המחזור ה-15 בפרמייר ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏9/12/11.

1. Jack Wilshere Member

אני לא יודע איך אפשר לא לראות את יונייטד זוכים באליפות בסופה של עונה.. פרגוסון כבר מזמן שבר את כל השיאים, ובכנות אני אהיה יותר מופתע אם יונייטד לא יזכו באליפות.

עם כל הרעש והצלצולים של סיטי, יונייטד רק במרחק שתי נקודות מהם.. אם לשפוט לאור היכולת של שתיהן עד כה, לאור התבוסה הביתית של יונייטד לסיטי ולאור התחושה הכללית ביחס לפער ביניהן, אז אפשר לחשוב שמדובר בפער של 20 נק' לטובת סיטי... אף אחד לא ממש שם לב, אבל בכל התקופה האחרונה, בה יונייטד שיחקה כדורגל בינוני וסיטי שיחקה כדורגל מבריק, יונייטד צברה יותר נקודות..

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/11
  2. WellNeverDie Member

אז מה שאתה מנסה לומר זה שאם סיטי תכנס לתקופה בינונית היא לא תצליח לצבור נקודות באותו קצב כמו של יונייטד? קשה לומר, זה עוד לא קרה.

אגב, התקופה האחרונה של יונייטד לא הייתה בינונית אלא הייתה זוועתית, נראנו חושך למשך חודש. איכשהו, הצלחנו לצבור את הנקודות.

אבל מפה עד לסוף מאי יש עוד הרבה זמן. קשה לי לראות את סיטי מפסידים הרבה נקודות בהמשך העונה כל עוד לא נפצעים להם שחקנים - ולעזאזל, לא נפצע להם אף אחד בזמן שלנו נפצעים צמד הבלמים על המחזור הראשון, החלוץ שלנו (צ'יצ'ריטו) לא מתחיל את העונה וכשהוא חוזר וולבק נפצע, 2 המגנים הטבעיים שלנו בצד ימין נפצעים וגם קלברלי נפצע. כמובן שגם לקבוצות כמו צ'לסי וארסנל יש פציעות במהלך העונה, אבל באמת שאצל סיטי שום דבר רציני, ותקנו אותי אם אני טועה אבל כל השחקנים המובילים שלהם כשירים לאורך זמן - וכן, האגריבס לא נחשב.

3. ArsenalFan Member

הקטסטרופה האמיתית בשבילנו היא שצ'אבסקי שמו את המשבר מאחוריהם ולא מתכוונים להסתכל אחורה. קיוויתי שהפסד היום, או לפחות איבוד נקודות, יחזיר את אווירת חוסר הוודאות שהייתה לפני המשחק שלהם בניוקאסל והם יגיעו לכריסמס במצב מנטלי דומה לשבועות האחרונים. עכשיו זה כבר אבוד. בסופו של דבר, לדעתי הם טובים מדי ובעיקר בעלי ניסיון רב מדי כדי לא להיות בליגת האלופות ואני לא מאמין שהם יהיו חלק מהמאבקים האלה. הם יותר טובים גם מאיתנו, גם מליברפול וכנראה שגם מטוטנהאם (למרות שהיא הרשימה העונה יותר מהשלוש לעיל). לשלוש הקבוצות האלה אין נכסים כמו דרוגבה ולמפארד.
    האמת? מה שקורה במאבק האליפות לא ממש מעניין אותי כרגע.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

החילופים בסוף המשחק של מאנציני הזכירו לי את מנציני האנמי של שנה שעברה. הוא פשוט הזמין עוד ועוד מהלחץ של צ'לסי וגם כשסיטי כבר חטפו את הכדור הוא הגיע לשחקנים מוגבלים שלא מסוגלים לעקוץ או להחזיק בו אלא רק להעיף אותו חזרה לרגלי צ'לסי.

דרוגבה מתחיל לחזור לכושר המפחיד שלו, ואיתו צ'לסי היא קבוצה אחרת. לראות אותו לוקח את הכדור בסוף המשחק ומוריד 5 דקות מהשעון, אין שחקן אחר בליגה שמסוגל לבזבז ככה זמן ולתסכל בצורה דומה את היריבה.

כמו שאמרתי אחרי ההדחה מליגת האלופות, גם סיטי חטפה באירופה מכה לא קלה, גם היא פגיעה עכשיו, אבל בעוד לנו יש משחקים "נוחים" יותר לה יש את צ'לסי וארסנל, ובהחלט אפשר לצמצם את הפער. רק 2 נקודות הפרש, עם עזרתה של ארסנל בשבוע הבא אפשר למחוק לחלוטיין את הפער.

5. Jack Wilshere Member

אני אומר את מה שהטבלה אומרת.

ניסיון העבר מלמד שיונייטד לרוב משתפרת תוך כדי עונה, יודעת לאגור די נקודות גם בתקופות של כדורגל פחות משכנע, וכאשר היא נדרשת למאבק צמוד עד הסוף, אז לרוב ידה על העליונה. אני לא נביא, אבל היות והמגמה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב, אני לא מבין איך אפשר לחשוב שיונייטד לא מסוגלים לזכות באליפות גם העונה..

6. JohnTerry26 Member

בופון, כן אני כמובן מסכים שאם לא היינו מנצחים זה היה כבר די אבוד הסיכוי לאליפות, אז מהבחינה הזאת כן שמרנו על הצ'אנס במשחק הזה. אני כמעט תמיד אופטימי אבל במקרה הזה אני מעדיף לחכות עוד קצת.

Jack Wilshere, אל תשכח שבתקופה הזאת סיטי שיחקה מול ליברפול וצ'לסי בחוץ, לעומת זאת יונייטד למזלה היה לה לוח משחקים די קל(מלבד ניוקאסל בבית) בכל התקופה הרעה הזאת שלה.

לא רואה איך אפשר להגיד שאתה תהיה מופתע אם יונייטד לא תיקח אליפות, כשכרגע היא ממש לא משחקת כמו אלופה, גם בבית. זה נראה לי כרגע יותר כמו פחד שלך, ברור שביכולת הנוכחית ובמצב הנוכחי של קבוצות הצמרת סיטי פייבוריטית גדולה.

7. Quaresma Member

מאטה - איזה שחקן, תמיד חשבתי שהוא בינוני אבל הוא הרכש המוצלח של צ'לסי, תענוג לראות אותו.

8. Jack Wilshere Member

אני יכול לחשוב על עוד כמה עונות שיונייטד לא שיחקה כדורגל גדול, ובכל זאת זכתה באליפות, ובאופן כללי אני לא חושב שיש קונצנזוס סביב המונח "אלופה ראויה". הקבוצה שנמצאת במקום הראשון במחזור האחרון זוכה באליפות. זהו עניין יחסי. בעיני דווקא יונייטד פייבוריטית מהטעמים שציינתי בהודעה הקודמת.

9. alexshw Member

מסוגלים, אבל רק אם ישתפרו משמעותית וגם יחזקו את הסגל.
    הפער של 2 נקודות כרגע טיפה מרמה.

גם לסיטי יש יתרון של סגל בריא וליונייטד המון חיסורים.

אבל כן בהחלט, יונייטד מומחית בלהיות תמיד בעניינים.

10. JohnTerry26 Member

אכן. אני האמת מסמפט את מנצ'יני, בחור חביב ביותר, אז תמיד שהוא חוזר לשגיאות האלו אני אומר "למה?", היום אמרתי תודה. חוץ מהחילופים הרעים הברורים כשהכניס בריונים דוקא על חשבון אלו שאמורים להשאיר לו צ'אנס לייצר משהו(היה צריך להוציא רק אחד מסילבה ואגוארו), גם החילוף האחרון אחרי שער הניצחון שלנו היה רע. מה דז'קו ובאלוטלי יעשו למעלה בלי מישהו שיעביר להם כדור? היה ללא ספק צריך להכניס את נאסרי במקום את דז'קו בשביל הסיכוי לייצר התקפה מהירה.

אגב, אף אחד לא שם לב לגועל של יאיא טורה? מאוד מפתיע אותי האמת ממנו.. אם פספסתם, הוא הפיל את מאטה במשחק עצמו(ממה שבנתי במין אגרוף לפנים אבל לא ראיתי את זה), כשמאטה על הרצפה נתן לו בעיטה קטנה שיקום, ואז מנסה להעיף לו סטירה כמה דקות אחרי.. זה היה די דוחה לראות.

11. Gass12 Member

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו משתפרים ככל שהעונה מתקדמת, זאת תמיד הייתה השיטה שלנו וגם פרגי אמר את זה לא מזמן.
    לסיטי עכשיו יש משחק לא קל מול ארסנל וואן פרסי שבא בכושר מצוין. בהמשך הם גם יאבדו את טורה לאליפות אפריקה. אני מניח שבשלב מסוים גם אצלם שחקנים כמו סילבה יעדרו בגלל העומס והפציעות. הכל פתוח...
    מישהו מוכן להמר בשלב הזה נגד פרגי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/11
  13. StevieG Member

זאת הולכת להיות עונה מרתקת, זה בטוח.

לא יודע למה מכתירים את יונייטד כאלופה כבר עכשיו, למרות המצב הקטסטרופלי שלה מבחינת פציעות ויכולת התקפית. יהיו עוד הרבה טוויסטים בעלילה. מה שקרה היום עלול לקרות גם ליונייטד.

14. JohnTerry26 Member

כמה יהירות. אתם במקום השני עם יכולת רעה, זה כבר מוגזם אפילו בשבילך...

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום יהירות. כניראה לא הבנת את ההודעה שלי.
    לדעתי סיטי היא מועמדת ראויה לזכות באליפות. היא הקבוצה הטובה באנגליה כרגע. בהודעה שלי ציינתי בצורה פשוטה שכמו שאף אחד לא יכול להגיד שהיוניטד תהיה אלופה בצורה וודאית בסוף השנה אותו הדבר תקף גם לגבי סיטי. אני זוכר שהיו לא מעט אנשים שהכתירו אותה בשבועות האחרונים כאלופה וודאית, אחרי אתמול אני בטוח שכולם מבינים שהכל יהיה צמוד, בטח ובטח כשלנו יש את פרגי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/11