המחזור ה-15 בפרמיירליג: 74-75

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Dec 25, 2020.

1. k_700 Member

בסדר, מצד שני כמה משחקים הם לקחו העונה עם כדורגל שאתה אומר בואנה הם פשוט גנבו פה 3 נקודות על הברקה וחצי של קיין/סון/רגילון?

מוריניו מאמן שעבר זמנו בתל קורבנו.
    תסתכלו מי הבאנקר מספר אחת שלו בהרכב- הוייברג כאילו לגולם הזה אין גם משחקים רעים.
    תסתכלו גם על השינויים שהוא עושה תוך כדי המשחק, מזמין את השער שיוויון, כמו תמיד.

אוי ואבוי האיש של המספרים האמפיריים איתנו? מקווה שהוא לא חשוף לנתון הזה....כי הוא רגיל לעונות של אלופה עם 96-100 נקודות וחברות ההימורים אמרו לו משהו אי שם ביולי.... ואני כרגיל את התחושות שלי לעונה לא מבסס על נתונים אמפיריים...איך לא צפינו שזה מה שיהיה בעונה הכי צפופה בהיסטוריה, בלי קהל, עם נזקים כלכליים וכשקורונה משביתה בכל חודש עוד ועוד שחקנים בליגה? shame on us....

אם ברונו באמת לוקח פה אליפות זו האליפות הכי איש אחד שאני זוכר בהיסטוריה בערך. לא נותן לזה צ'אנס אמיתי.
    סולשאייר יותר מדי מחבל עם חגורת נפץ מאשר היס מן שלא מפריע לכוכב שלו.
    עולה לי בלי סוף עם השלושה בלמים, מאמין בלי סוף בשואו, לינדלוף, קישור אחורי של שני נגרים, מייבש את הקשר ההתקפי שהביא בקיץ ב40 מליון אירו, ימשיך לחפור עם ג'יימס בהרכב כי נתן לו משחק טוב מול לידס. זה מאמן שלוקח לו 4-5 מחזורים כדי להתחיל להפנים דברים, עד אז אתה צריך להתפלל שברונו יציל אותך.
    ראינו כבר את האזרד וסווארז סוחבים קבוצות לאליפות/כמעט אבל לשני אלה היו מאמנים שלכל הפחות לא הפריעו או במקרה של סווארז ידעו ליישם כדורגל שיתאים ליתרונות של הכוכב ויתאימו ויסוו את החסרונות של הקבוצה.
    סולשאייר לא מבין כלום.

לא מפתיע שגם הגנה שקיבלה חיזוק של מגן שמאלי טוב יותר ממה שהיה לה, בינתיים נראית הרבה יותר גרועה ממה שהיא באמת.
    בעונה כזאת שלטופ 4 אפשר להכנס עם איזה 58-60 נקודות זה יספיק כנראה לטופ 4 אם ברונו נשאר בגאד מוד שלו ולא נפצע.

האכזבה הכי גדולה העונה הזאת בינתיים זו צ'לסי.
    יעד לאליפות הוא 81 נקודות והם לא באיזור חיוג אפילו, אחרי קיץ של הכי הרבה קניות באירופה.
    לא שזה משהו בלתי הפיך, ברור שעם לוח משחקים יותר סביר הם יכולים לתת פה רצף ולהדביק את הצמרת אבל ראית בחודש האחרון איזה קל לבטל אותם כשהם פוגשות יריבות יותר איכותיות.
    כמו במקרה של סולשאייר קשה לזהות פה למידה אצל המאמן. אותן שגיאות, לוקח לו חודשים לשנות, לא מצליח בכלל לייצב את ההגנה, התקפה צפויה מאוד שתלויה בהברקות.
    עונות מבוזבזות של שתי קבוצות שעם מאמנים סבירים במצב הקיים היו נאבקות באמת על אליפות.

Last edited: Dec 28, 2020