כשההגנה לא מסוגלת ליישם עמידה בסיסית או סגירה אלכסונית ולא מצליחים להתמודד עם שום כדור גובה גם ההתקפה הכי טובה לא תעזור. לא מצליחים להחזיק בכדור או לחבר שתי מסירות מוצלחות, ככה זה חסר סיכוי.
ליברפול טובה יותר בעיניי. צ׳לסי (עדיין) נראית כמו קבוצה מרוסקת. חוסר הביטחון אצל שחקני המפתח שלה ניכר, אבל גם קשה לייצר משחק כדורגל חיובי עם מרכז השדה שהם עלו איתו היום. מהצד שני, אצל ליברפול בעיקר חסר כתובת מקדימה ונוכחות בתוך הרחבה, קרי, בנטקה. משהו לגבי פירמינו: לא יצא לי לראות אותו מספיק, אבל ממה שכן ראיתי עד כה התנועה שלו מאוד כבדה - עם הכדור - ובלעדיו. אה, ושער ענק של קוטיניו. הגיע הזמן לייצר כפתור אנלייק בפורום.
כל כך מגיע לליברפול (ולצ'לסי) השער הזה. עכשיו מוריניו יכול להיות רגוע - הוא יוכל לבוא בטענות לשיפוט על תוספת של 15 שניות מעבר לתוספת הזמן.
מילנר, לאלאנה ולוקאס פחי אשפה שכאלה. זה קישור של תחתית. אין לנו כתובת מקדימה, אי אפשר לשחק ככה. אם מילנר מפסיד כל מאבק פיזי אז מה לעזאזל הוא נותן לנו? צ'לסי לא רוצים לשחק, אנחנו לא מסוגלים.
קליין המגן הכי גרוע בליגה? אני לא בטוח שיש שניים שיותר טובים ממנו. אבל אני בטוח שאתה רואה המון פרמיירליג ומכיר את כולם... וואו, מאיפה זה הגיע קוטיניו... כבר עמדתי לשאול למה לעזאזל הוא לא עלה לשחק אם הוא בהרכב. אין לי מושג למה השופט לא שרק לסיום המחצית, וזה כל כך לא ליברפול להבקיע ככה שנייה לפני המחצית. אם קבוצה כ"כ חלשה של ליברפול תוציא משהו מהמשחק הזה זו בהחלט תעודת עניות למוריניו.
קליין? מורנו פי כמה יותר גרוע ממנו גם היום וגם באופן כללי, מעבר לעובדה שקליין מגן טוב לדעתי. כתבתי כאן שאנחנו לא מחזיקים בכדור, ובכן ככל שעבר הזמן השתלטנו לגמרי על החזקת הכדור וגם מניעים כדור בחוכמה אבל כמו שכולם אמרו חסרה הסיומת וניכר שאם היה חלוץ בהרכב זה היה נגמר הרבה יותר. שני דברים שחייבים לתקן זה האיבודים במרכז השדה וההתמזמזות עם הכדור של החלק האחורי, זה בלתי נסבל לראות איך פעולות פשוטות מסתיימות בטעויות פטאליות. צ׳לסי לא קיימת פשוט כבשה והלכה אחורה, חייבים להכות בברזל ולהכניס את בנטקה בהנחה שהוא כשיר למחצית שלמה, אני הייתי מכניס אותו על חשבון מילנר שלא עושה שום דבר ושם את פירמינו באגף, גם ככה הוא שיחק רוב המחצית באזור הזה. אפשר וצריך לנצח, קלופ גם יעז לעשות שינויים על מנת ללחוץ את צ׳לסי כמה שיותר כדי להשיג את היתרון.
זו אולי לא דעה פופולארית, אבל אני חושב שטוב תעשה ליברפול אם תמכור את קוטיניו לבארסה/כל קבוצה אחרת שמסתנוורת משערים כאלה שהוא נותן מידי פעם, ובכסף שתקבל (כנראה לא מעט) תשפץ את הקבוצה כך שהיכולת שלה להבקיע לא תהיה תלויה בהברקות שלו. בסך הכל הוא שחקן מאוד לא יציב שמביא את הכישרון שלו לידי ביטוי מעט מידי.
מדהים כמה הקבוצה הזאת חלשה, כמה אין לה מה למכור. כמה צפוי שלא נוציא כלום מהמשחקים האלה (ואנחנו לא נוציא). קבוצת אמצע טבלה קלאסית עם קישור ברמה של מכבי פ"ת. אפשר לדעת בדיוק איך ניראה במשחקים האלה ואיך הם יתנהלו. גם הפנטזיה להילחם על המקום הרביעי תיגמר היום, אנחנו פשוט לא מספיק טובים. אם קלופ ירצה ויהיה מסוגל להוציא משהו מהמועדון (כי בנתיים אפילו את האפקט של מאמן חדש אין) הוא יצטרף להחליף לדעתי כמעט סגל שלם. לא 3-4 שחקנים אלא הרכב שלם למעט 3-4. ואם הוא ישמור על פחי האשפה שיש בקבוצה הזאת בהרכב אז הוא גם יגמור לעצמו את השם שהוא בנה לעצמו. לאלאנה זו נפילה ברמה של קארול, צ'ארלי אדם ודאונינג. עומד שם למעלה באותה רשימה מכובדת של שחקנים בינוניים להחריד שנהנו מהעבודה שיש פראיירית כמו ליברפול בשכונה שתשפוך עליהם מיליונים. זה מדהים - אפשר לספור את הפעולות החיוביות שלו כשחקן אצלנו על כף יד אחת ולא להגיע ל-5. איזה שחקן עלוב.
כרגיל כבר מצידך, ססמאות שכל קשר בינן לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין. קוטיניו כבר מעל חודש לא מתפקד ולא נראה כמו כלום, אבל למה שתדע את זה אם המשחק האחרון של ליברפול שראית היה נגד יונייטד? הרבה יותר קל לירות קלישאות מהמותן שאתה יודע שאנשים לא יחלקו עליהן מאשר לגבש דעה קונקרטית על משהו. אה, וקליין המגן הכי גרוע בליגה... אני מתחיל לאבד תקווה במקום הזה.
למכור את קוטיניו? השחקן הכי טוב שלנו קוטיניו? כן, הקטע הזה של למכור את השחקנים הכי טובים שלנו הוכיח את עצמו פעם אחר פעם בעבר... לפני שמישהו מגיב, קוטניו איום ונורא כבר איזה חודש-חודש וחצי. עדיין השחקן הכי טוב שלנו.
דווקא ראיתי שהוא חלש כמעט חודש עדיין אין לכם שחקנים אחרים שמסוגלים ליצור. לשחק כדורגל. הסגל שלכם הוא כל כך נגרי שזה מדהים. ולא גם הנדו הוא לא שובר שיוויון. מסכן קלופ
הקטע שוויליאן חטף למורנו שעמד פשוט עם הכדור...יש שחקנים בליברפול שהם באמת בדיחה. אבל כקבוצה ליברפול משחקת טוב, מתחילים לראות קצת עבודה של קלופ. עם שחקנים יותר טובים יש עתיד לקבוצה הזאת.
פרימינו עושה רושם של עוד שחקן מאוד מוכשר שפשוט לא מתאים לפריימר ליג,התנועה שלו מאוד כבדה,רואים אצלו מחסור ברור בפיזיות ובמהירות,מה שמספיק לבונדסליגה לא תמיד מספיק לפריימר ליג.. מילנר בעונה החלשה בקריירה שלו,גרוע בכל אספקט של המשחק,בסיטי דווקא חיבבתי אותו,זה נראה כמו משחק שצ׳לסי בעיקר תתן ופשוט לא יהיה מי שייקח.. אגב לאלנה זה וועדת חקירה,אוי למי שחשב להביא אותו ללברפול,הוא שחקן לצ׳מפיונשיפ ביום טוב.