המחזור ה-11 בפרמיירליג-טוטנהאם מנצחת את ליברפול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/10/08.

1. קינג לדלי Member

יאללה פנדל ליד הקרן.
    שיהיה...

2. קינג לדלי Member

גניבה של סקאוזרים...
    שני קורות של פולהאם + הצלה גדולה של השוער האמריקאי ובסוף סאהה הנהדר שנכנס כמחליף נועץ בראש שער ניצחון לפני הסיום.
    אברטון שיחקה גרוע ולא הגיעה לה אפילו נקודה.

ברגע שמרגארת תאצ'ר הוציא את בולארד הוא הרג את הקבוצה שלו.

3. בועז Member

:aaarofl:

לפולהאם הגיע יותר מ0 נקודות זה בטוח. לא רק הודג'סון טעה, לטעמי גם ההוצאה של פלאיני די הרסה את המשחק של אברטון. נכון שהיה מקום לסאהה, אבל למה במקום פלאיני המצויין? בדיעבד יצא לו בינגו אבל המזל היה פקטור כאן יותר מאיזהשו חילוף גאוני, כי להוציא את הנגיחה של סאהה, אברטון בבית מול פולהאם צריכה להיות זו ששוטפת את המגרש, ולא להפך.

פעמיים ב4 ימים ששער בודד בדקות הסיום מעניק 3 נקודות לאברטון.

אגב, היום מול בורו, זולה עולה בהרכב עם שני שחקני אקדמיה, ג'ק קוליסון ופרדי "פאקינ" סירס!
    COYI!

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/08
  4. N-S-N-O Member

שכחתי שלשים 2 שערים בדקות ה90 + 93 זה לא גניבה.
    וחוץ מזה אני לא חושב שזה גניבה, אתה מציין את הקורות של פולהאם, גם לנו הייתה קורה של פלאיני ופנדל של 100% שלא נשרק (ואתה היחיד שלא ראה פה פנדל), תוסיף לכך שבמחצית השנייה היינו הרבה יותר טובים מפולהאם ושלטנו במשחק.
    כל ההזדמנויות של פולהאם הגיעו ממצבים נייחים, אנחנו היינו אלה שהחזקנו והנענו כדור ובסוף זה גם השתלם עם נגיחה גדולה של סאהה שהעלה אותנו ליתרון מוצדק והוריד לנו הרבה עול מהכתפיים עם ניצחון ראשון בבית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

אני לא טוען שהיה משחק גדול שלנו אבל אני כן טוען שהיינו יותר טובים מפולהאם, ואם להו לא הגיע נקודה מהמפגש הזה אז מה הגיע להם?
    בקיצור הודעה של אוהד מתוסכל, ובצדק, אני לא רואה אותכם מוציאים היום אפילו נקודה מליברפול, לא כל יום זה דרבי.

5. ManUtd Fan Member

מחצית ראשונה שהקטע הכי מעניין (חוץ מהקורה של פלאיני) הייתה ההתקוטטות של פנטסיל ויעקובו כאשר הראשון נוגע לשני בביצים, ויעקובו היה המום. מחצית שנייה הרבה יותר טובה, הווארד עם הצלה ענקית. פשוט מדהים ההתעופפות שהייתה לו שם. אברטון עם הרבה מאוד חוסר דיוק, בעיקר פינאר שעיצבן אותי. החילוף של פלאיני בסאהה לדעתי היה טעות. אמנם זה התברר כטוב, אך לדעתי היה מקום להוציא מוקדם יותר את פינאר שנתן משחק נורא. פלאיני עשה הכל על המגרש וכרגע הוא עושה רושם של רכישה נהדרת. סאהה... מעניין למה מויס לא פותח איתו. אצל פולהאם כל המצבים הגיעו ממצבים נייחים (חוץ מהמשקוף של גרה, שהגיע לאחר מצב נייח) אך כל הכבוד להם שעמדו טוב על המגרש והגנו בצורה טובה מאוד. חבל בשבילם שבסופו של דבר זה לא הספיק.

6. Nevermore Member

כל כך צפוי שנקבל בראש מהחוצים האלה.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מחצית נהדרת שלנו. סנדרלנד לא מאיימת, לא בעטה לשער, את מספר הפעמים שעברו את החצי אפשר לספור על יד אחת. טרי ואלכס נמצאים יותר בחצי של סנדרלנד וזה אומר הכל. תראו את המיקום של אלכס בשער שלו.. אם בלם נמצא בלב הרחבה במהלך התקפה מסודרת זה מעיד על המשחק. השער השני היה בנבדל, חבל שאנלקה נגע, אם הוא לא היה נוגע היה 2-0 חוקי עם צמד של אלכס.. בכל אופן, משחק חד צדדי לחלוטין, השער השלישי היה מהלך גדול של כדורגל, ג'וי קול התחיל, למפארד עם הטאץ', מאלודה עם הפירגון, ואנלקה עם עוד שער קליל.

רק ימשיך ככה.

8. אבו Member

ונגר יכל לעלות גם עם 11 בריונים שכל אחד ויירה, בכל מקרה נקבל גול מכל כדורי הגובה האלה.
    רובין, השחקן הכי טוב שלנו ביום רביעי, על הספסל. רק ונגר יודע למה(מנוחה?! אוטוטו אנחנו מחוץ למירוץ האליפות).

9. C.Ronaldo#7 Member

סטוק סיטי מבססת את הניצחון שלה.

10. Nevermore Member

עכשיו בערך אסור לנו לאבד נקודות עד סוף העונה...
    אבל לא בטוח שמישהו מופתע ממה שהולך היום בבריטניה סטדיום.

וונגר תתעורר כבר...

ורובין מוכיח שהוא עדיין פרחח. 3 משחקים לפחות בחוץ להולנדי

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/08
  11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב היות וסטוק כבשו את השני ורובין בצעד מטומטם גרם להרחקה של עצמו, אני ארשה לעצמי לסכם - הגיע הזמן שגם אני אודה, באליפות אנחנו לא נזכה העונה, אנחנו לא טובים מספיק. בכל זאת נילחם בכל שאר המפעלים כמה שאפשר.

כל הכבוד לסטוק על משחק מבריק מבחינתם ומלחמה מצוינת שלהם.

12. SkiMan Member

חבר'ה בואו נודה בזה, ארסנל איבדה את הסיכוי לאליפות בתיקו 1-1 בסנדרלנד.
    כבר אז היה ברור שאליפות לא תהיה.

13. Selby Member

לא יאומן, במקום 9-1 4-3, פשוט לא יאומן, כמה שההתקפה שלנו טובה היום ככה ההגנה(כולם) גרועה וזה כל כך לא אופייני.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שהיה לך ברור לא אומר כלום. במחזור השביעי, כשאנחנו צמודים לכל הצמרת, לא מאבדים סיכוי לאליפות. המצב עכשיו שונה לחלוטין, איבדנו עוד 5 נקודות והיריבות שלנו דורסות ופותחות פער.

15. avdz7 Member

4-3 כבר.. האל ממשיכה לצמצם.. כולי בלחץ!
    אני מתעדכן רק מfutbol24.com.. לא מצאתי שידור

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/11/08