטר סיטי וזה נראה אחרת לגמרי מבחינתו ומבחינת מנצ'סטר סיטי. הוא לא יהיה שחקן הרכב, אבל הוא נכס עצום לקבוצה הזו ואני באופן אישי מאוד אוהב לראות אותו כאשר הוא משחק ככה. עוד אנגלי שגם שחקן בית של המועדון שהיה ענק אתמול הוא מיקה ריצ'ארדס שפשוט נתן משחק הקרבה אדיר עם המון אגריסיביות ועוצמות שרק הוא מסוגל להראות. הספיק גם הוא לבשל עד סוף המשחק. המגן הימני הטוב בליגה כיום ויסלח לי בקארי סאניה היקר. מה שהיה הכי מטורף מבחינת האוהד הניטרלי אתמול והזוי מבחינת אוהדי מנצ'סטר יונייטד היא העלייה המטורפת קדימה של כל שחקני הקבוצה ללא יוצא מן הכלל אתמול בדקות האחרונות. אני מבין שיש את האמונה הבלתי נגמרת הזאת שהקבוצה מסוגלת לחזור מכל מצב, אבל מה לעזעזאל?! דיי, הסיפור נגמר הפעם. עוד הקבוצה הייתה עם עשרה שחקנים והם לא הפסיקו לעלות קדימה עם הפקרות נדירה מצד שחקנים מנוסים כמו ריו פרדיננד ובעיקר פטריס אברה שהובילה לשלושה שערים נוספים של האורחים. היחידי לדעתי שהגיע אתמול לעבודה בצד האדום הוא וויין רוני ששמר על קור רוח לאורך כל המשחק עם החלטות נכונות בחלק התקפי, שרף את כל המגרש ובא לרדת להגנה לבצע תיקולים, אבל מי יזכור את זה? אין ספק שאוהדי מנצ'סטר סיטי הולכים להנות לעוד הרבה זמן מהיכולת שקבוצתם הפגינה אתמול, ובעיקר מהתוצאה. השאלה היא מה קורה עכשיו? בסופו של יום מדובר רק בעוד שלוש נקודות. אני יודע שזה נשמע מעצבן, אבל עכשיו הלחץ נמצא בצד של התכולים ואנחנו בסה"כ נמצאים במחזור התשיעי. לא קראתי יותר מדי תגובות אתמול מדיון המחזור, אבל אחד הדברים המעניינים שכן קראתי אתמול הוא שבדיעבד ייתכן והשמינייה שמנצ'סטר יונייטד הבקיעה לארסנל עשתה רע עבורה - בינתיים עובדה שהיא לא מצליחה לשחזר יכולת שקרובה לאותו משחק כך שזה בהחלט נכון. כבר זמן מה החבורה של פרגוסון 'מגמגמת' ואתמול היא פגשה קבוצה ברמה הגבוהה ביותר והתוצאות נראו בהתאם. האם השישייה של מנצ'סטר סיטי אתמול תשפיע עליה לרעה בהמשך או שזו תהיה נקודת המפנה עבור המועדון הזה? האם מפה תגיע האמונה לשחקנים שבאמת יש להם את ה"כוח" לעשות את הסוויץ' המנטלי ולהיות אלופים? אתמול הם שיחקו כמו אלופים אמיתיים, אבל גם אני וגם אתם, ובעיקר אלכס פרגוסון יודע שאליפות לא לוקחים ע"פ משחק אחד. יכול להיות שהם ימשיכו לאבד נקודות גם בגודיסון פארק במחזור הבא ואז כבר יתחילו לדבר על סוג של משבר, אבל מישהו באמת מעוניין להמר נגדם עד סוף העונה? מה שבטוח שזה טוב שיש כוח חדש בפרמיירליג, זה מוסיף הרבה אקשן לליגה הטובה בעולם וחלק מאוהדי מנצ'סטר יונייטד יכולים לדבר על כסף עד מחר... צבועים. כמובן שאי אפשר גם בלי מחמאות והרבה פרגונים לרוברטו מאנצ'יני אחרי כל הביקורות (המוצדקות) מהעונה שעברה. לא דווקא על המשחק אתמול. כן, תוכנית המשחק עבדה בצורה מושלמת והכול היה מתוקתק יפה מאוד, אלא שנראה שהאיטלקי עובר איזה סוג של שינוי בגישה שלו למשחק: הוא יודע לאזן הרבה יותר טוב כיום בין התקפה להגנה, וזה משהו שהתחיל עוד בסוף העונה לדעתי אצל מנצ'סטר סיטי שגם הוביל לזכייה בגביע האנגלי והמקום השלישי בליגה לטעמי. אולי זה הכסף האינסופי שאפשר לו לבנות סגל שחקנים איכותי וקבוצה ברמה שכזו, אבל מצד שני לא כולם היו מצליחים לעשות זאת, ושאני רואה את מספר השחקנים בקבוצה שהשתדרגו מאוד תחתיו, אי אפשר שלא להוריד את הכובע בפניו. שאפו, בינתיים. ולסיום, נקודת המבט מאוהד ארסנל: אתמול ישבתי עם כמה חברים בערב לאכול. פתאום אחד שאל אותי: "אם מנצ'סטר יונייטד הבקיעה לכם שמינייה, טוטנהאם ניצחה אתכם גם כן ומנצ'סטר סיטי שיחקה מול שתיהן ב'בית' שלהן וסיימה במאזן של 11-2 עם שתי נצחונות(באופן טבעי) מולן, אז מה זה אומר עליכם?" ישר הלכתי לבדוק באייפון מתי המשחק הקרוב שלנו מולם וראיתי שהוא ב-18 בדצמבר(יום ראשון) כאשר המשחק ייערך אצל הסיטי. אני כבר אהיה בצבא עד אז, מעניין אם בפעם הזו זה יהיה לטובתי. בינתיים "נסתפק" בביקור בסטמפורד ברידג' במחזור הבא. http://cdn.fourfourtwo.com/contentimages/news/united-city-scoreboard-286.Xxx
כן חבר לסיטי של לפני עידן השייח לא היה כלום ולא היה שום דבר! קבוצה שמאז שזכתה באליפות בשנת 68 כמדומני ובאיזשהו גביע מחזיקות זניח שנתיים אחר כך לא הגיעה מאז לשום הישג והייתה בכלל רוב הזמן קבוצת תחתית שבשיא השפל שלה צנחה עד לליגה השלישית, קבוצה שהייתה אוספת לתוכה שאריות של שחקנים שכבר עברו את שיאם(מקמנמן,פאולר,האמן ועוד הרבה...) וקבוצה שניצחון עלינו בדרבי אחת לכמה שנים היה נחשב עבורה להישג ששווה לזכייה באליפות, לכן חבר אין פה שום בכיינות ושום קינאה מנצ'סטר סיטי בניגוד גמור אלינו זו קבוצה שאת כל תהילתה(שהיא בעצם עדיין לא בדיוק הגיעה אליה) היא קנתה אך ורק בזכות הכסף ולא בזכות שום דבר אחר, אני בספק אם יש שם תוכניות לגדל דור המשך ולהעלות שחקנים צעירים מן האקדמיה הכל שם מתבסס על שחקני רכש יקרים סיטי בדומה לצ'לסי הן קבוצות שנופלות וקמות על הכסף הגדול בלעדיו לא רואה אותן שוות משהו עובדה שלפניו הן היו כלום... לגבי המשחק אתמול.... התפרקות שנבעה נטו כתוצאה מטיפשות של שחקן(ג'וני אוואנס), ומהחלטות תמוהות ומאוד לא אופייניות של הסר(וידיץ' על הספסל(איך?!),נאני מוחלף) אין לי ספק שזה היה נגמר אחרת בלי שתי המקרים הנ''ל ואין לי ספק שהסטירה הזאת תעשה לנו רק טוב עכשיו ושפרגוסון ידע להפיק את הלקחים הדרושים להמשך הדרך.