כל הארבע! (אגב שיהיה בהצלחה לקנות איזושהי מהן, הכל שם מזמן סולד אאוט.) Venezia FC | Online Store --- אם פגרת הנבחרות הנוכחית היא הזדמנות טובה להחליף מאמן, אז לא אופתע אם סמפדוריה תעשה כמו שכנתה בעיר ותפרד מד׳אברסה. גם קאליירי לא בטוח שצריכה להמשיך עם מצארי - בכלל פיטורי סמפליסי אחרי 3 מחזורים בלבד היה מהלך די הזוי.
אני מופתע מאוד שהפנדל הראשון לא בוטל בVAR. בכל מקרה - סך הכל נראים טובים. תיאו קצת חסר, קסי די מבולבל, דיאז עוד לא התאפס מאז הקורונה. טטרושנו וקרוניץ הפתעות נעימות מאוד.
אני חושב ששתי הקבוצות יהיו מאד מאוכזבות לכבוש רק שער אחד היום. יכולנו לכבוש עם לאוטרו (פנדל + החמצה), בארלה, וידאל... ומילאן יכלה לתת כמה וכמה בסוף. משחק נהדר בעיני, שתי קבוצות מצוינות אבל חבל שלא השגנו את ההכרעה. 7 נקודות פער זה לא מעט, ונאפולי מגיעה לסן סירו אחרי הפגרה המטופשת והמיותרת הקרובה. אגב, היה מקום להוציא את הקאן הרבה לפני, איבד מיליון כדורים במחצית השניה ועם כל הכבוד לפנדל שהוא סחט זה הדבר היחיד שעשה טוב במשחק. מאז שבארלה יצא היינו גמורים. מקווה שבארלה בסדר. באשר לטענות לאינזאגי - אכן חילופים לא מספיק טובים, אבל אני מזכיר שגם קונטה הפסיד דרבי בשנה שעברה, הפסיד דרבי ד'איטליה פעמיים... הוא היה מאמן "מנטלי" יותר טוב? היינו צריכים לכבוש שלושה לפחות ובסוף מילאן רצה יפה. הם קבוצה טובה.
עם קונטה בחיים לא היית נראה כמו ברבע השעה האחרונה. קונטה הפסיד דרבי רק כשהיה לו חצי סגל פצוע. עם קונטה היה פי כמה רעב ומהירות מאשר העייפות שראינו היום. הקאן היה טוב בכמה רמות מברוזו.
באמת? מה עם ההפסדים בדרבי ד'איטליה שנראנו כמו כלום? ההפסדים בגביע? הבושות בליגת האלופות? לקונטה הייתה ריצה מעולה כשהיה לו את המגן הימני הכי טוב בעולם שכל מה שהיית צריך לעשות זה לזרוק לו את הכדור והוא כבר יתפוס אותו. היינו מעולים היום. מצוינים! עד הדקה ה-75 בערך. אגב, העובדה שדז'קו שיחק גם במולדובה הייתה ניכרת היום. ופיולי עד כה לא הוכיח שהוא "מאמן לאליפות".