הם היו צודקים במאה אחוז, כי אם שחקן מתנהג כמו חמור מגיע לו לקבל ביקורת מהמדינה אותה הוא מייצג, במקרה של קוסטה הוא מקבל ביקורת מכל מי שרק אפשר (ובצדק!)
ועדיין עם האישיות ה(מאד) בעייתית שלו הוא הביא אליפות בספרד ואליפות באנגליה. הנקודה שלי היא שמה שמונע מהשחקן הישראלי להתקדם זה לא שהוא מתבכיין שלא מרכיבים אותו ולא שהוא הולך לקזינו אחרי משחק(פשע חמור שמצדיק מאסר עולם) הוא לא מתקדם כי הוא לא מספיק טוב.
רגע רגע רגע. אז טוטהנאם עשו תיקו בבית מול צ'לסי. אנחנו ניצחנו את סוונסי בעוד הופעה בייתית לא משכנעת = אין לנו מה לחשוש מטוטהנאם? זו באמת המשוואה שבנינו כאן? אתה לא חושב שזה קצת הסקה מוגזמת של המצב? כמו שאתרי ההימורים שמים אותנו כפייבוריטים לסיים בטופ 4, אני גם חושב שיש לנו סיכוי לא רע להשתחל אליו עם ההתרסקות של צ'לסי. אבל כמו כשרשמתי אתמול, טוטהנאם כן מדאיגה אותי. אומנם אנחנו במגמת השתפרות, אבל קלופ מחולל ניסים עד גבול מסויים. יקח לו יותר מחלון ההעברות אחד בשביל להפוך אותנו לקבוצה שמסוגלת להרוג משחקים מול יריבות כאלה. אנחנו נמשיך לאבד נקודות מול יריבות נחותות מאיתנו, בעיקר כי יש לנו מעט מאד שחקנים שמסוגלים לייצר דברים בחלק הקדמי. כל עוד נמשיך לאבד נקודות מול סוונסי, נוריץ', ופאלאס - יהיה לנו מאד קשה לקחת בעלות במירוץ על הטופ 4.
בלי קוטיניו, כשסטארידג' נוכח נפקד ופירמינו לא התאקלם עדיין - אין לנו ממש יכולת ברורה להכריע קבוצות בצורה הזאת. הרגנו את סוונזי עם הלחץ בחלקים ארוכים אבל חסר תחכום ויכולת. אין מה לזלזל בטוטנהאם. בליגה כמו שיש העונה, כולם צריכות לחשוש לדעתי.
אנחנו קבוצה שיכולה לאבד נקודות ולקחת נקודות בכל מגרש ובכל משחק. קשה מאוד לנחש איפה נסיים את העונה, אני לא יכול לפסול אליפות (תרגישו חופשי להתפוצץ מצחוק עלי), אני לא יכול לפסול גם מקום 8. הליגה לא יציבה ואנחנו מתאימים את עצמנו אליה. מאוד מאוד קשה לנו להגיע למצבים ואם לא הפנדל הזה, המשחק היום היה נגמר כנראה ב0-0. עכשיו שאנחנו 6 ממקום 1 ו4 ממקום 4 המשחקים עוד יותר מעניינים, יש הרגשה שבאמת יש על מה לשחק. אני מקווה שנמשיך ברצף התוצאות הטובות הנוכחי שלנו.