המחזור ה-12 בפרמיירליג: North London Calling

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏16/11/12.

1. alexshw Member

Norwich: Ruddy; Garrido, Bassong, Turner, Whittaker; Pilkington, Johnson, Tettey, Snodgrass; Hoolahan; Holt. Subs: Bunn, Howson, Jackson, Morison, E. Bennett, Tierney, R. Bennett.

United: Lindegaard; Rafael, Smalling, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Young; van Persie, Hernandez. Subs: Johnstone, Jones, Anderson, Welbeck, Scholes, Cleverley, Fletcher.

רוני פצוע ואני מניח שגם דה חאה.

2. מסוטיזם Member

פלאייני במקום מיקל?

פלאייני כיום הוא קשר התקפי לכל דבר.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הפסד מביך. מחצית ראשונה טובה, לעומת השניה שהיתה חלשה. למרות זאת, הגענו למספיק מצבים על מנת להכפיל את התוצאה, אולם ללא הצלחה. שני פנדלים ברורים היו צריכים להשרק לטובתנו במחצית הראשונה, אבל כנראה שליצור עם המשרוקית, העונה לשם מרטין אטקינסון, היו תכניות אחרות.

יורדים למקום החמישי, בעקבות הניצחון של ווסט ברומיץ' על צ'לסי, כאשר בתום המחזור אברטון עלולה לרדת למקום השישי, אם ווסטהאם תנצח באפטון פארק את סטוק. במחזור הבא: נוריץ' בגודיסון פארק, MUST WIN!

4. פול סקולס Member

איך איך איך איך אתה עולה עם גיגס וקאריק? בא לי לשבור את המחשב. למה לא אנדרסון? למה לא קלברלי? ואם דה חאה לא פצוע גם ההצבה של לינדאגרד בשער עולה לי על העצבים.

עריכה: מסתבר שהוציאו ל-דה חאה את שיני הבינה השבוע ולכן הוא לא יכול לשחק. די משעשע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אני פשוט לא מאמין על בחירת הקישור הזאת.
    מה, פרגוסון לא רואה?

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/12
  5. מזגן Member

לפרגי חוקים משלו.

6. JohnTerry26 Member

עד היום התכנית משחק בהתקפה היתה מאטה-הזאר-אוסקר, היה ברור שכשנעלה עם אופציות כל כך שונות בהתקפה זה יראה אחרת לגמרי. זאת בעיה להפוך את הקבוצה ככה רק כדי ששחקנים ינוחו. לכן אני חושב שסטארידג' ומוזס צריכים להיכנס לרוטציות יותר, בנפרד, כדי שכשנשחק עם שניהם ביחד ועם הזאר זה יראה יותר כמו קבוצה. למרות שגם כששיחקנו אוסקר-הזאר-מוזס (מול סוונזי) זה לא נראה טוב. הדברים האלו צריכים להיות מתורגלים יותר ע"י די מתאו. דוקא עם מארין זה צריך לעבוד יותר בקלות כי הוא יותר דומה לשלישייה הרגילה.

לגבי הסגל עוד בעיה זה שהקשר הרביעי שלנו זה רומיאו שאין לו שום קשר לקבוצה ברמה הזאת. ממש כלום. ולא נעים לומר אבל גם ברטרנד נראה רע מאוד במחזורים האחרונים.

הכדורגל צריך להשתפר בהתקפה בעיקר בהרכבים כמו היום וגם בעבודת ההגנה המזוויעה, אבל פלקאו בהחלט היה עוזר מבחינת התוצאות.

7. Mellow29 Kopite

בן ווטסון מוויגאן שבר את הרגל היום בתיקול עם סטרלינג. מקווה שיתאושש מזה.
    raheem sterling ‏@sterling31
    To Ben Watson I didn't realise it was serious as that ill be praying for a speedy recovery mate ill have you in my prayers every day #sorry

שאפו לרדינג ולסאות'המפטון שמשיגות נצחונות חשובים, אסטון וילה מצטרפת לחבורת הקו האדום ורדינג עולה למעלה לשאוף קצת אוויר צח. QPR רחוקה כבר 4 נק' מהקבוצה שמעליה, זה יכל להיות לא נורא אילולא עברנו כמעט שליש ליגה והם עדיין בלי נצחון. הגיע הזמן לפטר את יוז, לא?

הנצחון של WBA על צ'לסי לא כ"כ הפתיע אותי, למען האמת. קבוצה מצויינת העונה, עם רצף ההישגים המרשימים שלה לאחרונה איכשהו התבוסה של ליברפול במחזור הפתיחה עוברת חלק יותר בגרון...מחכים להם עכשיו שלושה משחקים סבירים מול סנדרלנד (ח), סוונזי (ח) וסטוק (ב) לפני המשחק בחוץ מול ארסנל. יש לי הרגשה שהשנה דווקא הם יהיו פה כמעט עד הסוף (כמו ניוקאסל בשנה שעברה), ולא אברטון. הרבה ריספקט לסטיב קלארק. יש לי הרגשה שלא מעט אוהדי צ'לסי היו מוכנים להחליף במנג'רים...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/12
  8. Civil Anti Madridista

בכל פעם אני נדהם מחדש כמה שעמנואל אדבאיור שחקן מטומטם

יונייטד כרגע בפיגור 1:0 מול נוריץ (20 דקות לסיום) יונייטד בעמדה מוכרת עבורה, אפקט הפרגי טיים שוב בעמדת מבחן

9. JohnTerry26 Member

הם... הם הפסידו.

10. Wazza Member

בושה בושה בושה, זה מה שאני מקבל מיונייטד אחרי 21 בצבא?

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אנחנו פשוט עלובים ומביכים, ומה שהכי עלוב זה שקבוצות קטנות כבר לא צריכות "לתפוס יום" כדי לנצח אותנו, כי זה נהיה ברור מאליו שהן ישלטו שליטה מוחלטת במשחק ויכבשו. שעתיים היו ממשיכים את המשחק הזה ולא היינו כובשים.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה דיברו העונה על מנציני ועל ניהול המשחק שלו אבל זאת כבר לא הפעם הראשונה העונה שפרגוסון פשוט מפסיד ליוניטד את המשחק עם הרכב שחושף את החולשות ומעלים את היתרונות שלנו, ולא דיברנו על העובדה שכבר שלוש עונות הקישור שלנו חשוף ופרגוסון לא נותן לכך פיתרון.
    הפסד מאכזב ומכעיס של פרגוסון, כל כך חבל על איבוד הנקודות לקבוצה מהמוגבלות בליגה.

13. Mellow29 Kopite

איזה יום מושלם מבחינת התוצאות. פשוט לא יכל להיות טוב יותר. :)

כל הכבוד לנוריץ'. קברתי אותם די מהר אחרי שהם נראו כמו ערמת נגרים מול ליברפול וחטפו חמישיה תוך שעה, אבל מאז הם הצליחו לנצח גם את ארסנל וגם את מנ' יונייטד...שימשיכו ככה, יש יותר מ-3 קבוצות שיכולות לרדת לפני נוריץ'.

http://img441.imageshack.us/img441/8118/wbrom.Xxx

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית ראשונה זוועה שלנו אבל לשנייה כבר עלינו עם יותר ארג'נסי, סוארז מדוייק היום מאוד בסיומת וזאת התוצאה. 4 מארסנל ואני מסרב לוותר על המקום ה-4 גם כי אנחנו לא גרועים כמו שנדמה וגם כי האחרות לא טובות כמו שאולי חלק חושבים. משחק הבא בליברטי, סוואנזי קבוצה נאיבית מעלה הרבה שחקנים למעלה, אני מצפה שנדע לנצל את זה ולעקוץ אותם בהתקפות נגד מהירות.
    ווסטברום-צ'לסי לא מפתיע אותי, לא ראיתי את המשחק אז אין לי מה להגיד עליו.
    טוטנהאם התחילה טוב מאוד וחבל שאדביור איבד את הראש, זה הפך מיד ממשחק של שני צדדים והרבה גולים למשחק במעמד של צד אחד תוקף וצד שני מתגונן וחבל מאוד שכך. גם ב10 שחקנים ציפיתי מטוטנהאם להגן בצורה טובה יותר אבל ההגנה שלה נפרצה די בקלות.
    ברגע שראיתי שרוני לא בהרכב של מנ יו הרגשתי שנוריץ' מסוגלת לקחת משהו, אני לא יודע אם יש לתחושה הזאת גיבוי בעובדות אבל כשהשחקן הזה לא על המגרש אני תמיד ארגיש שהקבוצה שלהם יותר פגיעה.
    QPR, יוז הולך...לא יכול להיות שלא.

15. skyday20 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ''ממש''. זה היסחפות בתיאור, בגלל שבתת מודע אולי הם כן ידועים כקבוצת פינג פונג חלשה לפריימיר ליג שבדרך כלל יורדת ליגה ואחרי זה קופצת בחזרה. ומה שהם זוכרים זה שצ'לסי אלופת אירופה.

אז כן שאתה שומע שאלופת אירופה, הפסידה לקבוצה לא מוכרת שירדה מהליגה הרבה פעמים, זה נשמע מפתיע.

אבל שאתה כתב מקצועי, צריך לבדוק יותר לעומק מה באמת קורה עכשיו, ומשחקי חוץ בפריימיר ליג, מול קבוצות בכושר טוב, לרוב הם לא טיול בפארק.

צ'לסי הקבוצה היותר איכותית, אבל הם פשוט קצת נסחפו כאילו שצ'לסי הפסידה ל-אלדרשוט או משהו.

היה אפשר להגיד את זה על נוריץ, בכל זאת יונייטד בצורה מסובכת לפעמים, אספה כמעט את כל הנקודות בליגה, גם אם היריבה עלתה ליתרון.

ההפסד של ניוקאסל במגרש הביתי שלהם סט ג'יימס פארק, לברבורים האורחים מווילס, הוא כנראה באותה רמת 'הפתעה' על הנייר כמו צ'לסי בחוץ, אז למה הם לא כותבים את זה גם שם בסיקור, חוסר אחידות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

לא באמת מכירים את הליגה.
    וזכותם, צריך לעבוד על הפרומו לסופר קלאיסקו הבא, למי יש כוח להבין מה קורה בקבוצות הפריימיר ליג הלא מפורסמות. : )

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/12