המחזור ה-11 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/11/10.

1. AW forever Member

ושוב, המתוסכל הראשי היה פאבריגס שפשוט ניסה וניסה כדורי גובה שלא עברו. צריך למחוק את המשחק הזה מהרפרטואר. ולהתגלח.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם קראתי משהו כזה באתר כלשהו (או BBC או סקייספורטס), חלק מהעונש שקיבל על התקיפה שהוא הואשם בה לפני כמה שבועות...

3. Tony Adams Member

קודם כל, כמו שאריאל אוהב לכתוב, שאפו ענק לניוקאסל. משחק גדול של החבר'ה של יוטון, והמון דקות במחצית השניה זה היה נראה כאילו התוצאה היא 1-0 לארסנל, וניוקאסל עם שחקן יותר מנסה להשוות.
    השחקנים של ניוקאסל היו בכל מקום על המגרש היום, ניסו ורצו יותר, והגיע להם הניצחון הזה.
    כמו השדר האנגלי אמר בסוף- אי אפשר לבחור שחקן מצטיין במגפייס, כולם היו מצוינים.

אבל עם כל המחמאות לניוקאסל, אי אפשר להשאר אדישים למה שהלך במשחק היום.
    המשחק הכי גרוע של ארסנל העונה, ואחד הנוראיים שאני זוכר.
    איטית, אישית, חסרת אמביציה. עוד ארשבין הכניס רוח למשחק,
    אבל אם חשבתם שהמחצית הראשונה היתה חלשה, אז מה תגידו על המחצית השניה, שהיתה אמורה להיות כולה בתוך הרחבה של ניוקאסל ובמקום זה חוץ מבעיטה של וולקוט למשפקוף ועוד נגיחה של ססק (שהיה פשוט נוראי היום), לא ראינו כלום.

צ'מאח היה מזעזע, ססק היה נראה לא מרוכז ומתוסכל מהדקה הראשונה, רובין עוד לא הסיר את החלודה, וגם השחקן הכי יציב שלנו, נאסרי, לא עשה יותר מדי.

משחק פשוט רע. יום רביעי משחק מאסט מול וולבס.

4. George Best Member

אמת, ומי שראוי להמון מחמאות על כך (כמובן שאפשר לציין כל שחקן, מאמאובי וקארול שלא הפסיקו לעזור, מהקיצוניים ג'ונאס ובארטון שמאוד מאוד מרשים, אולי סוף סוף הבורג במקום הנכון) יותר מכולם הוא טיוטה.
    קשר אחורי נפלא, רכש גדול של המגפייז!
    קבוצה מאוד לא יציבה אבל שפשוט כיף לראות, יוטון קיבל פה בראש לא פעם ולא פעמיים, אבל מגיעות לו המון מחמאות כי ניוקאסל משחקת כדורגל סופר חיובי ולא נותנת כבוד לאף קבוצה (ניצחונות בגשר בגביע הליגה, על ארסנל באמרייטס ועל אברטון בגודיסון על ה-0, מביסה את סנדרלנד החזקה עם חמישייה וכזכור 6-0 על וילה...).

5. StevieG Member

לא יכולתי להסכים איתך יותר. זה משהו שחשבתי גם אני במהלך המשחק. זה היה פשוט הזוי לראות את שחקני ארסנל מנסים לנצח את המשחק הזה דרך האוויר ולא על הקרקע. באיזשהו שלב הם פשוט ויתרו על הקרקע לחלוטין ורק העיפו כדורים קדימה. לא זוכר את ארסנל משחקת ככה ועוד בביתה. ועוד מול יריבה נחותה ממנה. ג'ואי בארטון במשחק הכי רגוע שלו אי פםע, אני חושב. טיוטה פשוט החתמה אדירה של יוטון, קארול ענק באוויר, אמאובי נתן משחק גדול בהגנה, וההגנה של ניוקאסל היתה ללא רבב. משחק מדהים של המגפייז.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיוטה ענק ומי שיקנה אותו מהר יעשה בשכל, אי אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל, הוא לוחץ כמו בולדוג, מניע כדור מצוין... הופעה מושלמת שלו היום.

7. alexshw Member

חכה, רק נקנה ע"י ניוקאסל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. Tony Adams Member

צמד לבאלוטלי במחצית הראשונה מול ווסט ברום. הגיע סוף סוף הבחור?

9. קינג לדלי Member

כתבתי את זה כשראיתי אותו נגד ווסטהאם.
    אי אפשר להוציא לו את הכדור.
    הוא שם תתחת ויש לו סיבוב נפלא.

נראה שחקן נהדר.

10. ELIRAN767 Member

טוב זה היה צפוי,הפרחח הגיע גם לאנגליה באלוטלי הוכיח שעדיין לא סידרו לו את הברגים אח איזה טיפש.

11. אלי מתחן Member

תגידו מי זאת הקבוצה הזאת שמשחקת נגד צ'לסי?

12. קרלס פויול5 Member

טורס חזר להבקיע וגם נראה טוב, הפתעה.

13. k_700 Member

טורס!!!

שבוע מצוין לאוהדי יונייטד.

14. Lipton Member

http://pirun.kps.ku.ac.th/~b5035042/Fernando_Torres_celeb_Liverpool_v_Manchester__844835.Xxx

בתור אוהד ארסנל אני אומר: שמחים שחזרת פרננדו. אתה שחקן חשוב לליגה הזאת, והגיע הזמן שידברו גם קצת על ליברפול במקום מנצ'סטר סיטי וטוטנהאם שמעניינות לי את קצה התחת.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/10
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

Form is temporary. Class is permanent.

לא רוצה בכלל לחגוג לפני שריקת הסיום, אני לא אעשה את הטעות הזאת, אבל הוא חוזר.