מוזר לשמוע את זה אחרי תיקו עם קבוצת מקום שני שלא נפלתם ממנה, ואפילו יורדים מהמשחק בתחושת פספוס. אני לא בא להגיד שיונייטד קבוצה גדולה, בטח לא אחרי מה שקרה בליגת האלופות, אבל לשחוט אותה דווקא אחרי משחק כזה?
יונייטד קבוצה עם חלק התקפי מרשים שכיף לראות וזה לוקסוס להחזיק על הספסל שחקן כמו קבאני (איזה טאץ' בבישול, והוא היה כולה שלוש דקות על המגרש) ופוגבה או ואן דה בייק, אבל אני מצפה ממנה לקצת יותר נגד הגנה עומדת. אני חושב שברונו שוב הוכיח את מה שאמרתי - אי אפשר באמת לשמור עליו, בפעמיים שהוא משתחרר הוא עשה שער ובישול. כמובן שביתר העמדות יונייטד מאוד חסרה ולטעמי היא יצאה בזול עם השיבוץ של לינדלוף שם כמגן ימני. מעבר לכך, לשתי הקבוצות לא ממש הגיע יותר הייתי אומר, הנקודה משקפת ומוכיחה שהן לא יכולות לאיים על האליפות באמת, כל אחת וצרותיה. לגבי ליגת האלופות או סגנות - בהחלט כן. המנצחת הגדולה היא ליברפול. אגב, אני חושב שקומבינציה בה קבאני בהרכב יכולה לעזור ליונייטד, מרסיאל הציג ניצוצות במחזורים האחרונים אבל כן כדי לנסות.
מה זה משחק כזה? משחק שהדגיש בדיוק כמה הקבוצה הזאת איומה. לא מאומנת, חסרת שיטה, מאמן אידיוט שבוחר הרכבים וחילופים לא נכונים, הגנה עלובה, התקפה של לוזרים מחמיצנים, מנטליות ברצפה, לא יודעים לשמור על תוצאה.
לא אמרתי שאין חורים בסגל של יונייטד אבל מבחינתי אין ספק בכלל שמדובר בסגל החמישי בטיבו בליגה ובפער דיי גדול מהקבוצות שאחריהם (לסטר, ארסנל, אברטון, וולבס וכו'). על כן אני לא חושב שאפשר להגיד שהיא "לא אמורה להיות בטופ 4". אם על הנייר אתם שווים מקום 5 = יש לכם shout להתחרות על מקומות 3-4 במינימום. אני הראשון שיסכים שיש אצלכם בעיית אימון אבל ככה אני רואה את זה. לסטר לעומת זאת עם הסגל ה6-7 בטיבו בליגה על הנייר ואובר-אצ'יבינג בהיבט שמצליחים להישאר רלוונטים לטופ4.
נראה שלוק שואו רק משמין ממשחק למשחק. זה לא הגיוני. מעבר לפרסונל הבעייתי בהגנה, לא יאמן שמשחק אחרי משחק אנחנו מקבלים גולים בערמות ואין שינוי, אין למידה, אין טקטיקה. כלום. בהתקפה זה יכול לעבוד - זרוק את הכדור על ברונו ותתפלל. בהגנה אין לנו איזה וידיץ' אז בית זונות. לא חושב שפרסונלית הם כ"כ גרועים ששווים 2-3 שערים במשחק - יש פה פאק של עבודת אימון מחרידה.
אגב בעיית אימון, שואל ברצינות כי ניסיתי להבין את זה מהרגע שפוגבה נכנס: באיזה מערך שיחקתם אחרי החילוף? היה נראה לי כאילו אף אחד לא יודע איפה הוא צריך לעמוד.
שוב, אני לא בא להגיד שיונייטד לא חפה מפגמים, אבל בתור צופה מהצד היא נראתה היום בסדר גמור. היה אחלה משחק וזה לא שרוג׳רס עשה לסולשיאר נוק אאוט או משהו. מה שכן הגול של וארדי היה קל מדי.
אותו מערך. פשוט פוגבה נכנס לאמצע להיות מול אנדידי שחנק את ברונו וברונו היה יותר חופשי(ימין, שמאל וחלוץ). השינוי הזה דווקא היה שינוי חכם של סולשאייר, אני במחצית אמרתי שצריך להזיז את ברונו מהאמצע. הבעיה זה הקבעון הזה שלו במשחקים "חשובים" על קישור אחורי הגנתי, זרק רק מאפשר ליריבה להשתלט בקלות על מרכז המגרש. זה היה בלייפציג וזה היה גם היום. אני לא אוהב את זה. די ברור שסולשאייר אוהב את היציאות למתפרצות אבל זה לא הדרך שאתה תנצח משחקי שח מט כמו היום שאתה צריך לקחת את ה-3 נקודות. לא מפתיע שהמאזן שלו מול ה"גדולות" העונה לא טוב. בנוסף יש לסולשאייר נטייה מובנית לחארקירי. יש לו את גרינווד, קאבאני, ואן דה בק, פוגבה על הספסל, כלומר כל אחד מאלה יכול להכנס להרכב ואז לגרום לשחקן התקפה נורמלי לשחק בימין והוא בכל זאת ילך עם ג'יימס כי מול הטמטום של ביילסה שהשאיר לנו מרחבים של 45 מטר זה עבד, כלומר פעם בעונה זה עבד. זה מה שפעם היה עם פרד ומאז הכניס אותו להרכב עד אינסוף. רק בוא נזכור שכרגע מסגרת הדקות שלו הן מהספסל בעיקר. ראדאמל לא נבחן באמת במבחן של דקות "גדולות" בהרכב. בתפקיד של החלוץ מהספסל שעולה במחצית שנייה עם עוד שחקנים טובים לידו הוא טוב. אנחנו בכלל נזכרים לתקן את השטויות של המאמן שלנו במחצית השנייה בדרך כלל. אני לא חושב שקאבאני בגילו יכול להחזיק כחלוץ ראשון עונה שלמה, הלוואי ואתבדה. בינתיים במסגרת הדקות המצוצמות הוא טוב מהספסל. אני יותר מחזיק ממארסיאל כשהוא בכושר ליד ברונו גרינווד וראשפורד. הלוואי שדיאלו יקבל הזדמנויות מהרגע הראשון. רק לא לראות יותר את מאטה וג'יימס. הלוח משחקים שלנו בליגה פירגן לנו בגדול להמשיך את "הרצף" הזה של המשחקי חלוץ. בקשר לטופ 4, כי קאריק ימשיך לדקלם את זה פעמיים במחזור שלא מגיע לנו ולא מגיע לאלה... לא ברור כבר שהרף לטופ 4 מאוד מאוד נמוך? וילה ואברטון למשל.
למה ווטקינס נרקב בשקט בליגת משנה עד גיל 24? אחראי ראשי להבדל בין וילה 19-20 לוילה 20-21. מנצחים 2 חסרים והם מקום 2. למה לא קובעים כבר את המשחק החסר שלהם נגד סיטי? מחכים שהוא ימתח תאומים?
הוא לייט בלומר שפרץ ממש רק בעונה שעברה, לפני זה היה חלוץ שעושה הרבה אבל מאוד לא מלוטש, ראית את זה גם במספרים. בכלל, כתבתי לך את זה גם בשנה שעברה אבל אתה עדיין מסרב לעכל. לברנטפורד של שנה שעברה הייתה התקפה של חלק עליון בפריימרליג. לא מפתיע ששניים מהם בפריימרליג והשלישי שחקן בנבחרת צרפת הצעירה(ועוד יגיע לליגות הבכירות). אחלה של חלוץ, המחיר שלו מייצג את הקפיצה האדירה שלו בשנה שעברה. וילה ידעו בדיוק מה הם משיגים פה. אגב, גם טראורה אחלה של רכש בשבילהם בינתיים.
וחוץ מווטקינס, השיפור אצל אל גאזי העונה מדהים. עונה שעברה נראה ממש מוגבל, שיחק המון על הקווים והגביה על אוטומט. השנה חותך לאמצע, עושה דריבלים, נראה מגוון.
בערך 12 קבוצות חולמות להראות כמו וילה. תסתכל לכמה מצבים הם מגיעים. גם חבל שבארקלי נפצע, הוא ממש נכנס שם מצוין במערך. הקבוצה המשתפרת של העונה, בפער עצום. כמה ששפילד נחלשה, וילה התחזקה. מת לראות וילה נגד סיטי, חבל שזה נדחה.
גריליש מבחינתי שחקן העונה עד כה, כל הופעה שלו זה ללקק את האצבעות. אנחנו עולים בלי גבריאל שבבידוד בגלל ז'סוס החולה בקורונה. אני מהמר על חמישייה.