המחזור ה-16 בפרמיירליג: הולכים אל הלא נודע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/12/15.

1. k_700 Member

ליגה של בעיטות בדלי וזה מדהים כמה העניין הזה עקבי בכל שבוע ושבוע.

זה כבר מזמן לא קבוצה אחת או שתיים שמחרבנות.את זה בכל שבוע מחדש וכשיש להן הזדמנות לברוח קצת.
    זה פשוט מאפיין את כל הצמרת.

2. golding מנהלים

איזו ליגה כיפית (חוץ מהעובדה שצ׳לסי משחקת כמו חרא).

עריכה: כל פעם שאני מעז לכתוב משהו הקבוצה שאני רוצה שתפסיד מבקיעה. לעזאזל.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משקף את מה שברור שקורה. העומק בליגה משתפר, הצמרת נחלשת, וכך אף קבוצת צמרת לא טובה מספיק כדי לחבר כמה ניצחונות. האליפות מונחת על הרצפה, גם מקומות בליגת האלופות.

Scouser Tommy, Eric Cantona ו-alexshw אוהבים את זה.
  4. k_700 Member

חחחח זה מדהים האופי המחורבן של טוטנהאם, לא להאמין שלפני שלושה מחזורים עוד היו פה כאלה שסיפרו לנו על מרשמים לכדורי שינה שהם צריכים לקחת כדי לקבל כמה שעות של שקט אחרי לילות שלמים של חרדה מהפרוייקט של לוי.

כמה מחזורים אנחנו נותנים להם לבוא ולעקוף אותנו בסיבוב? שלושה מחזורים? זה האופי, זה הdna של הקבוצה הדפוקה הזאת, מי שבונה על זה שבמרץ אפריל הם פתאום יראו לנו משהו שמעולם לא זרם להם בורידים שלא יתפלא שהוא קם למיטה רטובה משתן של תרנגולים.

הליגה מותחת בצורה האומללה שבקושי יש קבוצה וחצי בכל שבוע שמצליחה לנצל מעידות של האחרות.
    הגנות חזקות אין ממש בליגה הזאת ואיכות התקפית יוצאת דופן? גם אין.
    אבל תהיה דרמה כי אף אחת לא מספיק חזקה לברוח.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/15
    Eric Cantona, Mellow29, VAR ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. VAR Member

פוצ'טינו צריך ללכת הביתה הרבה לפני מוריניו וואן חאל. ועדת חקירה איך קבוצה עם כל כך הרבה איכות בחלק הקדמי נראית כמו קבוצת אמצע טבלה שמזמן אין לה על מה לשחק.

6. k_700 Member

לא ללכת הביתה, הוא בכל זאת עשה כמה דברים יפים בחיבור של כל הצעירים,ניקוי אורוות מכל המחראה שקיבל, גם הכניס לקצב המשחק הגבוה שלהם כמה שחקנים שעד לפני שנה וחצי נראו הכי לא קשורים לסגנון הזה(למשל צ'אדלי, רוז,ווקר).
    אבל זה עדיין אותו אופי, אני ברצינות לא מסוגל לפחד מהקבוצה הזאת.
    גם אם נעלה עם ההרכב צ'מפיונשיפ מהמחזור האחרון עד לסוף העונה אני לא מצליח לראות את טוטנהאם לוקחת את זה במאני טיים ובכל השלושה מחזורים האחרונים אנחנו פצועים למוות והם בסגל מלא לחלוטין, רק להוא ולקחת.
    זה גדול עליהם, הם "צמודים" לרביעייה המובילה אבל אפילו פאלאס מפחידה אותי יותר.

וכמו שאמרתי לפני שלושה מחזורים, רק עניין של זמן שגם ליברפול תבעט אותם אחורה.

7. Roma מנהלים

זה רק אני או שבועז מייהיל השוער של ווסט ברומיץ' הוא שמנמן?

http://www.hulldailymail.co.uk/images/localworld/ugc-images/276270/Article/images/25224182/8798794-large.Xxx

alexshw ו-שי אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

כריס בראנט בישל 17 שערים מקרנות מאז תחילת עונת 2011/12.
    גארי קאהיל יהיה מלך שערי הליגה אם ישחק איתו ביחד :)

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא עניין של זמן עד שנעקוף אותם בטבלה.
    אני לא חושש מטוטנהאם, בחיים לא חששתי, כבר שנים בכל קיץ מחדש אני נאלץ להתווכח עם אנשים שחושבים שיש שם איזה סגל סופר מוכשר (מצחיק שהדעות האלה לא משתנות גם כשהסגל עצמו כן. איכשהוא המועדון הזה מייצר הייפ מטורף סביב השחקנים שלו), אבל הם לפחות יציבים בבינוניות שלהם. לא רואה שום תסריט אחר עבור טוטנהאם חוץ מעוד עונה במקומות 5-6.

ליברפול? אנחנו יכולים לסיים מקום 3, ויכולים לסיים גם מקום 8. כלום לא יפתיע אותי עם הקבוצה הזאת יותר.

10. k_700 Member

ההייפ הזה כל פעם מחדש סביב הסגל של טוטנהאם(המאמן, שימו לב שגם את המאמן הזמני שם תמיד מאדירים בתחילת עונה) באמת חסר פרופורציה.
    בתכלס פרט ללוריס יש את אלי וקיין כשאני חושב שאלי זה הכשרון הכי גדול שם שעוד טרם מומש.

אם היית שואל אותי בתחילת העונה(וגם היום) איזה סגל עושה לי את זה יותר שלהם או של אברטון אני הייתי בוחר באברטון בלי לחשוב פעמיים.
    ומשום מה מאברטון אין את הדיבורים על סיכוי לטופ 4, אליהם טוטנהאם נכנסת גם בלי יכולת ועם אותו אופי קבוע.

11. Roma מנהלים

פעם אהבתי את המוטיבציה והרעב של קוסטה, היום הוא שכח שצריך גם לשחק כדורגל. לא מאמין שהוא לא קיבל על זה צהוב, עבירה גסה של וארדי אבל ההתפרצות הזאת פשוט מגעילה שוב ושוב.

12. golding מנהלים

לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו. העבירה של וארדי הייתה דוחה והוא התעצבן עליו בצדק.

וזה בא ממישהו שנשבר לו מה-antics של קוסטה.

13. Roma מנהלים

למה הוא לא מקבל צהוב? מזאת ההתפרצות הזאת? שחקן אחר כבר מזמן היה מקבל צהוב.

14. golding מנהלים

על מה, על זה שהוא שהוא קירב את החזה שלו לגוף של וארדי? זאת התפרצות לגיטימית אחרי תיקול מגעיל של שחקן שהפך את קוסטה למטרה במהלך המשחק. אבל בגלל שזה ג'יימי וארדי, שובר השיאים ובעל סיפור הסינדרלה, מול קוסטה השטן, אז מי שיוצא פה לא בסדר זה כמובן קוסטה.

וארדי ניסה לפצוע את קוסטה אתמול ולגרום לו להגיב בדרך הכי מכוערת שאפשר.

15. Roma מנהלים

אתה זוכר שאנחנו מדברים על קוסטה כן? לפי מה שאתה אומר אז וארדי ניסה לבצע את המהלך של קוסטה על קוסטה עצמו? לא רע.

לא יודע לא אוהב את ההתפרצויות האלו של שחקנים.