כל עוד הקבוצה שלי לא מעורבת, אני בדרך כלל עם האנדר דוג, אבל במקרה הזה אני מבואס שאטאלנטה (כמובן גם בגלל הרבה פציעות) לא מצליחה להתרומם מתחילת העונה ולהעניק לנו עוד ועוד תצוגות כדורגל נהדרות כפי שהתרגלנו. לאודינזה הנקודה הזו (שהגיעה לה) לא באמת תשנה - ליגה הם לא ירדו וגם לא יעשו יותר מזה.
במשך הרבה זמן התפלאתי איך אטלאנטה עם סגל כל כך קצר מצליחה לשמור על כשירות יחסית לשאר קבוצות הצמרת, ודווקא עכשיו כשיש להם סגל די רחב סוף סוף, הפציעות מרסקות אותם ודווקא בעונה שבה הסיכוי שלהם לקחת אליפות ערב פתיחת העונה היה הטוב ביותר שהיה להם אי פעם.
היה באוויר ומגיע להם אף יותר. לאציו, כרגיל נראית כמו גוש חרא במשחקי חוץ גם אם תשחק מול קונוסים. שוב תודה על מארוסיץ' ולוקאס (צריך מקל סבא כדי לחזור בגול הראשון).
באשר לפנדל, יכול להיות שהגיע לנו, אבל היה צריך ממש לרצות לראות אותו (את נגיעת היד המכוונת) בתוך כל העירבוביה. מה שמעניין יותר זה שלראשונה לקחו מולאהוביץ׳ את הפנדל. מה שמעניין לא פחות זה שהסרבי הגיב על כך בצורה מעוררת הערכה. בלי קשר, משחק טוב מאוד שלו ושל כל הקבוצה. בלט מעל היתר סאפונרה, שחוץ מבישול גם הספיק להדביק כדור יפייפה לחיבור.
יופי סארי, הוזזת את מארוסיץ' שמאלה ובדיוק שם קיבלנו את השלישי (כרגיל, אחרי השחקן התוקף במקום לפניו). מארוסיץ' הוא בן זונה מחבל לא משנה איפה תשים אותו. יופי 2, לייבה בחוץ מאוחר מדי. אנחנו מביכים.
לא שמתי לב, אבל אם הוא ויתר על הפנדל, אז הערכה כלפיו רק גדלה. הוא מאז פינק בחופשית יפה. (אני מרשה לעצמי לכתוב כאן עכשיו כי זה כבר מרגיש כמו גרבג׳ טיים).
דרבי השמש עונה על הציפיות בהתחשב בנסיבות. -הרבה לחץ. עצבים. הרבה כוח. סיכוי טוב לרומא לצאת פה עם נקודות.
היה משחק אינטנסיבי ומעניין, אבל לא שווה יותר מה 0-0. ולא משנה כמה מוריניו יצא על השופט ולא משנה כמה שרשראות יוציא ספאלטי.
כמה מתסכל להיות אוהד רומא. כמה פעמים עוד אצטרך לראות מתפרצת של רומא ביתרון מספרי שהשחקן שמוביל את ההתקפה בועט דרדלה / רץ עם הראש בקיר במקום למסור לשחקן פנוי מול השער. תמי צריך להפסיק לקבל קרדיט ללא הפסקה , למה שילמו על האוזבקי בשביל להכניס אותו 3 דק לסיום כל מחזור? קארדסרופ גורם לויניה להראות כמו מרסלו , כל כך חלש התקפית שזה לא להאמין. פלגריני איפה אתה? כבר שלושה משחקים של כלום ושום דבר. @טל היום אתה יכול לבקר את מיקי , הפעם זה בצדק חלש מאוד. לא אוהב את ויניה אבל נתן את הנשמה היום. איבנז ומנציני סוף סוף מראים שהם משחקים עבור מוריניו.
ההגנה של רומא סובלת מרגעי חולשה. זו תמיד תהיה עננה. גם העובדה שמוריניו משחק רק ב 4-2-3-1 שלא תואם את מציאות הסגל שלו. גם ההחלשות המובהקת של קארסדורפ שמצטרםת לחולשה הקבועה של ויניה בצד השני: מהווה נדבך עיקרי בהחלשות של הקבוצה כולה. יחד עם זאת רומא בגדול הצליחה לעצור נאפולי ולגרור את המשחק לאווירה וקצב מסויים שהיה ברור שיש סיכויי טוב שיסתיים בתיקו או אפילו בגניבת גול ניצחון ו 3 נק'. סך הכל אני יוצא מרוצה מהמשחק הזה. -גם ממוריניו וגם ממרבית שחקני רומא.
DeRossi16 אל תתבאס עליי אחי אבל מחטיאן נראה פלוס מינוס אותו דבר מאז פברואר של עונה שעברה. והיום לא היה שינויי. הרבה שחקנים הוכיחו שהם משחקים למען מוריניו לא רק הבלמים ו-ויניה. (שעשו זאת מבחינה מקצועית). גם זאניולו שעשה מאמץ פיזי אדיר של שחקן שאין מה לעשות - מה שיש לו לתת זה 60 דקות על הרגליים.... אבל בכוח גורר 90 רק בשביל לא לשבור את המילה של מוריניו שהצהיר שזאניולו מבחינתו שחקן של 90 דקות. וגם פלגריני ותמי. בבירור רואים שהם נותנים הכל למען המאמן שלהם. על העובדה שפלגריני פעם אחר םעם אחר פעם יכול להעמיד שחקן אחר מול שער ריק ובמקום זה מעדיף ללכת עם הראש בקיר/לבעוט בעיטה וירטואוזית וטיפשית: כבר נמאס לי לדבר על זה. מי שרואה ומבין רואה ומבין. מי שלא - זה פשוט אוהדי פלגריני, שפעם בחודש כשכן תתלבש לפלגריני איזה בעיטה וירטואוזית שתסתיים בגול - יצאו מהחורים שלהם. מבלי להתייחס לאלף הזדמנויות שהוא חתום על הפספוס שלהם בחודש שקדם לכך.