חשבתי שכן. חשבתי שזו היתה התחלה של דרך חדשה - שמעתה והילך כן מצליחים ''להתעלות'' על עצמם במשחקים מול יריבה גדולה. אבל מסתבר שלא.
משום מה הפורום לא עבד לי אבל בפעם האחרונה שבדקתי בגמר של 2017 הקשר היחיד מתוך הארבעה הללו היה מרקיזיו. המשפט של קונטה לא צודק כי המציאות לא תואמת למשפט שלו. הקבוצה דעכה מסיבה כל שהיא: לסיבה הזאת קןראים תלות בשחקן אחד והתלות הזאת לא נוצרה משום מקום, היא נוצרה כי זה מה ששחקן כמו רונאלדו דורש (ולפני שאתה מתחיל להוציא דברים מהקשרם אני אבהיר שזו דרישה לא מודעת מעצם היותו רונאלדו) ובדיעבד מקצועית זו הייתה החלטה שפגעה ביובנטוס. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
לשחק צ'מפיונס וליגה זה קשוח, במיוחד בשנה המטורפת הזו, קשוח בעיקר ברמה המנטלית כרגע. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
באופן כללי כן אתמול היה משחק מיוחד לדעתי גם מהבחינה הזאת, אם מראדונה עדיין היה חי, אני די בטוח שזה לא נגמר ככה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
שאלתי את עצמי האם לראות, החלטתי שיספיק לי לראות את טורינו ביום שבת. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
סינגו ממשיך מאוד להרשים, ובכלל תגידו מה שתגידו על טורינו, אבל מגנים/קיצוניים ימנים הם מיצרים בפס יצור. ואיפה הם היו בלי בלוטי... —- אגב, המשחק הבא ג׳נואה - פארמה, המאמן שיפסיד שם צריך להתחיל לחשוש (למרות שבג׳נואה צריך להתחיל לחשוש מרגע חתימת החוזה).
האמת אני לא אוהב את מה שליבראני עושה בפארמה, ממש חבל לי שדאברסה פוטר, הפך אותם לקבוצה טובה ומלהיבה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
@uri זה משהו שאפשר להגיד גם על המשחק עכשיו לא? זאת אומרת אני יודע שהמעמד של גאמפאולו רעוע, לא יודע לגבי הזקן