המחזור ה-11 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏9/11/12.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

איך קורה שראמירז שומר את השחקן הכי מסוכן של ליברפול?
    אה אופס, המאמן שלנו זה רוברטו די מתאו.

2. JohnTerry26 Member

אין לי מילים. פשוט מביש.
    ביזיון שהגענו למצב של 1-1 במקום לתת כבר את הגול השני, ולא היה לי ספק שעם איך שנראינו היום לא ניתן שער ניצחון. ככה לא ניקח אליפות, עם הגישה הזאת. הרגיש לי כמו קבוצת נוער. מחזור נוראי, מחזור שמראה שיש לנו מה ללמוד. מאכזב בטירוף.... עדיין לא מאמין שלא לקחנו מזה 3 נק' קלות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/11/12
  3. South Boy Member

משחק מאוד עקר בלי הרבה מצבים מבחינת שתי הקבוצות, אבל מה אפשר לצפות מקבוצה בלי חלוץ טבעי ומאחת שטורס הוא החלוץ הבודד שלה.
    אנריקה נתן היום משחק פשוט ענק ללא ספק איש המשחק שלי, הזכיר לי את אנריקה שרק הגיע מניוקאסל במשחקים הראשונים נקווה שימשיך ככה.
    וויזדום היה היום חלש וחסר ביטחון וכבר כמה משחקים שזה ככה, למרות שג'ונסון עדיף יותר כשהוא משחק קדימה בכנף הוא חייב לחזור לעמדת המגן הימני.
    שאהין ואלן היו חלשים מאוד היום לא עש שום דבר ואלן גם איבד כמה כדורים קריטיים במרכז השדה.
    וסוארז, מה עוד נשאר להגיד על האיש הזה, לראות ולהגיד תודה שיש לנו שחקן כזה בקבוצה, למרות בזבוז של הזדמנות יקרה מול צ'ך שהוא היה חייב להכניס הוא עדיין נתן משחק טוב ושומר עלינו בחיים כל משחק מחדש.
    לתשומת לבם של כל הטרולים הקנאים שאמרו שסוארז אפילו לא בין חמשת שחקני ההתקפה הטובים בליגה, השווה היום את הכיבושים שלו למכונת השערים ואן פרסי ואת כל זה הוא עושה על הגב שלו עם טכניקה מדהימה ושמסביבו 10 נגרים, אם זה לא שחקן ענק לא יודע מה כן.

4. שםמשתמש Member

סוארז שחקן מצויין. אני רואה את זה כל פעם כשאני רוצה שליברפול תנצח את אחת מהיריבות שלנו לצמרת. לא יודע איך הוא יהיה בקבוצה טובה יותר (נניח מהרמות הגבוהות ביותר), אבל בפועל יש לו יכולות ברורות מאוד. לדעתי הוא יכול להצליח בכל מקום.

5. Bill Shankly Member

כאשר מגיע לך אתה לא מקבל, כאשר לא מגיע אתה מקבל.

Funny old game...

בכל אופן אני אף פעם לא מרוצה מתיקו למרות שלא הגיע לנו.

6. Big Virgil Member

אני כנראה עיוור, ראיתי משחק עלוב של אנריקה.

7. JohnTerry26 Member

לא הגיע לכם? אולי, אבל לנו לא הגיע לנצח. כיאה לאחד המשחקים המשעממים של בפרמיירליג העונה. אשכרה אנטי כדורגל מה שראינו הערב. צריכים קצת לישון החברה שלנו...

8. Rushie Member

מחיאות הכפיים המרוצות של רודג'רס בסיום פירקו אותי. איזה חסר מושג. דלגליש הרס אותנו עם החלטות מקצועיות קשות אבל לעומת זאת ידע בדיוק מה הן הציפיות והשאיפות של המועדון הזה.
    גנבנו תיקו בשיניים. אז מה? אם לא המצב הנייח הזה לא היינו מבקיעים גם עוד שעתיים. תתחיל כבר לדאוג שנשחק כמו קבוצה שיש לה שאיפות ולא כמו סוואנזי, קבוצה שתוקפת ומנסה. יש הרבה ביקורת על שחקנים ספציפיים וגם לה יש מקום על גבי הפורום אבל המנג'ר והשיטה שלו הם הבסיס לכל הבעיות כרגע.

9. Mellow29 Kopite

משחק מוזר. החצי הראשון התנהל באווירה ומחויבות של משחק מילואים, החצי השני הזכיר משהו מימים יפים יותר שבהם ליברפול נגד צ'לסי היה משחק עונה. ובהתאמה, בחצי הראשון המשחק היה צריך להיות חתום וגמור אם מאטה קצת יותר חד. בסוף המשחק עוד קצת הצטערתי על כך שזה נגמר...

ג'ונס במשחק נהדר שלו, שליטה מצויינת באוויר ושתי עצירות נהדרות מבעיטה ונגיחה של טורס שמרו אותנו במשחק. משחק הרגל שלו היה וישאר גרוע וזה יפגע בנו בהתחשב בסגנון שאנחנו מנסים לשחק, אבל מבחינת שוט סטופינג ויציאות הוא טוב מאוד וזה מעודד בהתחשב בכושר של ריינה.
    אגר עם טעות לא אופיינית במיוחד, וויזדום היה טיילת לאורך כל המשחק וצריך לרדת לספסל - הוא קיבל את הריצה שלו ויודע על מה לעבוד כדי לחזור מהדלת הראשית להרכב. הילד קראגר קיבל דקות בהרכב ולא אכזב עם משחק שקט ובוגר לגילו, אפילו נתן בישול יפה... :aaa8:
    אין לי מושג איך אנריקה קיבל את תואר ה-MoM, איבד המון כדורים ועשה הרבה שטויות. לזכותו צריך לומר שהוא היה טוב מאוד הגנתית, אבל מבחינה התקפית הוא נעל עם אינטילגנציית משחק עלובה. עם התספורת החדשה הוא קצת דומה לפיני בלילי ואולי מכאן הנטייה להכנס לאופסייד 6-7 פעמים במשחק. דווקא חשבתי שג'ונסון היה טוב מאוד.

אלן במשחק מזעזע, הגרוע ביותר שלו מאז שהגיע by far. לא אופייני וחבל. שאהין לא הורגש. אני מתחיל לחשוב שאולי בכל זאת ג'רארד לא צריך לשחק מתחת לחלוץ - הוא לא אפקטיבי שם וגם שאהין ואלן לא מסוגלים להפעיל אותו. מצד שני, בחצי השני כשסוסו נכנס ג'רארד נתן כמה through balls נהדרים (וגם איבד קצת). פשוט חובה להריץ את סוסו בתפקיד של הקשר ההתקפי, הוא עושה את כל הפעולות נכון, דריבל טוב ומשחק לעומק. שאפו גדול לילד.

And I just can't seem to get enough Suarez... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

מעניין, איך אתה חושב שהוא ידע מה הציפיות והשאיפות של הקבוצה הזו? אולי לפי זה שהוא קיבל סכום גדול מאוד להרכיב אותה על מנת לעמוד במטרות מאוד ברורות?
    רודג'רס עשה מעל ומעבר למצופה היום. החילוף של שאהין בדקה ה-60 הוא חילוף די אוטומטי אבל היום זה עבד מצוין ביחד עם שינוי המערך. בהתחשב בכלים שעמדו לרשותו היום, גם אני מאוד הייתי מרוצה מכך שחזרתי מפיגור 1:0 בסטמפורד ברידג' במשחק שיכל להגמר ב3:0 למארחת.

10. WellNeverDie Member

אחרי שני המשחקים שראיתי היום דבר אחד לא מפסיק להציק לי: מה דמפסי עושה על המגרש?
    אלוהים ישמור, אני מרחם על אוהדי טוטנהאם שהיו צריכים לראות אותו 90 דקות.

11. Rushie Member

אתה לא מוחא כפיים ולא מביע שביעות רצון אם לא לקחת 3 נקודות ואם הקבוצה שלך נראית רע לאורך תקופה ארוכה. בטח שלא אם אתה מתיימר לחזור להיות קבוצת צמרת בעתיד הקרוב, וזה מה שרודג'רס מוכר הרי אז כנראה שהוא יודע מה הציפיות.

יודע מה? הייתי מחליק לו את זה אם במשחקים שקדמו למשחק הזה או לכל הפחות ברובם היינו נראים קצת כמו קבוצת כדורגל ולא כמו גולסטאר. קבוצה שמניעה כדור ומניעה ומניעה (והאמת שלא כזה טוב) רק בשביל להגיד שהיא מניעה, בלי שום תכלית התקפית. שביעות הרצון הזאת שהוא הביע הערב גורמת לי לחשוב שהוא מרוצה מזה שגנבנו כאן נקודה למרות שאנחנו פח כבר מתחילת העונה. זה גרוע מאוד.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

והמחזור הזה שוב לימד אותנו שזה לא מקרי שהיוניטד והסיטי פעם אחרי פעם חוזרות מפיגור לניצחון. היוניטד או הסיטי בפיגור? הם מאמינות עד לרגע האחרון שהם יכולות לשנות את התמונה. טוטנהאם בפיגור מול הסיטי כשנשארו עוד כמה דקות על השעון? הם לא מאמינים, הולכים לאט לכדורי החוץ, לא תוקפים בטירוף, משלימים עם ההפסד למרות שיש זמן לשחק. ניוקאסל שהייתה המרעננת הרשמית של הליגה בשנה שעברה בפיגור ביתי מול ווסטהאם? דקה 89, השופט מוסיף עוד 5 דקות כלומר 6 דקות לשחק וגם כאן אין אמונה מצד שחקני ניוקאסל שניתן להשיג את השוויון. שחקני ניוקאסל עושים את הדברים לאט, בלי תשוקה, בלי שום אמונה וכמו טוטנהאם לא מגיעים להזדמנות ממשית להשוות את התוצאה.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם צ'לסי רוצים לזכות באליפות, הם חייבים להישאר באיזור של יונייטד וסיטי עד ינואר, ואז לקנות חלוץ נורמלי. הבדיחה הזאת שמסתובבת אצלם בחוד לא תוביל אותם לשום מקום, וגם לא סטארידג'. עם הבעיות בהגנה ובשער עוד אפשר להסתדר, אבל לשחק בלי חלוץ זה יותר מדי, אפילו בליגה שבה המתחרות לאליפות בינוניות כמו יונייטד וסיטי.

14. oranfu Member

אחרי משחק לא טוב, בהרכב חסר מאוד עם פציעות, באחד המגרשים הכי קשים, חזרנו מפיגור והוצאנו נקודה (וגם לא היינו כאלה רחוקים מלנצח בסוף) אז הוא יכול בהחלט למחוא כפיים.

הוא טעה בהרכב הפותח, אבל מהרגע שסוסו נכנס במקום שאהין וחזרנו למערך הרגיל שלנו נראינו הרבה יותר טוב.
    עדיין חסר הרבה מחץ, אבל בסופו של דבר הגענו למצבים לא רעים בשביל לנצח את המשחק.

אגב, בקשר לצ'לסי. המשחק הזה נראה כמו שאר המשחקים שלהם שראיתי העונה. אני לא מתרשם.
    יש להם 3 קשרים התקפיים זריזים, טכניים וניידים אז כיף לראות אותם, אבל הכל שם פעולות אישיות שלהם. אני לא רואה שום דבר קבוצתי.
    we were there for the taking ועדיין איכשהו הם לא ניצחו (ובמחצית השניה גם לא ממש איימו).
    הם חייבים חלוץ כי טורס מביך. הוא לא חזר, הוא לא חוזר והוא לא יחזור.

15. Big Virgil Member

אורן אני מסכים לגמרי. סוף סוף ראינו את סוסו מאחורי החלוצים, והשיפור היה מיידי. אני מקווה שהפעם רודג'רס קלט את זה.

אני לא מאוכזב מהתוצאה כי למרות שהצלחנו להסתיר את זה יחסית טוב (או יותר נכון שתי הקבוצות פשוט שיחקו רע) ולמרות שאני באמת מאמין שאנחנו יכולים להציג כדורגל טוב ולנצח בכל מגרש באנגליה, צריך לשים את הדברים על השולחן, הם קבוצה טובה בכמה רמות. אני תמכתי בלשחק עם שלושה בלמים, אבל אני חושב שדווקא כששיחקנו עם שניים שיחקנו יותר טוב.