המחזור ה-11 לעונת 2021/22 ב-SerieA:: מוריניו ורומא ינסו לעצור את הדהירה של מילאן במוקד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏29/10/21.

1. itzik.miro Member

אריוואבנה זו הפעם הראשונה מאז מארוטה שיש לנו מנכ"ל. לפני זה פארטיצי היה אחראי על הכל.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

2. DRORIKO Member

רונאלדו אכן הרעיל את המועדון אבל רונאלדו כבר לא פה. אין לי ספק שהמועדון עכשיו יהפוך להיות בריא יותר אלא אם לאניילי תבוא עוד פנטזיה מוזרה על איזה ניימאר או מסי.

לגבי חילופי מנכלים. גם כאן אני יכול להבין כל חילוף. אני לא יודע אם מארוטה עזב בגלל רונאלדו או לא אבל אני חושב שכולנו נסכים פה שהוא מיצה את עצמו בקבוצה. גם לגבי פרטיצ'י כולנו פה נסכים שהיה נכון להיפרד ממנו. לא מכיר את הבחור החדש אבל נקווה שיעשה עבודה טובה יותר.

אתם מציגים את זה כאילו אנחנו איזה מועדון קפריזי סטייל ג'נואה שמחליף מאמנים כל יומיים. חילופי מאמנים/מנכלים/שחקנים זה דבר שקורה בכל מועדון, וכשהתוצאות לא טובות זה קורה בתדירות גבוהה יותר. מאד מקווה שהעסק יתייצב.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כמו ג׳נואה, יותר כמו איזה בארסה.

4. DRORIKO Member

עם כל הכבוד למחדלים ביובה עדיין לא הגענו למצב שהוצאנו 160 מיליון על שחקן שלא מצליח לתת פס. אצלנו הנפילות זה מקסימום ב-40. מה שכן דומה זה מסי ורונאלדו. בשני המקרים המועדונים איבדו אותם בחינם במקום למכור אותם לפני ולעשות קופה. במקרה של בארסה זה בגלל שזאת קבוצת האוהדים והנשיא לא רצה לריב איתם, במקרה שלנו זה בגלל שאניילי עדיין היה בפנטזיה שרונאלדו יביא לו ליגת אלופות או משהו. אגב אני לא בא להגן על אניילי, כבר אמרתי פה לא פעם שרק על רונאלדו הוא צריך ללכת הביתה. אני רק אומר שלא צריך לסבך את זה יותר מדי. הקבוצה גרועה כי בנו פה סגל גרוע. סיבות מקצועיות, כלכליות, קורונה, הכל נכון, אבל אני חושב שהיינו צריכים להיות היום עם סגל טוב יותר בלי קשר לבריאות המערכת שתיבדל"א.

5. yonmu Member

הבעיה הגדולה של יובה העונה זה ויתור על הפלסטר (רונאלדו) לפני שטיפלו במכה (סגל חלש).
    רונאלדו יכל לגרד שערים ונקודת עם קבוצה בינונית, אבל בלעדיו סכנת ההיעדרות מליגת האלופות, על כדור השלג שהיא יוצרת, מוחשית מאוד.
    זה עדיין תלוי מאוד ביריבות ורומא/אטלנטה/לאציו לא תפסו קצב מאיים, אבל זה לגמרי אפשרי.

יש דמיון רב לברצלונה בדוגמת ה'איך לא עושים חילופי דורות'.

6. DRORIKO Member

הבעיה שרונאלדו גם לא היה מגרד שערים גם נגד הקבוצות החלשות. גם פלסטר זה מחמאה בשבילו.

כן היתה חשיבה על להצעיר את הקבוצה. דה ליכט, קייזה, קולוסובסקי, מקני, לוקאטלי, החלוץ הברזילאי. חלק השתלבו יותר חלק השתלבו פחות אבל זה לא שבמועדון הסתכלו רק על הכאן ועכשיו.

7. itzik.miro Member

מה משותף לכל אלה השנה? לא מקבלים מספיק דקות, בדגש על קולו, קאיו, קן ודה ליכט.

אלגרי חייב להבין שמרעביו ושות' לא תבוא הישועה. ההרכב שצריך לפתוח מאוד ברור מבחינתי ואם גם הוא לא יצליח? אז אני אנקה את מקס מאשמה

8. yonmu Member

זאת האשמה מגוחכת. רונאלדו כבש בכמויות. אלה מספרים ברורים.
    פלסטר לא נאמר כדי לזלזל ברונאלדו אלא דווקא לזלזל ביובה. יובה של העונה לא שונה מהותית מיובה של שתי העונות האחרונות, פשוט בשתי העונות האחרונות המשחקים הגרועים לא הפכו להפסדים כי היה שחקן-על בשם רונאלדו שהביא נגיחה פה ודחיקה שם שבוע אחרי שבוע וככה הפך תיקואים סתמיים והפסדים מביכים לנצחונות.
    ה'פלסטר' אומר שזה גרם להנהלה לחשוב שבאמת יש כאן קבוצה רצינית שתסתדר גם בלעדיו, כשבפועל יש קבוצה גרועה.

יובנטוס כמו ברצלונה יכלה להשתמש ברונאלדו (/מסי) כדי לשמור על רמה תחרותית בזמן ששאר הסגל עושה את חילופי הדורות הנדרשים. במקום זה שני המועדונים בחרו לסחוט את הלימון עד הסוף בשביל להשיג את ה'כאן ועכשיו', והעונה נתקעו בלי סופרסטארים ועדיין עם סגל תקוע.
    [מספיק לראות את מה שזלטאן עשה למילאן - הישגית ומנטאלית - כדי לחשוב מה ניהול נכון היה מוציא ממסי ורונאלדו]

DeRossi16 ו-Bianconeri אוהבים את זה.
  9. itzik.miro Member

רונאלדו לא היה פלסטר, יותר כמו אינפקציה שצריך להוציא לפני שהיא מתפתחת לדלקת ואת זה אכן לא עשינו בזמן.

בכל מקרה זה באמת כבר לא רלוונטי ולא מעניין. הקבוצה שלו נמצאת בפרמייר ליג בדרך לטרבל מרשים.

אין לי שום בעיה גם לסיים בלי מקום בצ'מפיונס אם אני אראה את הצעירים משחקים ומתפתחים, זה לא יקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/21
  10. DRORIKO Member

מסכים איתך כמובן. מצד שני ברגע שהבאת פיגורה כמו אלגרי אתה כהנהלה לא יכול להגיד לו איזה שחקנים לשתף.

11. DRORIKO Member

אז כנראה שלא ראית את יובה. מספר המשחקים שהוא ניצח לנו היה שולי. אפילו מוראטה ניצח לנו יותר משחקים.
    אתה גם מסלף דברים, אף אחד במועדון לא חשב שבלי רונאלדו יש לנו קבוצה לסקודטו. למעשה הוא זה שיזם את העזיבה.

לסיכום יובה צריכה לבנות את עצמה מחדש ולחזור להיות יובה שקידשה את הקבוצתיות ולא קידשה שחקן אחד ספציפי.

12. itzik.miro Member

אתה יכול להבהיר לו מה הקו שהמועדון נוקט בו.

אי אפשר שמצד אחד קרוביני, נדבד ואריוובנה מדברים על הצערה ואלגרי ממשיך עם חבורת הפיסחים.

13. טל. Member

צר לי לספר לך, אבל אתה חייב לקבל את ההשערה שאולי כל הדיבורים האלו על הצערה: זה סתם "מס שפתיים" לזרוק לאוהדים להרגיע אותם בסיפורים על תהליכים. -או אולי תעודת ביטוח לעצמם. לכסות לעצמם את התחת.

-ולא יעד אופרטיבי אמיתי.

-----------------------------

יש דינמיקות בתוך מועדון. וביובה לא חסר סוסים. ש-לך תדע אם הם רצים כולם לאותו כיוון.

-----------------------------

הבוקר שמזיזים לשעון חורף זה בוקר שאני אוהב יותר אפילו מהיום הולדת שלי.

14. itzik.miro Member

אז זה בדיוק מה שאני מדבר עליו - תחליטו מה היעדים ומה המטרות ותפעלו בהתאם.

לא צד אחד של הרכבת נוסעת למילאנו וצד שני של הרכבת נוסע לפאלרמו.

15. Raulito Madridista

איזה באסה שכריסטיאנו עזב ואי אפשר להפיל את כל החרא עליו. דיבאלה השנה כבר פורץ בגיל 28 ויבקיע את ה-30 בפעם הראשונה? הרי אין את השטן מסביב וזה שבועט מכל מקום, סרט הקפטן ואהבת הקהל ו"נו - תנהיג!" - יש גם יש. היכולת של יובנטוס מפתיחת העונה מוכיחה עוד יותר כמה הוא בטח לא היה הבעיה. אין אמצע, אין שיטת משחק, אין פרטנרים מספיק טובים - קייזה הגיע לעונה הזו עם שק ציפיות אחרי היורו ועונת בכורה מעולה. הפעם גם יש מאמן על הקווים בניגוד לשנה שעברה.

בהתחלה הדיון סביב רונאלדו היה "גולים זה לא הכל" - לחלוטין, והרבה גולים היו בפנדלים. להגיד שהוא לא ניצח משחקים וכן הלאה ולזלזל בדבר היחיד שהוא יודע לעשות - זה כבר מוגזם. וזה שקר.

מחזור שני: רומא - יובנטוס 2:2| צמד לכריסטיאנו, אחד בנגיחה אדירה - כלומר הביא נקודה.
    מחזור שביעי: לאציו - יובנטוס 1:1| רונאלדו כבש, יובה ספגה בדקה האחרונה - כלומר הביא נקודה.
    מחזור שמיני: יובנטוס - קליארי 0:2| צמד לרונאלדו - כלומר הביא את הניצחון.
    מחזור 11: גנואה - יובנטוס 3:1| צמד לרונאלדו, אם כי בפנדל - תחליטו אתם
    מחזור 24: ורונה - יובנטוס 1:1| רונאלדו כבש - כלומר "הביא" נקודה.
    מחזור 27: קליארי - יובנטוס 3:1| רונאלדו כבש שלושער, מי הביא את הניצחון?
    מחזור 29: טורינו - יובנטוס 2:2| שער לרונאלדו
    מחזור 3 - השלמה: יובנטוס - טורינו 1:2| רונאלדו כבש ראשון, דיבאלה ניצח - אפשר לוותר.
    מחזור 34: אודינזה - יובנטוס 2:1| צמד לכריסטיאנו - אם כי בפנדלים - תחליטו אתם
    בונוס - רבע גמר הגביע, אינטר - יובנטוס 2:1| צמד לכריסטיאנו, אחד בפנדל.

בספירה לא נכללו המשחקים בהם רונאלדו כבש אבל השער שלו לא מנע הפסד או הביא ניצחון, למשל במחזור ה-15, ניצחון 1:4 על אודינזה, הוא כבש את השער הראשון והשלים צמד, או המחזור ה-21 כשרונאלדו כבש את הראשון נגד רומא אבל נגמר 0:2.

DeRossi16 אוהב/ת את זה.