המחזור ה-15 בפרמיירליג: Children of the Revolution

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/12/14.

1. alexshw Member

אני אישית כן שמעתי עליו לפני שנה, כשהוא כבש ב - OT :)
    מדובר בחלוץ צעיר שעושה חיל בנבחרת הצעירה והעונה בפרמייר ליג. בחור עם פוטנציאל גדול.
    את אוסטין כבר הזכרתי והוא ממשיך בקצב כיבושים מרשים גם בפרמייר ליג, בטח בשביל מי ששחקן חדש בליגה.
    מה הפוטנציאל של קארול? בול עץ טיפש שרק הופך את משחק הנבחרת האנגלית לפרימיטיבי עוד יותר.

על אותו מטבע אני יכול לשאול אותך אם שמעת על לאלנה לפני שנתיים?
    על כל שחקן שפורץ בהתחלה לא שומעים ואחר כך כן. אז חלקם נעלמים וחלקם הופכים לשחקנים מובילים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/14
  2. Andrei Kanchelskis Member

מגיעות מחמיאות לסם אלרדייס שפעם ראשונה בקריירה שלו כמאמן מנהיג קבוצה שמשחקת כדורגל התקפי אטרקטיבי(בניגוד לכדורגל המכוער שהנהיג בבולטון).
    אני לא חושב שלווסטהאם יהיו את הכוחות להחזיק מעמד עד הסוף ברביעייה הראשונה אבל בכל זאת אני חושב שהקבוצה הזו ראויה לכל הפרגונים שבעולם על העונה היפה שהיא עושה עד כה ובדומה לסאות'המפטון גם עליה אני חושב שהיא מהווה מרענן יפה מאוד בצמרת, השאלה היא האם מדובר בהצלחה רגעית ומקרית או שהיא תצטרף לטוטנהאם ואברטון בקטגוריית הקבוצות שנמצאות כמעט קבוע בשיפולי הצמרת ומפתיעות אחת לכמה זמן בהעפלה לצ'מפיונס,מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/14
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. JohnTerry26 Member

אני רק מקווה שהוא יחזור במהרה לולנסיה-סאקו בחוד ויחזיר את קארול לספסל.. אבל אחרי המשחק אתמול הוא בטוח ימשיך איתו. הם שיחקו כדורגל יפה כל העונה שגם הביא תוצאות טובות בהרבה מהעונות שעברו וחבל שיחזרו להגביה כדורים לדביל הזה. גם ממש לא בטוח שהסגנון הזה יביא את אותן תוצאות.

לפחות את סונג בטוח נמשיך לראות, אולי השחקן הכי משמעותי שלהם, קשר מצוין שפשוט לא התאים בכלל לסגנון של ברצלונה ואולי גם לא תמיד למה שרצו ממנו בארסנל. שתיהן רצו ממנו להיות גרזן כשזה בכלל לא הוא. נראה לי שבוווסטהאם הוא מצא סוף סוף את המקום שלו, קבוצה שתיתן לו את הכדור בעמדה של הקשר הנוסף ולאו דוקא האחרון, והוא פורח.

4. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/B4WuNADIcAErQuF.Xxx

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הררה שוב חוזר לספסל בנסיבות מסתוריות, אמנם הוא לא היה טוב נגד סטוק אבל עדיין לא ברור למה, מקווה שזו לא עוד פציעה. מי שהנסיבות לישיבתו על הספסל פחות מסתוריות הוא פלקאו, שואן חאל אומר היום בריש גלי שאין לו כושר ליותר מעשרים דקות כרגע. אמנם העונה עוד ארוכה אבל כמו שזה נראה כרגע, בקיץ אנחנו מחזירים אותו לשולח וקונים חלוץ חדש ובתקווה בריא.

6. פול סקולס Member

זה נראה כמו 3-5-2.
    אותה תכנית משחק כמו נגד ארסנל?

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

רק שמול ארסנל היה את די מריה שמסוגל לשחרר את הקבוצה מהר למתפרצת.
    פשוט מביכה ומבזה המחצית הזו. פלאיני פשוט לא יודע לשחק כדורגל. יונייטד עם 10 שחקנים.

8. alexshw Member

מדהים, איזה פוקס ראינו פה. ואן חאל פשוט בא להפסיד משחק ויצא עם 3 נקודות.
    יונייטד לא עשו שום דבר במשחק הזה. לא לחצו, לא הצליחו לעשות התקפה אחת ראויה, המון טעויות בהגנה שנובעות מלחץ.
    משחק רע מאוד. ככה זה בכדורגל כנראה כשאתה במומנטום חיובי אז הכל הולך ואתה מנצח מכלום וגם להיפך סותון נכנסה למומנטום שלילי ונותנת מתנה 3 נקודות.
    בטוח שאם המשחק היה במחזורים הראשונים סותון היו מנצחים.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אין הרבה מה לומר, ניצחון חמישי ברציפות כשארבעה מהם במשחקים זוועתיים. ההגנה הייתה חלשה ולא מתואמת (לא מפתיע כשמדובר בעוד צירוף שלא שיחק ביחד, אוואנס ורוחו), ההתקפה בלי די מאריה איטית נורא, אבל ואן פרסי גם בתקופה פחות טובה עדיין פינישר אדיר. אם נצליח למצב את עצמנו במקום השלישי לאורך העונה זה יהיה הישג מצוין.

10. פול סקולס Member

איזה צ'יקמוק, בחיי. משחק שני רצוף שאנחנו גונבים ניצחון. המערך הזה פשוט איום ונורא, בפעם המיליארד.
    אני רואה באינטרנט כל מיני "מה אתם רוצים מהמערך, אלה השחקנים שעושים טעויות אישיות, אי אפשר להאשים את ואן חאל"...

ובעוד שיש לנו עדיין כמה וכמה שחקנים בינוניים שהייתי שמח להעיף לעזאזל, ברור שהשחקנים יעשו טעויות אישיות כשלאף אחד אין מושג איפה הוא אמור להיות על המגרש, כשאף אחד לא מצליח להתפנות כדי לקבל את הכדור.

אין לי מושג איך זה עבד להולנד במונדיאל. פשוט איום ונורא.

11. xArtur Member

משחק חלש שלנו,אבל זה לא משנה דבר.3נקודות זה העיקר.
    השחקן הזה שגלש לרגלייו של ואן פרסי,זה היה בבירור שהוא רצה לשבור לו רגל.
    לא ברור איך הוא לא קיבל אדום.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אה, ועוד דבר אחד-אנחנו לא רצים לאליפות. נכון, היה את 96 ו-2003 וכו' שצמצמנו פערים יותר גדולים בפחות זמן, אבל הקבוצה העונה לא בנויה לרוץ לאליפות, לא נראה שהיא חושבת על אליפות, וזה בסדר, אחרי הטראומה הגדולה השיקום צריך לבוא בהדרגה.

13. פול סקולס Member

נראה לי שאף אחד לא חושב על זה. אם אנחנו- בתסריט הזוי ביותר- לוקחים אליפות השנה, זה יהיה אות קלון לפרמיר ליג. לא פחות.

14. alexshw Member

בהתחשב במצב היריבות, מקום 3 צריכה להיות שאיפה הוגנת. יונייטד יכולה לשפר את משחקה ולשמור על המקום שלה.
    ליברפול וארסנל פחות טובות.

פול סקולס, עם כל הכבוד זה כבר מעבר לדמיון. יש הבדל תהומי בין הקבוצות בכל כך הרבה פרמטרים.
    צ'לסי פשוט צריכים להתפרק כמו שאף קבוצה של מוריניו לא התפרקה אי פעם בשביל קמבק כזה וגם השכנים צריכים לשחק גרוע.

קאמבקים זה דברים שתלויים גם ביריבות שלך. ב - 96 הייתה מולינו ניוקאסל שלא היה לה סגל יותר איכותי גם על הנייר, אלא רק קצת עם יותר נסיון ועוד היה להם מאמן היסטרי ששידר לחץ בדיוק במאני טיים.
    גם ב - 2003 הפערים המקצועיים על הנייר מול ארסנל לא באמת היו.

15. פול סקולס Member

אין צורך להיכנס איתי לדיון הזה, הרי כתבתי שאין שום סיכוי שניקח אליפות השנה :)