הסיפור היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא להפסיק עם הקשקוש של הקונפרנס ליג. -כי הסגל הזה לא יכול לרוץ ב 2 מפעלים במקביל, גם אם היו משחקים בסריהb.
הפגרה באה בזמן למוריניו. זה נראה רע מאוד. הפסד מביך. מוריניו שמע לביקורות פה ושם את אברהם ואלדור יחד וגם קיבל משניהם תמורה אבל איפה הבסיס של כל קבוצת מוריניו? ההגנה הכי מזעזעת שלנו מאז שאני זוכר לא סומך על אף אחד שם ואכלנו אותה עם סמאלינג. בלם + קשר אחורי דחוף אחרת העונה תיגמר כבר בכריסטמס. Sent from my SM-G996U1 using Tapatalk
בסוף רומא תודח מהקונפרנס ליג - ותצטרך לחפש תירוץ אחר עד שתגיע למסקנה שהסגל הזה פשוט לא עומד בסטנדרטים של קבוצת טופ 4 בסריה A ומאומן על ידי מאמן שלא עומד בסטנדרטים של קבוצת טופ 4 בסריה A.
המשחק הזה לא קשור לרכש בשום צורה. גם עם ואן דייק וקאנטה היינו מפסידים את המשחק הזה הקבוצה פשוט נראית בזויה, להוביל במחצית ולהתפרק ככה במחצית נגד קבוצת תחתית שבקושי כובשת שערים זה פשוט בדיחה. לפני התיקו החמיצו כל כך הרבה מצבים קלים. הייתי משאיר את כל השחקנים בונציה במים שיצופו קצת. וגם את השופט שבאופן מפתיע משהו היה מזעזע.
אפשר די עם השטויות האלה של אין לרומא סגל לטופ 4 , מה שלרומא אין זו שיטת משחק. משחק התקפה זוועתי , אין לנו מושג מה עושים בשליש הרחבה של היריבה , משחק הגנה זוועתי עוד יותר. זה לא שלרומא יש שיטת משחק ומה לעשות השחקנים פשוט לא טובים מספיק , מדובר בעשר תרנוגולות בלי ראש על המגרש. קסייה היה אחד השחקנים השנואים במילאן לפני פיולי ואחרי פיולי יש אנשים בפורום שטוענים שהוא הקשר הכי טוב בליגה , מאמן ושיטה משנים המון , אני בטוח שאינדיוידואלית שחקני אטלנטה הם לא שחקנים יוצאי דופן , הם פורחים בשיטת משחק מסויימת , כנ"ל שחקני מילאן. כל מאמן אחר חוץ ממוריניו כבר היה בסכנת פיטורין מיידית , עוד עונה הלכה לפח ובקיץ הוא יפוטר גם ככה. שבעת התוצאות האחרונות של מוריניו: רומא ונציה - 3-2 רומא בודו גלימט - 2-2 רומא מילאן - 2-1 רומא קליארי - 1-2 רומא נאפולי - 0-0 רומא בודו גלימט 6-1 רומא יובנטוס - 1-0 אין קבוצה יותר מתסכלת לאוהד מאשר רומא.
אין הפתעות בהרכב של אינטר, כנראה, לקראת הדרבי הערב. אחד המשחקים המרגשים בשנים האחרונות בעיני. שתי קבוצות טובות שצריכות להילחם על הזכייה בליגה עד הסוף. ניצחון של מילאן ייתן בוסט רציני עבורה, יתרון של 10 נקודות, כבר בנובמבר. ניצחון בעוד שלושים שנה על נאפולי, כלומר אחרי פגרת הנבחרות, יוריד את הפער משתיהן לארבע. אני מוטרד מההצבה של הקאן במקום וידאל, אבל לא ציפיתי למשהו אחר ממספר סיבות. קודם כל, הוא מוריד לחץ מברוזוביץ' בהנעת הכדור. הולך קרוב להגנה ומתחיל את ההתקפות אם ברוזו בלחץ של שחקן יריב. שנית, מצבים נייחים. שלישית, איומים מרחוק. הבעיה שהקאן קצת חסר אחריות ועשוי להיעלם. נראה. אינזאגי אוהב שתמיד אחד מבין הקאן ודי מארקו על המגרש, בזכות המצבים הנייחים ששניהם מאד חזקים בהם, במיוחד קרנות. הימור שלי - זלאטן מבקיע לפחות אחד. בנוגע לכל השאר אין לי מושג.
להגנתי אמרתי שקסייה הוא שחקן של 100 מיליון יורו גם לפני פיולי. ברומא רשימת השחקנים שאולי יגיעו לטופ אחרי מוריניו - ורטוט, זאניולו ופלגריני. אחד מהשניים האחרונים יצטרך לעשות זאת בקבוצה אחרת.
+1 על זאניולו ופלגריני. לצערי. שחקנים על אותה בלטה. מרכז קישור התקפי מס' 10 מתחת לחלוצים. תוציא אותם משם והם שווים לתחת. פלגריני בעבר עינו אותו בכל מיני מקומות ותפקידים אחרים בהם הסריח את הדשא. -עכשיו זה תור זאניולו. לענות אותו בכל מיני תפקידים בהם הוא לא עושה כלום בחזקת כלום (לפני הפציעות שלו היה יותר וורסטילי. אבל מה שהיה לפני הפציעות שלו כבר לא רלוונטי. כיום הוא לא מצליח לבצע את ההתאמות). יכול להיות שב"קישור יהלום" לשניים הללו כן יהיה מרחב מחיה והצטיינות אחד לצד השני במרכז שדה התקפי, מתחת לחלוצים... - אבל נער הייתי וגם זקנתי ועוד לא ראיתי מאמן אחד ברומא שפותח עם קישור יהלום.
בנוגע לסגל הרומאי זה לא כזה דיכוטומי כמו שאתה מנסה לצייר את זה. א. עובדתית יש דבר בעולם הזה שנקרא סינרגיה. אפשר לקחת 1 ועוד 1 ועוד 1 ולהוציא מהם 4. ב. כמו שאר הקבוצות שמתחרות על מקום 4 - גם ברומא: יש חסרונות. אלו לא קבוצות עם סגל פיקס. בגלל זה הן מתמודדות רק על מקום 4 ולא על הסקודטו. אני אוהב לקרוא לזה משיכת חבל. כמו ביובה, בלאציו... גם ברומא: יש אלמנטים בסגל שהם חלשים: מרכז ההגנה למשל. מצבת המגינים והקיצוניים למשל. אבל יש גם נק' אור. יש גם שחקנים חזקים. אלו מושכים את החבל לצד אחד. השניים מושכים לצד השני. התפקיד של המאמן הוא לדאוג לכך שהחזקים ינצחו במשיכת החבל. קרי: יתרמו יותר מאשר החלשים יהרסו. אתה לא מאמין במוריניו. אני כרגע עדיין כן מאמין בו. אם דברים לא ישתנו לטובה אז ברור שגם אני אפסיק להאמין בו. עוד לפני ינואר. לדעתי (ומוריניו בעצמו גם התייחס לכך במסיבת עיתונאים היום כשאמר שיש דברים שהוא "מבין רק היום, שלא הבין בקיץ לפני כמה חודשים") מוריניו עשה טעות בשיקול הדעת - במחנה אימונים בקיץ - והעריך יתר על המידה יכולות של שחקנים מסויימים: *בין אם זה מחטיאן כשחקן כנף דומיננטי שמסוגל לסחוב קבוצה כיאה לשיאן שכר. *בין אם זה פרז שמסוגל לעלות מהספסל בכנף השניה, ולהיות שחקן רוטציה לגיטימי, שמסוגל לתת גולים. *בין אם זה כריסטאנטה שמסוגל לסתום חור כקשר אחורי סביר עד ינואר. ואפשר לחכות עם הרכש הזה בינתיים. שלושת ההנחות הללו שמוריניו נפנף בהן במחנה האימון של הקיץ: -כרגע קרסו. לחלוטין. ועכשיו הוא משלם את המחיר. בוא נראה איזה לקחים הוא יפיק כעת כשהוא "מבין את כל הדברים שלא הבין בקיץ". חכה.