ולנסיה השיג את סולאנו בהופעות פרמייר ליג - 302 ובמחזור הקרוב הוא צפוי להפוך בלעדית לשיאן הופעות פרמייג מבין דרום אמריקאים.
זאת בסה''כ ווטפורד אז לא צריך להסתנוור יותר מדי. אומנם קבוצה סימפטית עם מאמן סימפטי מאוד אבל עדיין לא מדגדגת את היריבות שלנו מהטופ 6 ועדיין לא ניתן להגדיר ניצחון כזה עליהם כאל כזה שמסמן על רוח של שינוי אצלנו ובטח שלא מעלה פתאום את מניותיו של מוריניו והופך אותו למאמן ראוי. ביום שבת צפוי לנו מבחן אופי משמעותי מאוד באמירויות ואם ננצח אותו אפשר אולי לומר(ועדיין בערבון מוגבל) שהקבוצה מתחילה לחזור לעצמה, אבל אם נשחק גרוע כפי שאופייני לנו תחת מוריניו ובכל זאת ננצח אז עדיין מבחינתי לא נעשה כאן שום שינוי לטובה.
מיניולה מורנו לוברן מאטיפ גומז וינאלדום צ'אן מאנה פירמינו צ'מברליין סולאנקה אשכרה קוטיניו וסלאח על הספסל. קלופ ממש מנסה לגמור את העונה לפני ינואר.
ווטפורד פתחה את העונה בצורה מצוינת, בעיקר מבחינת איכות הכדורגל שלה. יריבה מאוד לא נוחה בתקופה טובה מאוד שלה. אני מסכים שבLONG RUN יהיה הבדל בינה לבין הקבוצות שיסיימו בטופ 6 ואני לא אתפלא אם הצניחה שלה תתחיל בקרוב. אבל בכל זאת משחק חוץ לא קל, מול יריבה שכבר עשתה חיים קשים לקבוצות טובות בליגה העונה. נצחון חשוב מאוד ושוב חובת ההוכחה עלינו להראות שצברנו מזה בטחון ושיש פה המשכיות כי אין זמן לזייף, אתה כנראה תחזור להפרש 8 היום ומכה קטנה לכנף בחודש הקרוב ואתה כבר מסיים סופית את הרומן שלך עם "מאבק" אליפות.
רוטציה זה תמיד עסק בעייתי מבחינת מאמנים, כולם מבינים שזה נחוץ אבל אף אחד לא אוהב לראות את זה. אם אתה לא מחליף ושחקנים נפצעים, זה עליך. אם אתה מחליף ולא מנצח, זה עליך. מה אני אגיד, נקווה להופעה טובה מסולנקה ואוקסלייד צ׳מברליין.
לשם שינוי אנחנו מקבלים מתנה משופט. החלק האחורי שלנו, במשטרים אפלים, זורקים אותו מצוק. לא יכול להגיד שאני נגד בעניין הספציפי הזה.
היה אפשר לשים קרש במקום וינאלדום וזה היה נותן את אותו האפקט, כל כדור שנבעט אליו חוזר ישר אחורה בנגיעה. אני לא מבין, תכנית המשחק של קלופ מהאימונים זה לתת ללוברן ומאטיפ לנהל את המשחק? עם ההחמצות של מאנה וסולאנקה זה כל כך ברור שנקבל את השיוויון. וכנראה זה יהיה קראוץ' (או גרוע יותר, פלטצ'ר/אלן כי צ'רלי אדם כבר לא שם).
לא נראה לי שזאת תוכנית המשחק, אבל כשאין את קוטיניו אין לנו קישור אז אין מי שיקבל כדור וימסור קדימה. מה שמוביל לזה שמאטיפ מנהל את העסק. ככה זה נראה. מאטיפ, ווינאלדום, לוברן ומיניולה זה לא שחקנים לפרימיירליג. אצלנו הם שחקנים בכירים. אפילו מארק יוז הבין שהוא צריך ללחוץ אותם כי הם קורסים תחת הלחץ הבסיסי ביותר.
ללא ספק המהלך המוזר של המחזור. בחדשות לא חדשות אחרות: אני לא זוכר חלוץ שפספס יותר כדורים לבעיטה מאשר דני וולבק. סיפור אמיתי.