ברוך השב, פרננדו. התגעגעתי. קויט ענק, קלי נותן הופעה נחושה וטובה בהגנה, ולוקאס משחק פשוט מצויין. לא ייאמן. מאוד מאוד מרוצה. אין לי מילים, נגמר לי הקול גם מרוב צווחות האושר שלי.
מי היה מאמין אתמול בדקה ה-90 באולד טראפורד שככה יראה השבוע שלהם. אלוהים ישמור. אם בשבוע הזה אנחנו מצליחים לאבד פער במקום לסגור אותו, אנחנו לא ראויים למקום 3, לא לאליפות.
אני פשוט לא מאמין! פשוט לא מאמין! פרננדו פאקינג טורס! קלי מצוין, לוקאס נלחם, מה עוד ביקשנו? וכמובן נגיעת יד ברורה של ז'ירקוב שצריכה להרחיק אותו בצהוב שני ופנדל לליברפול, טרי או אלכס(לא זוכר בדיוק) עושים לינץ' על טורס והווארד שותק. נו, לא הייתי מצפה ליותר ממנו.
ואוו נראה כאילו ליברפול וצ'לסי החליפו בצבעים. משחק פשוט נהדר של ליברפול והקהל פשוט בטירוף, כל זכייה בכדור של סקאוזר והקהל חוגג כאילו נכבש גול. לעומת ליברפול, צ'לסי לא נראית על המגרש בכלל, אני מקווה מאד שהמחצית השנייה תהיה דומה לראשונה וליברפול ינחילו לצ'לסי הפסד.
אחחחח איזה טיפש המאריו בלטולי הזה. נהדר שהוא לא ישחק נגדנו ברביעי עכשיו רק צריך לקוות שגארת' בארי לא יקבל צהוב שני כי אני ממש צריך אותו על הדשא ברביעי.
טורס משחק את ה"בעט ורוץ" של הודג'סון: בעט לשער של צ'ך, ורוץ לחגוג מול הקופ. איזה פיניש אדיר בשני הגולים. בכלל ליברפול במחצית מצויינת.
משחק רע של צ'לסי. אין עלייה של המגנים, לא ראיתי אולי שני כדורים מדוייקים קדימה משחקני מרכז המגרש. מאובי מיקל אני לא מצפה ליותר מדי, אבל חשבתי שלפחות ממאלודה וזירקוב נראה יותר. אנלקה וקאלו לא מצליחים להיע להזדמנויות. וזה לא שליברפול טובה,מלבד הניצוצות של טורס, וסגירה יחסית יפה של הבלמים, לא ליברפול לא הבירה. איזה טעות של אשלי קול. בפעם היחידה שהוא עלה קדימה הוא איבד את הכדור בכזאת טיפשות. לא ברור לי למה דרוגבה לא פתח, אבל הוא חייב לעלות במחצית השנייה.
לי אישית היה עצוב לראות את ליברפול של תחילת העונה. נראה שמשהו נפתח שם מאותו שלושער של ג'ראררד. כאילו רוח הלחימה חזרה ואיתה התיאבון לשערים של פרננדו טורס - החלוץ הטוב בעולם שהוא בכושר ובריא. השער ה-2 פשוט היה קלאסה שהזכירה לי את טיטי בימיו הטובים בארסנל. סה"כ לא מאשים את צ'לסי. אולי ישתנה משהו במחצית ה-2 אבל לשחק בלי שלושת השחקנים הטובים ביותר שלך: למפארד, דרוגבה ואסיין זה פשוט יותר מדי. אהה כן וג'ון טרי בלם ליצן. אף פעם לא אהבתי אותו ואף פעם לא החזקתי ממנו ולא חסר לו טעויות כאלה במהלך הקריירה שלו (אני מדבר על הגול ה-1).
2 אפס זה יפה אבל המשחק רחוק מלהיות גמור. דרוגבה צפוי להיכנס והוא יעשה לנו הרבה צרות מספיק גול אחד בשביל להפוך את המומנטום של המשחק. COMON LIVERPOOL ! חייבים להחזיק מעמד !
מתסכל. ליברפול סתמית כמו תמיד בחלק הקדמי ועדיין ידעו למצוא את הדרך לצאת מהמחצית הזו עם ייתרון כפול. חבל. מאלודה קיצוני פנומנלי ואף פעם לא הבנתי את הרעיון המהפכני לתת לו לשחק בתפקיד חופשי ובעיקר כשחקן במרכז, למעלה מאחורי החלוץ המרכזי. הוא הולך לאיבוד שם באופן כללי והקבוצה מאבדת את היתרון שלה כשהוא עושה טרור על הקו. אף אחד כולל מאלודה עצמו לא לקח על עצמו את תפקיד עושה המשחק שמפעיל את הקבוצה ואם למישהו כולל אנצ'לוטי היה נדמה לרגע שזה יהיה הקונוס - אז דחוף דלי מים קרים על הראש ולהתעורר. בקיצור, הגיע הזמן שאנצ'לוטי יגדל זוג ביצים ויסמוך על הילד עם הביצים הכי גדולות בקבוצה. מקאקרן במקום ז'ירקוב ולחפש שער מהיר. רק שלא יעלה לי את דידי כפיתרון קסמים. אומנם סקרטל תמיד היה ידיד המחלקה אבל גם דידי לא יוכל לעשות את זה לבד. בוסינגוואה במקום איבאנוביץ' על הדרך.
איזה חלוץ ענק הבאלוטלי הזה... ואיזה אדם קטן. תרסיס ההרחקה הזו זו הדבר הטוב ביותר שקרה לנו לפני הדרבי. לא רוצה את החולה נפש הזה במשחק הכי אמוציונלי שקיים באנגליה. לעומת זאת אני נוטה להאמין שהידע שלך בכדורגל שואף לאפס...החוכמת משחק של בארי מחפה על האיטיות שלו,אני חייב את הפנומן הגמלוני הזה בדרבי. היו לי דקות של חרדה בדקות הסיום של המשחק שטבז ויאיא התפתלו על הדשא כאילו הם נפצעו לחצי שנה. הקהל של סיטי באקטזה עם שירים למנצ'יני. אני מוכן לדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx