קוסטה נראה כל כך שמן, עד כדי כך לא אכפת לו בכלל מהכושר של עצמו. מדהים כמה מהר חלוצים ברזילאים יכולים לשנות פריזורה. משחק משעמם שנכנס לדעתי בדיוק לתוכניות של מוריניו. לטוטנהאם הזאת אין באמת שיניים, אתה מעמיס עליהם רבע גרם של לחץ והם יראו אנמים כמו היום. מי שמפנטז שבאפריל הם ישנו אץ הdna פתאום חי בלאלאלנד.
מבלי לראות את המשחק ורק עפ״י ההרכב (הזארד בחוד? אובי מיקל בכושר כיבוש טוב יותר) ברור שמוריניו חיפש נקודה. והשיג אותה. עכשיו השאלה האם מוריניו מבין שהוא כבר איבד יותר מידי נקודות העונה בשביל לשחק על תיקו, גם מול טופ6 בחוץ.
את האמת החוד הזה נראה הרבה יותר טוב ומאיים מהמון משחקים שצ'לסי עלו אליהם עם חלוץ מטרה טבעי. האזארד לא נתקע בחוד, החליף מקומות עם אוסקר ופדרו בעיקר וזה נראה לא רע בכלל.
אגב, זו פעם ראשונה שצ'לסי לא סופגת במשחק חוץ בליגה מאז התיקו המאופס באמירויות אי שם באפריל. חוץ מזה אנחנו כבר סופרים שלושה משחקים רצוף עם רשת נקייה, חתיכת הישג.
רק תחשבו מה היה קורה אם שחקן ישראל היה עושה את מה שקוסטה עשה. ישר היו מדברים על ה"ערס הישראלי המצוי" וש"זאת הסיבה שאנחנו לא נגיע לשום דבר". אני זוכר איזה פסטיבל עשו סביב עדן בן בסט על הרבה פחות מזה.
אין לי בעיה עם הפסטיבל. יש לי בעיה שתולים את המצב של הכדורגל הישראלי ב"בעיות אישיות" של השחקנים. אצלנו שחקני נבחרת הולכים לקזינו אחרי שהקמפיין נגמר, וכבר יש חכמולוגים שתולים בזה את הכשלון של הנבחרת.
יש עוד עדיין אוהדי ליברפול שממש מתקשים לישון בלילה בגלל טוטנהאם? http://up415.siz.co.il/up1/cwz3aqgz0ynj.Xxx לא הופעה מבריקה בהתקפה של ליברפול אבל כן נצחון מוצדק לדעתי. הקישור של ליברפול הכתיב פוזישן טוב בכל הדקות כמעט, נראה יותר דומיננטי ואגרסיבי, היה חסר ליטוש בשליש האחרון אבל נצחון מוצדק. לא ברור לי מה גארי מונק חשב לעצמו כשעלה למשחק כזה בלי גומיס ובלי מונטרו(השחקן הכי טוב שלו לדעתי), פשוט ויתור מראש על האופציה לכבוש במשחק הזה. כנראה מגיב לא טוב לליחשושים שהולכים לפטר אותו.
כולם. זה הלך הרוח הציבורי, וזה לא רק ברחוב,ולא רק בתקשורת הפופוליסטית,אלא גם בקרב פרשנים שאני מחזיק מהם. אני זוכר למשל את מוטי איווניר עולה לשידור ב-103 ויורד על עדן בן בסט ש"בגלל הפרצופים האלה ובגלל תרבות המגיע לי השחקן הישראלי תקוע מאחור". זה הפך לסוג של מוסכמה בציבור. כאילו שמה שמונע מאיתנו להתקדם זה האישיות הבעייתית של השחקנים.