הבעיה שזה לא קלופ שלף אותו, זה רודג'רס. רוצה עוד פרט משעשע ? באותו קיץ רודג'רס רצה גם את ואן דייק ולא קיבל. היום שניהם משחקים במרכז ההגנה הטוב ביותר שלנו מזה שנים.
בהתחשב בכך שכל שבוע הוא מספר איך הוא חושב על ליברפול בבית באמצע ארוחת בוקר או סדרה בנטפליקס אני מאמין שהוא שבר איזה אגרטל בבית...
אני לא חושב שזה מכעיס אותו במיוחד. ברגע שנשרקה שריקת הסיום באנפילד עם ה0-0 ההוא הקבוצה שלו די עלתה למסלול המהיר לעוד אליפות - היא לא אמורה להיות שוב פעם בפער גדול כמו בעונה שעברה, אבל היא אמורה לקרות בכל מקרה. גם הוא וגם אנחנו יודעים שהקבוצה שלו תאבד מספר מזערי של נקודות מחוץ לאנפילד. נראה מה יעשו בברידג', זה המגרש השני שבו אפשר לראות אותם מאבדים משהו.
קונטקסט זה הכל בחיים, ממליץ לך לקרוא את הראיון המלא בו הוא אמר את זה לפני שאתה מתייחס לציטוטים האלה ברצינות...
סיטי תלויה בעצמה והיא הכי חזקה בליגה, כולם יודעים את זה. יחד עם זאת, אם מישהו חושב שהם לא רוצים פער קצת יותר גדול כדי להרגיש יותר רגועים ועם מרווח לטעויות אז הוא טועה. ברור שהם רוצים את זה וברור שמדאיג אותם שיכולת פנטסטית שלהם מביאה להם רק 2 נקודות פער.
רק לחשוב על לוברן עומד ומסתכל על כדור כזה... גומז פשוט מלך. אליסון ענק שוב, כבר משחק שלישי ברצף. הרג אותי שהוא כמעט הרביץ לגומז וארנולד שיפסיקו לריב עם רישרליסון בדקה ה90 בערך אחרי עוד קטנה מסריחה לגומז ליד קו החוץ. אכבר גבר.
אני סתם הקצנתי את זה, אבל אני בטוח שזה הביא לו הרבה עצבים. ברגע שסיטי היא זו שמאבדת את ה 2 נקודות הם ירגישו את אותו לחץ שאנחנו מרגישים מתחילת העונה לגבי כל איבוד נקודות וזה יכול לפגוע להם גם ביכולת. אני לא איזה תלוש וברור לי שאנחנו אלה שצריכים להדביק את הקצב ואלה שככל הנראה יהיו הראשונים שיפשלו, אבל עצם זה שאנחנו עומדים איתם בקצב החולני הזה, כל זה כשעוד לא הגענו בכלל לעונה הזו מבחינה התקפית וכל זה כשפאביניו (שהיה נהדר היום) וקייטה עוד לא התחברו - זה יושב לו שם בראש, 100%.
הזיה אחת גדולה. מי היה מאמין שאוריגי יתן את הניצחון, לא ברור מאיפה קלופ שלף אותו. הגול הכי ביזארי שהבקענו כנראה בשנים האחרונות. יכול להיות אגב שהוא יקנה לעצמו עוד כמה דקות בעקבות ההופעה שלו, אולי שווה ניסיון. לגבי המשחק עצמו - הגנתית לא היינו טובים, אברטון עשו מספיק כדי לכבוש ורק במזל סיימנו עם רשת נקייה. המון טעויות אישיות, יותר מדי פעמים אברטון תקפה אותנו עם הרבה שחקנים כשיש לה שטח רב. התקפית סך הכול הגענו לסביבות 4 מצבי הבקעה ברורים (מאנה פעמיים, שאקירי, אוריגי עם המשקוף), זה בפני עצמו צריך להספיק כדי לכבוש. פירמינו היה חלש מאוד, בתפקיד האחורי שלו הוא חייב למסור מדויק ולא לאבד כדורים והיום הוא לא היה בכיוון. מאנה ניסה, הגיע למצבים, החטיא, ובעיקר שיגע אותי עם כל האיבודים השטותיים שלו. כמות הפעמים שהכדור בורח לו מוגזמת לגמרי וחבל. סך הכול ניצחון מתוק מאוד שאמור להכניס אותנו למצב רוח טוב אחרי פריז.
מה עם איזו השעיה נחמדה לקלופ? הוא מצחיק ומסתדר טוב עם התקשורת, אבל הוא לא מעל החוק Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אם כבר השעייה לדייר על ההתגרות בקהל. לא בטוח אם הוא צריך לקבל אבל ברגע שהליגה השעתה את אדבאיור בזמנו היא קבעה סטנדרט.