המחזור ה-13 בפרמיירליג: Where The Wild Roses Grow

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/11/19.

1. alexshw Member

מה יש לברר ואיזה תזמון צריך? מוריניו פוטר כשיונייטד הייתה יותר גבוה בטבלה. הפרש מטופ 4 די דומה. לא משנה 2 נקודות לפה או לשם.
    זה הציטוטים שלו מאז ומעולם ביונייטד. במולדה מצטער לא עקבתי אחריו.
    אבל כן קראתי מה אמרו עליו אחרי שפוטר מקרדיף.

אבל פוצ'טינו לא יסכים סתם ככה לבוא. השכר ברור שלא יהווה בעיה. הבן אדם ישב על 8.5 מיליון פאונד מסכנים בשנה.
    יונייטד בקלות תכפיל את זה. הבעיה זה הדרישות שהוא אמור לתת. לא חושב שהוא ירצה להיות נתון לגחמות של וודוורד. זה אפילו מעבר לשחקן שכן יתן או לא. לעשות מו"ם על מגוויר חודשיים מבלי שיש לך יכולת מיקוח והכל כדי לנסות לחסוך שני שקל, אבל בדרך גם להשאיר את המאמן בלי שחקן חשוב במערך שלו בתקופת ההכנה, זה גם חלק מהפגיעה שלו ביונייטד.
    שוב טוב תעשה יונייטד כבר עכשיו אם תמנה את פוצי אבל תזיז את וודוורד. אם אפשר בכלל מחוץ למועדון.
    אני חושב בעולם הכדורגל כבר יודעים מי האיש הזה באמת.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש לברר? מה זה נראה לך למנות מישהו לאחראי על דוכן פלאפל?
    הדברים האלה לוקחים זמן.
    בטוח שיש התרחשויות מאחורי הקלעים.

3. alexshw Member

כמה זמן לקח למנות את קלופ? מה חודשיים עשו איתו סימפוזיון?
    בסוף השאלה מה המועדון רוצה. בענף הכדורגל הכוונה. מה חשוב ליונייטד? המועדון או אגו של אדם פרטי.
    זה כמו עכשיו במדינה שלנו. מה חשוב? המדינה או ביבי?

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שמשהו קורה מאחורי הקלעים. סולשיאר הוא לא המאמן שלנו, הוא התירוץ שלנו, הנרטיב, הדרך לבלבל את המוח על שינויים בתרבות ועל להחזיר את יונייטד למה שהיה פעם, ועל זה שצריך זמן, וכל זה. ברור שזה לא יחזיק מעמד המון זמן, אבל זה משהו שהמועדון ימשיך לתחזק לפחות בחודשים הקרובים.

Sir Alex Ferguson, קשר שמאלי ו-alexshw אוהבים את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

"This is such a big stride forward for them. Coming from 2-0 down."

יש מצב שסולשאר הלך לחדרי ההלבשה לפני הסיום כמו שמוריניו תמיד עושה?
    שמישהו יספר לו שהם כבשו 3-3.

6. cheddar Member

כאילו בהשוואה למשחק מול אברטון שה2 הפך ל4

7. k_700 Member

זה חילוף מטומטם כי זה בדיוק לחזור על הטעות מהמחצית הראשונה רק הפעם בלי השחקן השני בהתקפה(מתוך ה-3 שיש) שעוד מסוגל לעשות משהו בהתקפה.

כמה מארסיאל רץ במשחק הזה זה לא רלוונטי.
    ברור שהוא ירוץ פחות כשהוא חלוץ בהתקפה שלא הצליחה להעביר כדור אחד במסירה בין שני שחקנים בחצי של שפילד עד לשער של וויליאמס.

יותר מלחיץ מהדברים שלו בתקשורת זו העובדה שהוא פשוט לא מבין דברים פשוטים, כלומר מה יהיה כמו שמן ומים עוד לפני שהמשחק מתחיל ועוד יותר מטריד זה שאין לו מושג מה לעשות תוך כדי המשחק.
    אולי זה הלחץ, אולי הרצון להוכיח, הוא נראה לפעמים כמו מטאטא שיורה לכל כיוון בתקווה שמשהו יפגע כמו החילוף הכפול בתחילת המחצית.

ביום שיפוטר הדבר שהכי יהיה מצחיק להזכר בו זה הדקות של גרינווד על המגרש כשהתחליפים שלו זה לינגארד, מאטה, פריירה.
    מגוחך פשוט.
    ההתקפה שלנו בהיעדר פוגבה הייתה צריכה מזמן להתבסס על מארסיאל, ראשפורד, גרינווד וג'יימס.
    כל שאר המעטפת הייתה יכולה להיות מורכבת מנגרים ושחקני הגנה שיקלו על החיים שלהם בפן הזה.
    אבל אפילו את הדבר הבסיסי והמובן מאליו בסגל הזה הוא לא באמת מנסה.
    פארודיה לראות שב20 דקות שהם שיחקו ביחד זה נראה כל כך טוב(כמובן בלי דה חאה במחצית הראשונה יורדים ב4-0 קל להפסקה, מזה לא היינו קמים), פארודיה לראות שהוא אפילו לא הבין את זה אם על אוטומאט חזר על הטעות מההתחלה.

בנושא אחר,
    נמאס לי מג'ונס ב2015 בערך. אני חושב שהמתחזה הזה הוא גם אחד הקטליזאטורים לעזיבה שלי של הפורום הקודם(אחרי שהתחננו אליי לחזור לשם המנהלים, הבנתי שעזיבתי גם הייתה פירפוריו האחרונים), כמה יצורים הגנו על ה"דאנקן אדוארדס הבא".
    איזה שחקן בדיחה, איך לעזאזל ב2020 אנחנו עוד תקועים איתו.
    לוקח את ג'אגיילקה בגיל 50 לפני המוקיון הזה.
    אי אפשר לסבול אותו, לא כשהוא רץ, לא כשהוא מקצץ רגליים כי העילגות שלו מפספסת כדורים, לא בחורים שהוא משאיר. למישהו היה ספק שהשערים יגיעו קודם כל ממנו? שחקן שגורם ללוברן להראות טוב.
    אני אשכרה מתגעגע לסמולינג כשאני רואה את הייצור הזה עולה בהרכב.

אם אולה רוצה להריח את הבוקסינג דיי מקרינגטון מומלץ לו מאוד להחזיר למקום גבוה מאוד ברוטציה את טוואנזבה ולהעיף את המערך 3 בלמים הזה שעבד לו מול ליברפול(והיה ברור שמאז אנחנו הולכים לאנוס לנו את העיניים עם הדבר הזה) לקיבינימאט.
    אני מאוד מקווה שמקטומיני קרוב לחזרה, אנחנו עד כדי כך במצב שואתי בקישור שאם האופציה שלי זה פריירה אני מתחיל לחפש מציאות בקבוצת נשים, אין מצב שיש מישהי יותר נשית ופחות מוכשרת ממנו שם(ניצחו 11-1 את לסטר אגב..).

בזבוז של עונה עם המאמן הדפ"ר הזה.
    מצחיק שהוא בא עם אג'נדה של לקדם צעירים בזהירות אבל את הפריירה הזה(שמוגדר על ידו כצעיר, למרות שעוד חודש הוא בן 24) הוא ידחוף לנו בגרון כל שבוע כאילו מדובר מינימום בשחקן שיצא מהביצה של מארדונה.

8. alexshw Member

די סימבולי. 2 מועדונים גדולים שהבעלים שלהם משמידים אותם בסיסטמתיות.
    עדיין הייתי מהמר שהשמאלי יפוטר קודם.

https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/76902295_10220884581768471_6467095092682293248_o.Xxx?_nc_cat=100&_nc_eui2=AeHoGwWTuGN7TRgDheX-f08HZCHYwld9ixVLFKTKqTFm1pfurR9SogGF9QHMTnHwgCY0tZmMNU0bw5p_mb4IbXa3qsuDOtLkNWxCIgghjSkVzw&_nc_ohc=6t3CEGtzcL4AQnIeYxhz2ANbDEFflhAQzefss9N8my_9ARNj_JwWB28lw&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=cc3524b4d54c7c49a9a757f0a2594f88&oe=5E810F64