המחזור ה-15 בפרמיירליג: Children of the Revolution

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/12/14.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטיב מקלארן אמר ששחקנים הולנדים קולטים דברים או גמישים (לא זוכר את ההגדרה המדויקת) יותר מהאנגלים, ואני לא בטוח שספציפית לחלק מהחבר'ה שעומדים לרשותנו כרגע - ולנסיה, יאנג (התפקיד שלהם משתנה מאוד עם מעבר ל-3-5-2 והופך לקריטי במיוחד), פלאיני - מסוגלים לגמישות הזו ולקפיצה ממערך למערך.

2. Andrei Kanchelskis Member

אני מסכים עם זה שהיכולת גרועה,אני מסכים עם זה שזה נראה יותר בזכות מזל מאשר שכל ואני מסכים עם זה שזו ממש לא היונייטד שהיינו רוצים לראות. ובכל זאת חמישה ניצחונות רצופים שמבססים אותנו במקום השלישי זה ממש לא עניין של מה בכך ובנסיבות הנוכחיות צריך לדעת להעריך זאת ולא משנה מה-ההגנה כידוע גרועה מאוד וזקוקה לחיזוק מיידי בינואר והסגל בכללי לא נראה ככזה שמצליח להתחבר(לפחות לא כרגע),לכן צבירת הנקודות הנוכחית היא מבורכת וחייבת להימשך כדי שהמטרה(להגיע לצ'מפיונס)תקדש את האמצעים. מישהו פה זוכר את ליברפול של עונת 2004 ואברטון של עונת 2005? שתי קבוצות שביכולת איומה מאוד הצליחו לסיים במקום הרביעי. לכן אין אנו צריכים להתבייש ביכולתנו הנוכחית וחשוב לזכור שאם יגיע חיזוק מתבקש בינואר יש סיכוי שהיכולת תשתפר והרמה תעלה.
    ביום ראשון משחק ענק וחשוב מאוד מול ליברפול שאם ננצח בו אפשר לומר שסילקנו מדרכנו יריבה אחת פוטנציאלית במאבק על המקום הרביעי(בכל זאת זה פער של 10 נקודות), ושוב עם כל הצער שבדבר גם ניצחון שיושג ביכולת גרועה יספק אותי.