רוב האוהדים הם פרשני תוצאה באופן כללי. אגב הגישה שלי שזה בסדר שאני לא מחזיק ממאמן. מרוב המאמנים אני לא מחזיק כמאמנים טובים ממש.
אנדידי במשחק הכי טוב שאני רואה ממנו. מרגיש כאילו לסטר לא שומטת את זה. קאסטנייה ומדיסון בהרכב , סוף סוף יש להם את כל השחקנים הכי טובים ביחד.
שייזהר לא לקפוץ לידו ברדיוס של מטר, אנחנו יודעים איך זה ייגמר. טוטנהאם אנטי כדורגל אבל בסוף זה עובד לו, אין מה לעשות. אחרי החרא שהיו שקועים בו לפני שנה נראה לי הם חותמים על זה.
בפרק הבא באמאזון פריים- מוריניו רץ עם גרזן בחדר הלבשה אחרי אורייה. אויש החמיצות שתהיה עכשיו בחדר הלבשה. יתרון מוצדק.
איזה מגוחך אם השער הזה נפסל על נבדל פשוט מגוחך. מדיסון יהיה כוכב, אחרי דה בריינה וברונו זה ה10 הכי טוב בליגה.
הנה עכשיו לא תגידו שיש לי אינטרס. זה לא נבדל בחיים זה רק נראה ככה בגלל הזווית, אם היו מסתכלים מקו ישר מלמעלה זה לא נבדל, התמונה עקומה ואז עליה הם מותחים קווים ישרים, אתם אמיתיים? זו הנדסה בסיסית של כתה ג'...
לגמרי זוויות נוספות שאפשר לבדוק. אחרי כל זה, תקחו אותי כבר לדקה ה75-78 וחרגע הזה שזורקים על מוריניו פנדל מפוקפק שיציל לו את המשחק.