אורי, אתה התעלמת מהחלק העיקרי של המשפט: "...שהיא יודעת שאם לא תפסיד אותו - האליפות הולכת ליונייטד והמצב הוא כזה שלשתי הקבוצות מספר אליפויות דומה ומיותר להרחיב כעת על היריבות בין שני המועדונים." נו באמת. כאילו שאם המצב היה הפוך יונייטד הייתה דואגת לזה שליברפול תזכה באליפות. משה, אתה מציג את הדברים כאילו ליברפול הבקיעה שערים עצמיים, גרמה לפנדלים... ריינה עצר פס חלש והתגלגל איתו לתוך השער... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx לגבי המסירה של ג'רארד קשה לדעת אם היא הייתה מכוונת. על השער של לאמפרד יש לך טענות לליברפול? לחימה לא הייתה, כי לא היה על מה להלחם. לזה התכוונתי בהודעה הזו: ----- זה לא אמור להיות בכוונה. כל קבוצה במצב של ליברפול בעונה שעברה במחזורים האחרונים לא הייתה הופכת ליד ימינה של היונייטד ועוצרת את צ'לסי בעונה מצויינת.
אני לא משה. יונייטד מעולם לא עמדה במצב ההפוך (למרות שלפני שנה יכולנו להוריד את ניוקאסל, שהיא לא ליברפול אבל לחלוטין לא קבוצה אהובה ע"י יונייטד, במיוחד כששירר היה המנג'ר, ובכל זאת ניצחנו את האל במחזור האחרון), אם אי פעם זה יקרה זה יהיה יום מביש בהיסטוריה של המועדון.
*אורי. תיקנתי. אז לדעתך, אם יונייטד הייתה עומדת באותו מצב כמו של ליברפול, היא הייתה באה להילחם נגד צ'לסי? לדעתי פרגוסון היה עולה עם ההרכב של המילואים כדי שלא יגידו שהם "פתחו רגליים" אחרי ההפסד. זה בשביל משה: לדוגמא בני יהודה שהגיעה למשחק מול מכבי חיפה ונתנה את המשחק אולי הטוב ביותר שלה העונה, כשבכל הליגה והפלייאוף המאזן שלה נגד 4 הגדולות של הכדורגל הישראלי היה רק הפסדים ו 0 שערי זכות. רק באותו משחק (אליפות של מכבי חיפה) היא הצליחה להוציא נקודה ולכבוש שער, מהסיבה שהיה מופעל עליהם לחץ כדי לא להפוך לבית שאן 2 והיא מנעה ממכבי חיפה לזכות באליפות אל מול 13 אלף אוהדים ירוקים, בבלומפילד. רן קדוש, השוער השני של בני יהודה, עמד בשער באותו משחק. המצב במשחק של ליברפול - צ'לסי היה שונה. מה ניצחון על צ'לסי דאז היה נותן? שום דבר. כמו שאמרתי, ליברפול לא פתחה רגליים, ליברפול שיחקה וצ'לסי בסה"כ ניצחה בצדק. להאשים את ליברפול בזה שצ'לסי לקחה את האליפות? שטויות במיץ. אבל, מן הסתם שליברפול לא תבוא להסתגר כדי שלא יגידו שליברפול נתנה לצ'לסי את האליפות. ליברפול שיחקה פתוח, סיכנה את השער, צ'לסי ניצחה. ובטח שיהיו הבדלים בין משחק כזה לבין המשחק היום, אין מה להשוות. צ'לסי הוכיחה לאורך כל הליגה עם מאזן מושלם נגד הטופ-4 שהאליפות מגיעה לה.
ליברפול לא מכרה את המשחק אז ולא נעליים , כן היא אולי לא נתנה את משחק חייה אבל לא היה ולא נברא , גם החלאות שלא מפסיקים לחפש צדק כל הזמן עלו למשחק נגד ווסטהם מחזור אחרון ולא בדיוק התאמצו בבית והפסידו משער של טבס שהשאיר את ווסטהאם בליגה , הרכב חסר לפני גמר גביע הכל בסדר אין לי טענה , כמו שאנגליה היא מולדת הפייר פליי לגיטימי שלא בכל משחק מנצחים למען הפייר פליי
אותה סיטואציה בדיוק במחזור האחרון של עונת 95. ליברפול מול בלקבורן. כל תוצאה מלבד ניצחון של בלקבורן, והכדור ברגליים של יונייטד שמתארחת בהמפטן פארק. ליברפול ניצחה2-1 לאחר מהפך. יחי ההבדל בין אז להיום. תלמד קצת את ההיסטוריה של המועדון שלך. אני לא נכנס לויכוח האם ליברפול פתחו רגליים או לא, רק לעצם התמיהה שלך ללמה לא.אין לי בכלל יכולת לנסות להסביר לך למה לא...אבל לכדורגל וספורט, זה בטח לא קשור..
המצב אז שונה מהיום. כמה אליפויות היו אז לליברפול וכמה ליונייטד? וזה לא העניין. להגיד שליברפול פתחה רגליים זה לא נכון, אבל למה ציפיתם שליברפול תלחם במשחק כזה? חוץ מזה שזה שצ'לסי הייתה גדולה על ליברפול באותו המשחק.
טוב מכיוון שאני רואה שלהפסיק את הדיון הזה אי אפשר אז אני אצטרף אליו כמו הקלישאה המפורסמת באנגלית... שלו, ליברפול צריכה להלחם בכל משחק. אבל, כמובן שבגמר ליגת האלופות השחקנים יילחמו יותר ויקרעו את עצמם מאשר במשחק ליגה במחזור 37 כשהסיפור גמור מבחינתם. אני לא חושב שפתחנו רגליים, אני חושב שזה היה משחק סוף עונה טיפוסי, ולהיפך, שאם זאת לא הייתה צ'לסי בניטז גם היה עולה בהרכב חסר הרבה יותר מזה שעלה. אתה חייב להבין שפתיחת רגליים או אי השקעה במכוון זה פשוט אקט מגעיל. לא עשינו את זה נגד צ'לסי אז ולא עשינו את זה אף פעם, לפחות לא במשחקים שאני ראיתי או שמעתי עליהם.
אבל דוגמאות יש לכאן ולכאן. האם גם יונייטד "מכרה" את המשחק לווסט האם ובכך הורידה את שפילד יונייטד ליגה?
אני לא אמרתי שליברפול פתחה רגליים, אמרתי שליברפול לא נלחמה בעצם כמו מה שכתבת, כי לא היה על מה. עם פתיחת רגליים לקבוצה כמו צ'לסי במצב שליברפול הייתה בו באותו המשחק זה היה נגמר עם הרבה יותר שערים לצ'לסי, שבאותה עונה הכניסה לא פעם מעל 5 שערים במשחק. ופשוט לדעתי זה לא הגיוני שליברפול תעשה הכל כדי לא להפסיד לצ'לסי בשביל שלא יגידו שהרסנו ליונייטד את הסיכוי לזכות באליפות.
מגוחך שבמקום לדבר על ליברפול-צ'לסי של היום אתם מתעסקים בתאוריות בשני שקל לגבי ליברפול-צ'לסי של לפני חצי שנה. תתקדמו. לא באנו במטרה להפסיד, מספיק עם השטויות. היום ניצחנו, טורס הביא בראש, על זה תדברו.
דוגמא מצוינת איסטלנדס. לפי ההיגיון של משה במשחק הזה גם היתה פתיחת רגליים... זה היה עבור ליברפול הגרבאג' טיים של העונה (והם עברו חרא של עונה) וכן, במצב כזה השחקנים לא יתאבדו כמו לדוגמא בגמר ליגת האלופות. זה דבר טבעי לגמרי שקורה בכל קבוצה בעולם. אבל העיקר שלאוהדי יונייטד יש את מי להאשים בכך שאיבדו את האליפות...
האם אתה באמת טוען שמספר אליפויות הוא המדד ליושרה מיקצועית?האם יושרה מיקצועית תלויה בדבר? כי אז היא כבר לא יושרה מיקצועית אלא סתם אינטרס זניח. האם אתה באמת רוצה שהליגה תהפוך לשוק של חשבונות? הרי יש מלא יריבויות בליגה, אפשר לסגור הכל מעכשיו, מראש. לא אמרתי שפתחה רגליים רק לא הבנתי את "כתב ההגנה" שנתת. הוא מנוגד לחלוטין לרוח של הליגה האנגלית.
אני ממש לא מאשים. רק את יונייטד. אני אוהב שהדברים תלויים בי. אם נכשלתי, יש עונה הבאה.ביונייטד מתקנים ליקויים בתנועה,אין זמן לשטויות אחרות. אגב,באותו משחק מול ווסטהאם, יונייטד החמיצה כמו מטורפת ושלטה טוטאלית בנעשה.אין ליונייטד שום "שיקול זר" לעזור לפטישים(שדווקא חביבים עלי)לאחר שהפסידה את האליפות של 95 בהאמפטן פארק.יונייטד לא אהובה שם והפוך. הפורומים של יונייטד בשבוע המשחק רתחו והיו מאד לוחמנים. כולם רצו שם נקמה.לא קרה.אני אישית התבאסתי שלא ניצחנו, כמו תמיד.