המחזור ה-13 בפרמיירליג-ראפה שעה אחת קודם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏23/11/12.

1. Mellow29 Kopite

הקהל של צ'לסי שר לדי מתיאו, שרק בוז לבניטז, הכל טוב ויפה...אבל האם הייתה גם מחאה כלפי האחראי למצב הזה, או שהצאר נשאר מעל לביקורת?

הצהוב לבאלוטלי מגוחך. ספק חסימה של לואיז, באלוטלי בעצמו התנגש בו בלי הרבה שכל אז הוא לא אמור לקבל שריקה לזכותו. אבל צהוב על התחזות? אני לא חושב שהוא המציא את זה שכואב לו כשהוא נפל.

2. AOOF Member

מישהו יכול לומר לי איך אספיליקווטה היה?

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהדר

4. oranfu Member

גם אם זו לא עבירה (ועל זה אני לא מתווכח) לתת על זה צהוב על התחזות זה מגוחך כי ברור שלא היתה התחזות.

5. Mellow29 Kopite

http://www.cadfael.tv/image/src/1353852384676.Xxx

מוזר, בזמן השידור הייתי בטוח אחרי הריפליי הזה שזה נבדל ולא ממש חשבתי על זה עד שריקת הסיום. בסוף המשחק גם רודג'רס וגם שחקנים נוספים אמרו שלפי התמונות כן היה שער. זה די הפתיע אותי, אבל באמת נראה כאילו הזווית שמראים לנו לא כ"כ ברורה, לפי התמונה הבאה אין נבדל והשער של אנריקה נפסל לא בצדק.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/534504_561976493828668_2052488482_n.Xxx

אני מקווה למצוא עוד זוויות או תמונות נוספות מהזווית השנייה (אני מקווה מאוד שהיא לא עברה עריכה) כדי לראות את זה שוב. יש לי הרגשה שבסוף יתברר שזו טעות של השופט למרות שמהילוך החוזר זה ממש לא נראה כך.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שכשמסתכלים על התמונה ואז על ההילוך החוזר, מבינים שיש סיכוי ריאלי מאוד שזה באמת לא היה נבדל. למשל, בהילוך החוזר לא רואים את הרגל של השני משחקני סוואנסי (מלמעלה), שהיא שמשאירה את חוסה אנריקה בנבדל.

7. חוצפן חיובי Member

לפי התמונה אין נבדל (היד לא נחשבת).
    אבל זה בטווח שאי אפשר להאשים (או להבדיל, לשבח כמו במקרים דומים) את הקוון בכל מקרה. אין לו שום אפשרות לבצע קביעה מושכלת. האמת היא שלפי החוק, במקרה כזה שבו אי אפשר להכריע הוא אמור לא לפסוק לנבדל, אבל במציאות שבה מקפיאים את התמונה ואם השחקן מקדים את ההגנה בסנטימטר הקוון מקבל בראש, לא ניתן לצפות מהקוון למלא אחר ההנחיה הזאת. ולכן הוא אמור לבצע קביעה שהסיכוי שלו לפגוע לא גבוה משל הימור על הטלת מטבע.

8. Mellow29 Kopite

כן עכשיו אני רואה מה הבעיה עם התמונות אמיר, קו הנבדל שתוכנת המחשב שרטטה בטלוויזיה "פספסה" את הרגל של פלורס והכניסה את אנריקה לנבדל למרות שבפועל הוא היה לפני קו ההגנה. מעניין שגם הטכנולוגיה האמינה הזו בד"כ (למרות שהיא כמובן לא רשמית) פישלה ככה, מעלה תהיות מה יקרה אם זה יקרה במשחק עצמו במידה ויעשה שימוש בטכנולוגיה...

זה באמת close call ואין כ"כ מה לעשות, חבל שזו פעם שנייה שאנחנו מאבדים 2 נק' על נבדל שלא היה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/12
  9. אלי מתחן Member

אם בתמונת סטילס קשה לנו לראות, מה נלין על השופט שבזמן אמת היה צריך לקבוע.

10. oranfu Member

אין יותר מדי תלונות על פסילת השער הזה כי זה באמת צמוד.
    זה פשוט מעצבן שפעם שניה תוך חודש (משהו כזה) פוסלים לנו שער חוקי ששווה 2 נקודות.

מחכים בקוצר רוח שההחלטות יתחילו להתאזן כמו שכולם תמיד אומרים (בולשיט)...

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף עולה לי הסרבר פה...אי אפשר להיכנס לפורום, למה לא מתקנים את הדבר הזה? זה קורה המון.

טורס זה ביטחון? מי שעדיין אומר את זה פשוט לא ראה אותו בשנה האחרונה. היום הוא קיבל בפעם ה50 כדור מצויין שאצלנו היה מעיף לחיבורים, מעד וברח לו וחזר ותיקל, מה נהיה מהשחקן הזה? זה הסקי הספרדי פתאום. הייתי בטוח שמנ סיטי תכה בצ'לסי חזק במתפרצות ותנצח את המשחק הזה, אבל צ'לסי לא ממש הפקירה את ההגנה ולא שלטה במשחק כפי שצפיתי שיקרה אז מה שקרה זה 2 קבוצות שלא רצו לסכן קצת יותר בשביל הניצחון וזה הסתיים ב0-0 לדעתי עם בעיטה אחת או שתיים למסגרת.
    איזה סופר סאנדיי של סקיי, 180 דקות, 0 שערים אם למשחק הראשון היה תירוץ של 22 שחקנים שלא באיכות הכי גבוהה כקבוצות וגם רובם כאינדיבידואלים, אז המשחק השני היה סתם טקטי ומשעמם למרות שעל המגרש הסתובבו שחקנים נהדרים בהמון עמדות, חבל.