גול מצויין, לא יודע כמה עצום ובטח לא טכניקה עילאית כמו שהצגת את זה - לי זה נראה יותר כאילו התפלקה לו בעיטה קשתית שהלכה טוב לשער. גם אני מאוד התלהבתי מהגול הזה אתמול ועכשיו הוא נראה לי קצת כמו... פוקס.
פשוט תיקו מתסכל ביותר, שלטנו במשחק כמעט בכל הדקות, הגול של אוניל בפתיחת המשחק נוצר מהתקפה מתפרצת של בורו. כמה החמצות שלנו, כמה נגיחות לא מדויקות, פלאיני לא היה במשחק היום, גם לא קייהיל ... אם רק היינו קצת יותר חדים היינו מנצחים את המשחק הזה, אין ספק שהגיע לנו הניצחון ולא רק ניצחון של 1:0 קטן, לפי מצב ההזדמנויות שהגענו במשחק היינו יכולים להביס את בורו אבל לא, לא עשינו את זה, חבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אני לא מאמין למראה עייני, רוביניו קפטן היום במקומו של ריצ'ארד דאן המושעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx בן-חיים עם בישול יפהפה לדניאל קוזין, פשוט פאס נהדר, כמה דקות לפני כן הוא מקבל צהוב, אפשר להכריז בפה מלא שחסרונו של דאן לא מורגש... רוביניו קפטן השיטי, די, אין לי אוויר :aaarofl:
אוי טל טל, החזרת כדור נוראית של בלם מנצ'סטר סיטי, הלא הוא טל בן חיים, קוזין מספיק מהיר בכדי לרוץ ולהבקיע את השער הראשון לזכות האל. מתי יבינו שבן חיים לא מתאים לרמות הגבוהות? וכן, סיטי נחשבת לקבוצה יחסית בינונית בהתחשב לטופ 4 אך גם לרמות האלה הוא ממש לא מתאים. כנראה שזה דבר שמאפיין אותו, כמו בנבחרת, להחזיר כדור לשוער במקום לחשוב התקפה, אין שכל אין דאגות.
קומדיה של טעויות קריטיות במחצית הראשונה במשחק בין האל למנצ'סטר סיטי, הראשון כאמור של בן חיים עם החזרת כדור איטית ולא טובה לשוער ומשם קוזין דחק לרשת, 1:0 להאל. צמד לאיירלנד ב8 הדקות האחרונות, הראשון נוצר מטעות חמורה של בלם האל, זאייטה אם אינני טועה, שנתן לעצמו מקדמה ארוכה מדי ברחבת ה16 של שוער קבוצתו, איירלנד היה במקום הנכון ובעיתוי הנכון לדחוק את הכדור לרשת, מאז המומנטום היה של סיטי, איירלנד קיבל מסירת רוחב ולא בבעיטה גדולה וחזקה הכניע את מייהיל.
סיטי מאז השיוויון מראה עד כמה לקבוצה הזאת יש פוטנציאל... יש דקות שהיא שוטפת את הדשא, משחקת קטלני ומהיר מאוד , ויש דקות שהיא נראית כמו עוד קבוצת תחתית עלובה ומשחקת בלי ביטחון ומקבל גולים מטומטים... מקווה שינצחו ...
זה היה זאייטה, איירלנד עם בעיטה גדולה ויפהפיה הביא את המהפך לסיטי...שראיתי את הסרט על הזרוע של רוביניו היה לי קשה לקלוט.. התחלתי לבדוק אם לשער השחקנים יש משהו דומה אולי זה סרט משותף או אני יודע מה.. פאתטי. בן חיים עם טעות של טירון, זאייטה עם טעות מטופשת הרבה יותר, למה לקחת לשוער את הכדור...? בגדול, כמובן לא משחק מבריק, אבל קצב אדיר, קצב שנותן לך סיבה לשבת ולראות את המשחק גם עם הקבוצות לא משחקות ברמה גבוהה.
כיף של משחק בהאל. קצב נפלא,שערים והחמצות. סיטי כרגיל בזמן האחרון נאיביים ומקבלים גולים מצחיקים. מרלון קינג עושה עבודה טכנית נהדרת בהאל וקוזאן משלים אותו במהירות. רוביניו עושה פעולות מכלום ואיירלנד פשוט שחקן עומק נהדר. וואסל ? חתיכת אפס.כל כך הרבה מצבים שחלוץ כובש מהם נופלות לבחור עם עיניים עצובות ומאזן שערים יותר נמוך ממקאללה... איך למען השם הוא משחק לפני סטארידג' הכל כך מוכשר או אלאנו ? רק יוז יודע.
לא ייאמן איך סיטי לא ניצחו... יוז באמת צריך להתפטר משלוש סיבות: 1. אלאנו, אחד השחקנים הכישרוניים בקבוצה, עושה דווקא ולא נותן לו דקה. 2.ג'ו, אחרי רוביניו השחקן הכי יקר בתולדות המועדון, שחקן פי אלף יותר טוב מהזקן הזה ואסל ונכנס דקה 75. 3. ואסל!!!! איך הוא עדיין משחק???? אם בנג'אני היה מגיע לכדור סיטי היו מנצחים, איזה החמצה,איזה החמצות, איזה שחקן לא יעיל ששום פעולה שעשה לא יצאה טובה... חבל לי על סיטי
ואסל באמת לא קשור לענף. אגב, אני חושב שאולי שני המגנים הימניים הכי חלשים בליגה נפגשו היום, ואין פלא שמה שהלך באותו אגף זו חגיגה מטורפת... מקשיין זה ממש לא מפתיע, זבאלטה עוד נחשב לשחקן מוערך בספרד, אבל עד כה הוא חור אחד גדול. הגנה של בן-חיים(מזעזע), גארידו וזבאלטה? ואסל? יופי יוז! מעניין כמה זמן יקח לאיסטלנד להגיב על השיפוט, אין לי ספק שהבעיטה החופשית של ג'ובאני(שלא נכנסה) בדקה ה80, שנבעטה שלוש פעמים תככב פה...