המחזור ה-12 בפרמיירליג: צפון לונדון 2, מנצ'סטר 0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/11/08.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

למישהו יש כבר תקציר מלא של המשחק (ארסנל יונייטד)?

2. Wave Member

לוין בתחילת המשחק "רובי קין לא שווה את ה24 מיליון יורו שליברפול שילמה עליו"
    עכשיו הוא משלים צמד, לוין לא מפסיק לפרגן
    שלא יצא בהצהרות מטומטמות שיגרמו לו אחר כך להראות אידיוט שבעתיים

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמע, קין גם יכול לכבוש במשחק הזה 7 שערים.... זה עדיין לא סותר את העובדה שהוא לא שווה 24 מיליון.

4. AW forever Member

ארסנל-יונייטד כ"כ סחט אותי שלא התחשק לי לראות עוד כדורגל היום.
    חבל שאין סטטיסטיקה של מרחקי ריצה במהלך המשחק, היו על המגרש היום בלונדון 20 מטוסי קרב. אפילו ברבאטוב רץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. eastlands Member

פלא הלבן- אתה צודק לגבי צורת ההתבטאות ,כבר מזמן שלא השתלחתי כך , מקבל.
    בהתחלה הגבתי כרגיל ,ומייד התגובות הנגדיות של "האובייקטיבים" מעבר לכביש ,על המרירות שלי , בסדר ,אני ראיתי שליטה של ארסנל שבהרכב חסר נתנה הצגה ,גם נגד שופט מושחט ,זו דעתי .
    ראיתי את המשחק ,בדיוק כמו כולם , אין לי ספק שהשופט היה מגמתי נגד ארסנל ,ראיתי גם המון משחקים עם פציעות ,אבל 6 וחצי דקות על הסטופר ,בדרך כלל לא מקבלים , הצהוב שנחסך לרוני ,וכל תנועות הידיים שלו שמבטלות פאולים ברורים , זאת דעתי, אגב אני שמח היום ,אסור ? קצת תחרות מה רע בזה . תחרות הוגנת שמעתם על זה ,יש כזה במושג בצד האדום ?

6. Red Left Winger Member

בחייאת איסטלנדס, תחכה לדרבי ואז אם תנצחו, מבחינתי תפתח פורום הקנטות ועקיצות, מה הקשר שלך למשחק היום? אתה לא אמור להיות מרוכז באיך סיטי שוב לא השיגה תוצאה מול קבוצה בינונית?

ואני במקומך הייתי שם לב מה קורה במטבח, נשרפת לקוראדי הפיצה ויש דיווח ממד''א שסונג'י על האופנוע נפגע בתאונת דרכים בדרך למשלוח.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב שלנו היום. עד הדקה ה25 שיחקנו רע, אנמי לגמרי, אבל מאז עד המחצית בליץ רציני של ההתקפה שלנו וכמובן גם צמד השערים של רובי קין שהיה היום מצוין. במחצית השנייה בדיוק אותו סיפור, עד הדקה ה60 - 65 לא יצאנו קדימה, אבל אז באבל נכנס ואחריו גם טורס והתחלנו לתקוף, ואז ארבלואה סגר את הסיפור עם "גולאסו" אמיתי אחרי משחק מצוין גם ככה. חבל שניאלץ להסתדר בלעדיו בבולטון שבוע הבא...

סוף כל סוף הצלחנו באמת להביס קבוצה ולהיות דומנניטיים לגמרי. בדיוק בשביל זה בניטז צריך לפתוח קבוע ב4-4-2.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/08
  8. eastlands Member

לא אני התחלתי בהקנטות , והקשר שלי למשחק היום ? קשר הדוק אני אוהד סיטי , הם ממנצ'סטר זה באנגליה.
    ואגב אני מחפש שליח , דפק לי ברז היום ,איזה ענף של עצלנים.

9. Cup of Tea Liverpool, UK

משחק נהדר היום באנפילד, 3:0 מוצדק. שמח מאוד בשביל קין על הצמד ונקווה שיתחיל לכבוש בליגה כמו שהוא נהג לכבוש בטוטנהאם.
    ואי אפשר שלא לציין את החזרה של טורס, שאפילו במעט ששיחק הגיע לכמה מצבים מסוכנים שטורס של שנה שעברה היה מבקיע בעיניים עצומות, אבל עדיין הבעיטה שלו היתה מאוד נקייה רק רואים שהוא עדיין לא איפס בחזרה את הרגל למצב שבו היא היתה בעונה שעברה.
    והחלק המפתיע של היום מגיע מאלברו ארבלואה שכובש שער מעמדת המגן הימני (אבל כולנו ראינו איך הוא היה חלוץ חוד אימתני במהלך של השער שלו.).

לסיכום, ניצחון שלנו + הפסד של המאנקס, למרות הניצחון של ארסנל הם עדיין רחוקים. ונקווה למחר שבלקבורן יוציאו תוצאה טובה מול צ'לסי. (בטח יגמר 4-0 עם עוד שלושער של אנלקה.....).

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

השליח זה ההוא שאוכל מקומונים?

11. AW forever Member

ארסנל כרגע קרובים יותר מיונייטד. נכון שיש להם משחק ביד מול פולהאם אבל באנגליה אף משחק זה לא 3 נק' בכיס. הצמרת כולה פתוחה כרגע. יונייטד עם 1 מ9 (כולם משחקי חוץ, נכון) מול שלושת הגדולות, לנו יש עוד משחקים על 6 נקודות מול ליברפול וצ'לסי, ליברפול הפסידה כבר לאחרונה בטבלה ובקיצור הערכות המצב האלה לא שוות כלום עד כריסמס.

12. Stretford Ender Member

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45180000/Xxx/_45180118_mnc_tott_0506.Xxx

תאריך: 9.11.08
    שעה: 17:00
    איצטדיון: סיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום
    שופט: מייק דין

שתי הקבוצות מגיעות למשחק לאחר שהפתיעו בשבוע שעבר. טוטנהאם הפתיעה לטובה עם ניצחון 2-1 על ליברפול ונראה שההגעה של רדנאפ הכניסה רוח חיים בקבוצה שנמצאת כרגע במקום האחרון בטבלה. סיטי לעומת זאת הפתיעה לרעה עם הפסד חוץ בבולטון.

הסיטיזנס ירצו לחזור למסלול הניצחונות לאחר שני הפסדים רצופים בפרמיירליג. הקבוצה תשמח מאוד לחזור לשחק בבית שם היא נראית אחרת לגמרי. באמצע השבוע סיטי עשו צעד בכיוון הנכון עם ניצחון 3-2 על טוונטה ההולנדים בבית. סיטי קיבלה חזרה את בנג'אני שנעדר המון זמן וחוזר בדיוק בזמן להתמודד נגד המאמן שהביא אותו לאנגליה. החזרה של בנג'אני מעמידה לרשותו של יוז את כל הארסנל ההתקפי המרשים שכולל גם את ג'ו, אלאנו, רוביניו, רייט פיליפס, איירלנד, ואסל וגם את אוואנס וסטארידג' הצעירים שעדיין בתמונה. אבל סיטי בכל זאת תהיה חייבת לשפר את משחק ההגנה שלה. יוז עדיין לא מצא את הנוסחה הנכונה בשביל ההגנה שלו, ויהיה חייב לעשות זאת בקרוב כדי להגשים את המטרות של הקבוצה לעונה הקרובה.
    החיסרון היחיד של סיטי לקראת המשחק הוא וינסנט קומפאני, שסובל מפציעה במפשעה ומושעה מהמשחק בכל מקרה.
    http://www.football.co.uk/shared/images/news/400x400_JoeHartNew.Xxx
    ג'ו הארט. רוצה כבר שקט מההגנה.

אז כאמור הספרס נמצאים כרגע במקום האחרון בטבלה, אבל הקבוצה מתחילה סוף סוף לאסוף נקודות, ונמצאת סה"כ 4 נקודות מתחת ליריבתה שנכנסה למחזור במקום העשירי, וניצחון מחר יעלה אותה מעל לקו האדום. להארי רדנאפ כבר הייתה הזדמנות ללמוד דבר או שניים על סיטי של העונה, בביקור האחרון שלו באיסטלנדס, אותו האנגלי ירצה לשכוח. רדנאפ הגיע עם פורטסמות' וחטף שישיה, כולל שלושער של רוביניו שעשוי לקבל תשומת לב מיוחדת במשחק מחר.
    טוטנהאם עדיין לא הפסידה מאז הגעתו של רדנאפ, למרות שחוץ מהמשחק נגד ליברפול, התמודדה גם עם ארסנל באמירויות, משם יצאה עם תיקו שגם הוא כמו הניצחון על ליברפול, הושג בדקות הסיום.
    באמצע השבוע המשיכה טוטנהאם את הכושר הטוב וניצחה 4-0 את דינמו זאגרב בליין. דארן בנט כבש שלושער וכנראה הבטיח את מקומו בהרכב מחר. ג'רמיין ג'נאס נמצא בספק, ואם טוטנהאם יצליחו להכשירו רדנאפ צפוי להמשיך עם השלישייה של האדלסטון-ג'נאס-מודריץ' במרכז המגרש, מה שאומר שפאבליוצ'נקו כנראה יחכה על הספסל למרות השער המנצח נגד ליברפול.
    לדלי קינג שנח באמצע השבוע עשוי גם הוא לפתוח בהרכב. היחידי שייעדר בוודאות בספרס הוא ג'ובאני דוס סאנטוס שסובל מפציעה בקרסול.
    http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00464/Harry_Redknapp_280x_464805a.Xxx
    הארי רדנאפ. הפיח רוח חיים חדשה בטוטנהאם.

13. the white pele Member

מקבל.
    אולי רק ברסה, יכולה להחזיק יותר פוזישן מארסנל בביתה. היום עשינו את זה. בעטנו יותר, החמצנו יותר ועדיין, כל קבוצה יכלה לנצח ולהפסיד את המשחק. ארסנל היתה נהדרת ושותפה למשחק ענק באמת. כל הפרשנות למי הגיע לנצח, היא רק בדיעבד ולאור התוצאה.אם להפסיד, אז אני מעדיף ככה. אנחנו רשלניים בהתקפה ובהגנה אבל מייצרים מספיק מצבים. ושוב, לא גורע כלום מארסנל שהיא קבוצת כדורגל נפלאה ומאומנת היטב.
    מסכים בקשר לשריקות חמישים חמישים ולא לתוספת זמן.שישה חילופים, שוער פצוע. זה שלא מקפידים במשחקים אחרים לא הופך את התוספת לעוול.
    אני בטח שבעד תחרות הוגנת. תמיד. לא רוצה טובות מאף אחד, בטח באיכות שיש ביונייטד היום...

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/08
  14. George Best Member

15. The_Arsenal Member

WOW!
    יאסקליינן פשוט ענק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx