מקווה שהסתדרת, אם לא (אני יודע שהמנהלים לא אוהבים ששמים פה קישורים לאתרים מסוג זה, אבל בקושי כותבים יש כאן, אז משטרה...) Смотри спорт онлайн! Прямые трансляции спортивных матчей в формате лайв бесплатно אגב, אם המשטרה בכל זאת כאן. זה הוא, לא אני. לי יש beIN שם משדרים בכל סופ״ש 10 משחקים במחזור פלוס את כול האיטלקיות באירופה (וסליחה אם אני זורע לכם מלח על הפצעים).
אני רואה את ההחמצה הזו של באזלי בשידור מצויין בФутбол 2 שנמצא אצלי ברוטציה עם הערוץ הספרדי בacestream.
כן צודק. התכוונתי לשפה. זה ערוץ של גרינגוס (נראה לי bein, לא זוכר בדיוק) שמיועד למוצ'צ'וס מכיקאנוס. חשבתי שתשאל אם בארלה צריך לשחק ברומא. התשובה במקרה זה היא - כן.
https://pbs.twimg.com/media/DNaE1I5WkAA1dmN.Xxx:small אותו הרכב שרץ מהדרבי, נראה שספאלטי מצא את הנוסחה מבחינתו. @SerieA ככה הורדת את הדיון מנעוץ לפניי ששיחקנו?
על הנייר זה הרכב לגמרי לא מרשים, אם לא היו אומרים לי שספאלטי המאמן לא הייתי מאמין שאינטר נמצאת איפה שהיא נמצאת בטבלה.
על הנייר בתחילת העונה - מסכים איתך חלקית. אחריי היכרות (ראשונית יש לומר) עם שחקני הרכש והשיפור אצל חלק מהקיימים, אז זה הרכב ממש טוב לדעתי. וסינו, ואלרו וגאילארדיני מרכיבים שלישיית קישור שהרבה יותר חזקה ממה שנראה על הנייר וזה בעיקר מה שמהווה את החוזק שלנו במשחקים האחרונים.
@SerieA זו הייתה סתם דחקה מין הסתם, עבודה נהדרת אתם עושים. בניגוד ליוטו נאגאטומו שחזר לסורו ופשוט מחרפן אותי המחצית הזאת. אם אינטר יותר מרוכזת אנחנו מגיעים ליותר מצבים, אבל משחק די חלש של הקבוצה עד כה.
אני לא חובב גדול של אינטר בלשון המעטה. לא היתה שום עבירה של הנדנוביץ', שופט הזוי(לצערי הוא לא היחיד בליגה)