המחזור ה-15 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏30/11/12.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא משוכנע שאם בניטס יהיה שם בינואר, הוא יהיה רלוונטי יותר מדי. צ'לסי זה לא מועדון במבנה האנגלי המוכר לנו, יש להם את מייקל אמנאלו כמנהל טכני (משרידי גרנט) והסמכות של המנג'ר ברשת מוגבלת. הרי הזאר, למשל, הוחתם עוד כשלא היה לצ'לסי מנג'ר.

אבל צ'לסי בוודאי צריכה רכש. אין לה חלוץ אחד שהיא יכולה לסמוך עליו וההגנה שלה חדירה.

2. פול סקולס Member

זה בחיים לא פנדל על דז'קו. יאללה, תתחילו לחפור על זה 10 עמודים, כמו שאתם יודעים.
    אפקט האתיחאד, בלה בלה בלה.

3. אבו Member

פשוט חרפה איך שאנחנו נראים, גם האווירה במשחק פשוט בית קברות וזה בלשון המעטה. גועל נפש.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו כל כך גרועים ומשעממים, פשוט איום ונורא.

הקישור שלנו שוב, כמו בכל משחק בחודש האחרון (חוץ מנגד 10 שחקנים של טוטנהאם), מפורק לגורמים ע"י היריבה. בהתקפה אין כלום, ככה זה כשאתה זורק שני חלוצים לאגפים ושחקן אגף לחוד (ואני עוד מחמיא כאן לג'רביניו, כי הייתי מעדיף לשחק עם 10 שחקנים ולא איתו על המגרש).

ארטטה לגמרי איבד את זה במשחקים האחרונים.

סוונזי למזלנו פראיירית רצינית ואיכשהו עדיין לא ביתרון.

5. Mellow29 Kopite

הייתי צריך להיות יותר זהיר עם מה שאני מאחל לעצמי...

1:0 לטובים, במשחק נורמלי זה 4:0 ובמשחק של ליברפול זה בטח היה נגמר ב1:0 לסוטון מאיזה דרדל'ה בדקה ה-85...
    אני חושב שלוקאס לא ממש מדויק והיריבה מאוד חלשה במיוחד בקישור - באמצע השבוע שניידרלין אמר שהם הולכים לתת לנו בראש, אני לא חושב שהוא נגע בכדור במחצית הראשונה - אבל המערך הזה עושה אותנו הרבה יותר מסוכנים והתקפיים, כשיש את הברזילאי מאחורה לנקות את השטח. ג'רארד, אלן ושלבי עולים למעלה בכל התקפה, נותנים משחק טוב ויוצרים המון מצבים. וכרגיל המשקוף/הקורה מונעים שני שערים מעולים של שלבי וסוארז...

אפשר להיות מרוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/12
  6. שםמשתמש Member

התבלבלת, גבר. זאת מנצ'סטר סיטי שנהנתה מטעות שיפוט. קבוצה שלאף אחד לא אכפת ממנה מסיבות ברורות. אם זאת הייתה מנצ'סטר יונייטד, לעומת זאת, היית רואה 10 עמודים על שיפוט. בתוכן היו מלא "עובדות" ונתונים ברורים לחלוטין שלא משאירים מקום לספק בנוגע להעדפה של שופטים כלפיי יונייטד.

7. Big Virgil Member

בואו נתנחם בכך שלא יתחיל עוד ויכוח, כי הדעות של כל אחד ואחד פה כבר מוכרות, וכמו שאמרת סיטי לא מספיק מעניינת אף אחד מאיתנו בשביל להצית את אותו הויכוח מחדש.

מלו, אני מסכים לגמרי, אנחנו נראים טוב מאוד ומגיעים לאין ספור מצבים. חדות בפעולות האחרונות כבר אמרנו?. מה שכן אני לא בטוח שכדי להכנס לאופוריה עקב היכולת שאנחנו מציגים, בהתחשב בזה שמרכזה הקישור של סוטון פשוט לא קיים, ואת היכולת המהוללת של ההגנה שלה כולנו מכירים.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יפה שאח"כ אתם מדברים על כך שאחרים מחרבים את דיון המחזור ומורידים את הרמה. שבוע אחרי שבוע אתם מנסים לגרור את הדיון לשם שוב ואח"כ מתלוננים שהרמה יורדת, שכולם טרולים וכו'.

סיטי מקבלת שיפוט של קבוצה גדולה, כמו גם צ'לסי לדוגמא. את השיפוט שאתם מקבלים, אולי רק יובנטוס באיטליה מקבלת. זה ההבדל.

ואגב אני חושב שרוב הכותבים אפילו לא צופים במשחק ולא ראו את הפנדל (כולל אותי), אז אולי תחכו עם המרמור לפחות עד שהמשחק יגמר וכולם יראו על מה אתם מדברים?

9. פול סקולס Member

יודע מה, אני מקבל. אני חושב שלרוב האנשים כאן מביכים את עצמם בטענות לגבי השופטים ויונייטד, אבל חבל להיגרר לזה בעצמי.
    מפסיק בזאת.

אני לא רואה באנגלי יותר מידי טרולים. אני לרוב רואה אנשים שכותבים יפה מאוד על הקבוצות שלהם (לרוב ארסנל וליברפול) ובעצם כמעט על כל דבר שהוא לא יונייטד. ברגע שמדברים על יונייטד חצי מהפורום מאבד את הראש. איסטלנדס שכתב כאן בעבר היה הדוגמא הכי טובה לעניין הזה.

עריכה: והנה החלטת שיפוט מעניינת. לדעתכם זו עבירה על ג'רביניו? לא יודע כבר מה לחשוב עם כל החסימות האלה.

נראה שארסנל פתחה טוב יותר את המחצית השנייה. אין אצלם מחץ.. סנטי רכרוכי היום, איבד לא מעט כדורים.

... בני, אם השופטים בכיס של יונייטד או יובנטוס, לא חבל לבזבז את הזמן בצפייה בליגות האלה?

10. פול סקולס Member

אנחנו עם:

Lindegaard

Rafael
    Ferdinand
    Evans
    Evra

Fletcher
    Carrick
    Anderson
    Young

Rooney
    van Persie

לא יודע מה העניין עם דה חאה. אני חושב שקראתי באינטרנט שהנפיחות שלו אחרי הוצאת שיני הבינה כבר חלפה, ולכן נראה ששוב יש רוטציה בעמדת השוער מצד פרגוסון.

חבל שאין מי שיחליף את יאנג באגף, אבל וולבק חלש בשמאל באותה מידה.
    אני שמח לראות שפרגוסון לא מפריז בחשיבותו של "פאקטור העייפות". אולי על קאריק זה יהיה גדול, אבל לא יקרה כלום אם רפאל, רוני, אנדרסון או ואן פרסי ישחקו פעמיים בארבעה ימים.
    קלברלי תעלומה.

11. riquelme1 Member

מיצ'ו מתעלל בארסנל, עם צמד, מלך מיכאל לאודרופ.

זהמ ה שקורה שבונים קבוצה על אוברייטד כמו קאסורלה, בדיוק כמו שצ'לסי בונה על מאטה. לא זכור לי מתי המצב של שתי הקבוצות האלה היה יותר רע.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלברלי לא היה מי יודע מה בכלל נגד ווסטהאם כך שאין לי בעיה עם זה שהוא לא פותח. זה לא שהחזרנו הפעם את סקולס או גיגס במקומו.

לגבי דה חאה. "Anders has come in and done well," Ferguson said. "It's one of those situations where there is no actual reason to leave Anders out in terms of form and hopefully David understands that."

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול להבין עד עכשיו את זה שקאסורלה לדעתך אוברייטד - אבל מאטה?! WTF בנאדם... 20 שערים ו-33 בישולים בפחות משנה וחצי בצ'לסי, הלוואי עלי שלושה אוברייטדים כאלה בקבוצה.

אני לא מבין למה האוהדים שרקו בוז (שמעולם לא נשמע ככה לקבוצה בגרוב) בסיום. כולה חסר קצת sharpness.

14. פול סקולס Member

טוב, 1-1 של אברטון באתיחאד. עוד לפני התוצאה, צריך לשים את הדגש על איך שאברטון עמדה היום על המגרש. כן היו דקות ששחקני אברטון נדחפו לכיוון השער שלהם,
    אבל בסך הכל היה משחק שקול מאוד.
    אני בספק אם יונייטד יכולה להשתוות לסיטי באתיחאד.

15. Muurad Member

2 המחזורים האחרונים פשוט חלום. לא להעיר אותי.

הכל הולך לכיוון שלנו בלי יוצא מן הכלל, ויותר חשוב אנחנו לוקחים את ההזדמנות ותופסים אותה ב-2 ידיים.

למרות שעדיין לא נראים מי יודע כמה לדעתי, אבל למי אכפת. מקווה שמישהו ינער את בייל מכל הצלילות.