המחזור התשיעי בפרמייר ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Liverpool-Forever, ‏20/10/11.

1. Selby Member

לא שוברים את הכלים במנצ?סטר יונייטד, אפילו לא אחרי משחק שכזה. מפיקים לקחים ומתקנים ומשפרים באופן רגוע ומחושב. זאת הדרך של סר אלכס. אנחנו במומנטום שלילי כבר לא מעט זמן אבל מפה המומנטום רק יכול להתהפך.

2. Eric Cantona Member

שלכם? הוטספר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. skyday20 Member

איזה יופי של משחק! מגיע ליונייטד להרגיש מה זה להתפרק. כמו שהם עשו לנו.
    ריצארדס היה מצוין, אבל הוא נבחר באופן רשמי לאיש המשחק וזה טעות.
    סילבה או בלוטלי או דזקו לפניו. כל כך הרבה כישרון בסיטי.
    יונייטד המשיכו בכושר הנוכחי שלהם, שהוא לא גבוה. וקיבלו את התוצאה שמגיעה להם.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/11
  4. ~Omri~ Member

פשוט וואו. אין לי מילה אחרת לתאר את זה.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו. מבחינת חומר שחקנים הסיטי עולים על היונייטד אבל היום הם הוכיחו שגם מקצועית הם עדיפים. אין סיכוי שהייתי קונה כזאת תוצאה טורפת למרות שלהרחקה של אוואנס חלק בכך. אני מרחם על האוהדים של מנצ'סטר יונייטד זאת הרגשה חרא, אטבל לא נורא פעם מנצחים 8:2 ופעם אחרת חוטפים :aaa031:.
    אני מאושר עבור מאנצ'יני ובאלוטלי, הראשון לא שיחק הגנתי כמו שהוא נוהג לעשות ולעת עתה הוא משתיק את המבקרים והשני למרות דלקת במוח מזכיר לנו שהכישרון והיכולת קיימים רק קשה לו לבטא בגלל סיבות שכליות.

6. Eric Cantona Member

כן ולא. פרגי יעשה כל מה שהוא יכול כדי לסדר לכולם את הראש אחרי הטראומה היום. מה שהוא לא יצליח כנראה לעשות זה להוציא הרבה מהקישור האחורי שלנו. אלו דברים שהיו צריכים לטפל בהם בקיץ וכנראה שנטפל בהם רק בחורף. עד אז הקלות של לשחק נגד הקישור שלנו תמשיך לזעזע אותי עד שאגיע למיון.

7. Jack Wilshere Member

תוצאה מדהימה, ובכל זאת - אם צריך בשלב זה להמר על אלופה, אני מהמר על יונייטד. פרגוסון - כמו פרגוסון - יצליח להרים את השחקנים מהקרשים ולמנף את התבוסה הזו להמשך. סיטי, לעומת זאת, עוד ידעו משברים במהלך העונה, ויש לי את הספקות שלי באשר ליכולת של מנצ'יני להוציא את הקבוצה מהמשברים הללו. בכל אופן, יהיה מעניין.

רובין המלך. :aaa021:

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הנקודה המפחידה היא שסיטי לא נראית בדרך להיות ניוקאסל של 96 (כלומר, לחגוג את ה5-0 עד אין קץ, להוציא DVD, חולצות, פוסטרים, מזכרות, ולשכוח שעדיין צריך לשחק כדורגל). הם הרבה יותר רציניים.

מגיע הרבה קרדיט למנצ'יני. אני לא חוזר בי מהביקורת שלי עליו כי היא הייתה נכונה לעונה שעברה, אבל הוא הפיק את הלקחים והפסיק לסרס לעצמו את הקבוצה.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש הבדל בין לנצח קבוצות מרכז טבלה ומטה, לבין להגיע לאולד טרפורד ולפרק את יונייטד. שאפו למנצ'יני על העמדה מצויינת של הקבוצה, ובעיקר על זה שגם בדקות שלא הובילה והייתה בייתרון מספרי, היא עמדה שווה בשווה מול יונייטד, מה שלא ראינו ממנה בעונה שעברה. אחרי האדום כבר יונייטד התפרקה, אבל באמת שסיטי היום ניראית פשוט קבוצה שאי אפשר למצוא אצלה את הנקודות החלשות.
    שוב, שאפו לסיטי על משחק ענק, שאפו למנצ'יני.

10. Bender Member

- בקשר לארסנל, אני חושב שנתנו משחק ראשון העונה שנותן לנו הרגשה שיש על מי לסמוך. אולי המשחק מול צ'לסי לא יהיה אסון טבע? אולי.

- מה יותר משפיל? 8-2 בחוץ או 6-1 בבית? הפסד כזה ליריבה מרה, או הפסד כזה בדרבי? לא ראיתי את המשחק, ואולי התוצאה משקרת, אבל מדד ההשפלות שלי קיבל איזון היום.

- אני שמח שזה קרה לפני שאנחנו פוגשים אותם בעצמינו, כי כרגע אפשר עוד לצחוק על יונייטד...

- רציתי לשאול את יונייטד, איך זה מרגיש שאתה משחק מול קבוצה שהאמצעים שלה בליגה אחרת משלך?

- רציתי לשאול את אוהדי סיטי, איך זה מרגיש לנצח כאשר יש לך אין-סוף כסף? זה מרגש?

- לסיכום: יום טוב לארסנל, יום נורא ליונייטד, יום גדול לסיטי.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התפרקות טוטאלית ומבישה של הקבוצה. סיטי היו ראוים לניצחון.
    סיטי למדו אותנו ושיחקו על החסרונות שלנו בצורה מושלמת. הזהרתי חזור ושוב שהצעירים שלנו עדיין לא שם, עדיין לא לרמות האלה. לא יתכן שסמולינג שוב פותח כמגן ימני. לא יתכן שאוונס, שהמשחק שלו היה ההבדל בין הקבוצות עד להתפרקות, מועדף על פני וידיץ?. פרגי טעה בקרדיט המוגזם לילדים שהיו צריכים להשתלב במינון קטן יותר.

השאלה האמיתית היא כמו תמיד איך נגיב. זה קרה בזמנו מול ניוקאסל, זה קרה גם מול ליברפול, בפעמיים האלה הסטירה הסתיימה באליפות אדומה, נראה מה יהיה הפעם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/10/11
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הכל תלוי במה שקורה אחרי. ההפסדים 5-0 לניוקאסל ב-96 ולצ'לסי ב-2000 נראים היום אחרת במבט לאחור כי לקחנו אליפות באותן עונות, כנ"ל גם ה4-1 של ליברפול. כנ"ל אצלכם-יכול להיות שבסוף העונה ה8-2 יסומן בתור זריקת ההשכמה לונגר שהצילה לכם את העונה, ויכול להיות שההפך. למשחקים בודדים בליגה יש מעט מאוד משמעות מעבר לזכרונות יפים/מרים ולעקיצות כלפי היריב.

13. aloneli Member

זה משחק שמאוד קשה להתאושש ממנו.לחטוף שישיה בבית נגד היריבה שלך זה משפיע על המשך העונה ועל הבטחון של השחקנים.
    מה שלי לא מובן למה יונייטד מתפרקת ככה בדקות הסיום.מקבלים גול רביעי בדקה 90 וכל השחקנים הולכים להתקפה,מזל שלהם שלא נשאר עוד זמן ואז התבוסה הייתה יותר כואבת.
    סיטי פשוט נהדרת השנה.יש לה אחוז אדיר של ניצול מצבים וכך גם היה היום.7 בעיטות למסגרת ו6 מתוכם ברשת.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כמו שכתבתי, היו הרבה מקרים בעבר שלקראת הפסד מתסכל השחקנים שלנו הגיבו בהתפרעויות ובאדומים מיותרים (דוגמא שזכורה לי-הכדור שרוני זרק על השופט בקרייבן קוטג' בזמנו). אם זאת הברירה, אז עדיף לחטוף כמה גולים מאשר לעשות נזק למשחקים הבאים והחשובים.

15. Selby Member

This is how it feels to be city... :aaarofl: