המחזור ה-12 בפרמיירליג: צפון לונדון 2, מנצ'סטר 0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/11/08.

1. the white pele Member

הגיע פנדל ליונייטד עוד במחצית הראשונה(נגיעת יד מכוונת לאחר הרמה של רוני) ותוספת הזמן היתה ראוייה. רק הפציעה של אלמונייה, לקחה חמש דקות. שריקות החמישים חמישים, אכן הלכו עם יונייטד.
    איסלנד, לפני שאתה דורש כבוד לסיטי בפורומים אחרים ומשתלח, ראוי שתרוויח את הכבוד ותיתן אותו גם. אני כבר לא מדבר על האובססיה המטורפת שלך לאדומים(לגיטימי), אלא על צורת ההתבטאות והראייה החד צדדית. ממש חי בעולם דימיוני, פראנואידי שרק אתה מבין....

2. George Best Member

בולטון עם שער לא מוצדק שמגיע משום מקום,
    ובדקה ה65 כדור חופשי מושלם של ג'ובאני(איזה בעיטות יש לו, ובכלל איזו עונה!), אבל ייסקליינן בהדיפה לא פחות מדהימה.
    שוב, הסיבה היחידה מדוע בולטון למרות היותה מתחת לקו האדום מציגה את ההגנה השישית בטיבה בפרמיירליג - ייסקליינן.
    איזה שוער מדהים, לא להאמין שאף קבוצה גדולה לא לקחה אותו בקיץ...

עריכה:זה עוד יותר מדהים, ייסקליינן מציל נגיחה של ג'ובאני מ3 מטר וכשהוא על הרצפה מאגרף כדור שמשוטט על הקו...
    איזה מלך.

Bolton keeper Jussi Jaaskelainen produces heroics again, this time to deny Geovanni's header from point-blank range, and then from the rebound he somehow manages to clear with three Bolton players waiting to pounce. Terrific goalkeeping.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/08
  3. George Best Member

טוב די, זה כבר לא הגיוני....
    מרלון קינג עם בעיטה חזקה שפוגעת בג'ובאני ומשנה כיוון, וייסקליינן באחת ההדיפות המדהימות, והוא גם מצליח לאגרף את הכדור בשנייה האחרונה לפני שמגיע ריבאונד...
    מ-ו-ש-ל-ם.

Jussi Jaaskelainen has just made one of the saves of the season, no question. Marlon King's ferocious 20-yard shot takes a wicked deflection and the 33-year-old shoots out his right hand to parry, getting up bravely to push the ball away with two Hull players ready to put the ball in.

ניצחון כ"כ לא מוצדק של בולטון.
    האל הייתה עדיפה בהרבה, אבל זה מהימים ששום דבר לא הולך.
    שער מוזר של טיילור, ואחרי זה לך תכניע את ייסקליינן בתצוגת שוער אולי הכי גדולה שראיתי מימיי.
    בסיום המשחק שחקני בולטון רצים לקפוץ על השוער הפיני, מומלץ לראות את התקציר, לא יאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/08
  4. Wave Member

מסכנים ווסטהאם, בחיי שאני מרחם עליהם
    כל כך לא הגיע לאברטון המהפך הזה, לפחות סהא כבש צמד

5. avdz7 Member

מהפך מדהים של אברטון בהנהגת סאהה.
    כל הכבוד..

חבל מאוד מבחינתה של ווסטהאם.. רחמיי

6. קינג לדלי Member

דרמה גדולה בשלושת המשחקים בשעה הראשית.
    אברטון הייתה בפיגור עד הדקה ה 83 ואז תוך 4 דקות כבשה שלושה שערים !
    סאהה הנהדר (הייתי מת שיבוא לספרס) בהרמה חדה כמו סכין מצא את הראש של לסקוט ואחר כך הוסיף צמד.

פומפי חוטפת ניצחון ממש בסיום אחרי שדיוף עושה פנדל של מפגר על גלן ג'ונסון ודפו כבש.

יוסי יסקליינן בעצירות מהירח נותן במו ידיו לבולטון שלוש נקודות בהאל.
    צריך לראות את העצירות כדי להבין.
    בסוף כולם קפצו עליו כאילו זה היה אחרי פנדלים.
    מגיע לו,שוער ותיק ונהדר.

7. Raulito Madridista

המשחק היום המשיך את המסורת של המשחקים הנהדרים בין ארסנל ליונייטד. היה כדורגל טוב עם הזדמנויות רבות לשני השערים(למרות שארסנל הייתה טובה יותר והיא בהחלט ראויה לניצחון), קיבלנו דרמה של כמה דקות כאשר אחרי שארסנל ספגה את השער(לא היה מקום לתוספת זמן כה ארוכה ואני מבין את ההשתוללות של וונגר) בטח עברו לשחקנים של וונגר בראש התמונות מהדרבי נגד טוטנהאם.
    מה שכן היה מוזר זה שרק קבוצה אחת נלחמה על המגרש - ארסנל. שחקני יונייטד היו מאוד אדישים. ברור שהפסד עבור ארסנל היה עושה נזק הרבה יותר גדול מאשר ליונייטד, המשחק הזה היה משחק החיים של ארסנל ועבור מנצ'סטר גם הפסד הוא לא תוצאה איומה, אבל במשחקים כאלו נגד יריבה כזאת לא מתאים ליונייטד להיראות ככה מבחינת הרצון, זה עוד שהפריד בין שתי הקבוצות. אולי יונייטד באה למשחק שאננה בכל-זאת.
    ארסנל מאוד הפתיעה אותי היום. השחקנים שיחקו ברוגע, הכדורגל של המסירות הקצרות המשיך, וכרגיל הייתה גם סבלנות במשחק שלהם. הקישור האחורי עשה עבודה טובה מאוד וארסנל החזיקה בכדור הרבה יותר ברוב שלבי המשחק. צריך להעריך את הניצחון הזה פי שניים, כאשר מעבר לתוצאות הקודמות השליליות ארסנל שיחקה ללא שני החלוצים המרכזיים שלה. סמיר נאסרי לקח את המשחק על עצמו והיה מצויין. הוא עשה לנוויל בית-ספר. אני בטוח שנוויל פשוט נקלע ליום רע מעבר לבדר"כ, הרי ברור שלמרות שהוא עבר את השיא זו לא היכולת הרגילה שלו, אבל המשחק היום הזכיר לי שחקן מריאל מדריד - מיצ'ל סאלגדו. שחקן שיכול לערער את הביטחון לכל שאר שחקני ההגנה.
    אבל לא רק נוויל היה אשם היום במשחק הנרפה. פרדיננד ווידיץ בתקופה פחות טובה. בנדטנר הצליח היום בכל המצ'אפים שלו נגדם, והדבר היחיד שהיה חסר לו זה שער. חבל שהוא גם לא לקח החלטות נכונות בהתקפות המתפרצות של ארסנל, אז היא יכלה לחסוך דפיקות לב מיותרות. רפאל שנכנס כמחליף הפגין קור רוח מדהים והרשים מאוד. כמובן שגם השער שלו נפלא. השנה עוד נראה אותו הרבה לפי דעתי.
    אהבתי את החילופים של פרגוסון, הכנסת גיגס בהחלט הייתה בהחלט במקום(מדהים איך כל הרמה שלו מגיעה ליעד וגם שהוא לא מצליח להשאיר את המגן מאחור, למרות שהמגן שמולו מנסה לחסום את ההרמה, גיגס תמיד מרים כדור יפה), אולי רק אפשר לציין שהיה מקום להכניס את קרלוס טבז יותר מוקדם.
    שחקני ההתקפה של יונייטד לא היו היום בשיאם. רוני למשל זכה לצ'אנס גדול במחצית הראשונה אחרי פתיחת רגליים נהדרת של פארק(לדעתי הוא היה הכי פעיל והשחקן הבולט ביונייטד היום), ולמרות שבעט כדור מדוייק, ממנו מצפים שיפציץ מכל הלב ויבקיע ממצב כזה. הקישור האחורי גם היה דיי פרוץ.
    בארסנל אני חייב לציין את סאנייה עם משחק מצויין וגם פברגאס כמובן. גם וולקוט עשה את שלו ואת נאסרי כבר ציינתי.
    רק מעניין אם תיהיה לכך המשכיות בליגה.
    יונייטד שיחקה בינתיים נגד כל הגדולות בחוץ והשיגה נקודה אחת מ-9. מצד אחד עכשיו סביר להניח שהיא תאגור נקודות בקצב יותר גדול, ובסיבוב הבא כל הגדולות יגיעות לאולד-טראפורד. מצד שני, בשנה שעברה ליונייטד היה מאזן טוב יותר - 5 מ 9 נגד שלושת הגדולות.

8. Wave Member

לא נורא, זה יתקזז בדרבים
    בקשר לתוספת הזמן- טענה מגוחכת, אין בן אדם שראה את המשחק יכול להגיד ש6 דקות זה מוגזם? הטיפול באלמוניה- 6 חילופים שנערכו, 6 דק' תוספת זמן הן לגיטימיות בהחלט עבור הסיטואציה שהתפתחה

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/08
  9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שאני פראייר שלא שמתי את זה בווינר

10. George Best Member

אגב, זה היה 4 נק' מתוך 9(ניצחון באנפילד, תיקו באימרויות והפסד בגשר).

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי את המחצית השנייה ב"אור".
    מחצית לא ברורה שכזאת, סנדרלנד חיפשה את הניצחון והחזיקה יותר בכדור, אדמס עשה חילופים התקפיים והיה ברור שהוא רוצה לצח, אבל פורטסמות' לא הייתה מדוייקת, קאנו רק עיקב את המשחק ביציאות להתקפה, אוטקה כשנכנס לא היה מורגש, דפו היה מתוסכל.. היה נראה כמו 1-1, עד שהגיע הפנדל... לא כל כך הגיע לסנדרלנד להפסיד, אבל אין מגיע...

12. קינג לדלי Member

בניון נותן גול היום.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אחלה מהפך, מאז הגול של סאהה מול פולהאם הוא מתחיל לפרוע את השטרות ולחזור לעצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    עד הדקה ה83 חשבתי שהמשחק גמור ואפילו לא האמנתי שנשיג שיוויון אך אני כל כך שמח, בתור אוהד הקבוצה מן הסתם,
    ובעיקר בגלל דיוויד מויס שזה ניצחון ה-100 שלו כיום מאז בואו לפרמייר ליג ... פשוט תענוג! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריינה
    אאורליו אגר קראגר ארבלואה
    ריירה מסצ' ג'רארד בניון
    קויט קין

הרכב מעולה. אני מאוד מרוצה. השינוי היחיד שהייתי עושה זה אלונסו במקום מסצ' אבל גם זה מקובל.

C'mon you REDS!!!

15. raanana4ever Member

איזה משחק מתסכל. עוד פעם משחקים טוב ושולטים במשחק ומפספסים את הנקודות.
    ניצחון מוצדק היה ביד שלנו ואלוהים יודע מה עבר על ההגנה שלנו בעשר דקות האחרונות. עשינו מהם צחוק, במשך 75 דקות הם לא בעטו לשער.
    ככה פראיירים נגררים למאבקי תחתית.

יצאנו ממשברים גדולים ונצא גם מזה.