מחצית ראשונה טובה ומחצית שנייה חלשה. פולהאם במחצית הראשונה שלטה יותר ושיחקה יותר טוב מסיטי שמאז השער לא עשו כלום עד סוף המשחק (חוץ מהבעיטה של ואסל). לא מתאים להגנה של פולהאם לספוג כזה שער (לפחות לא לפי העונה הזאת) אבל ההרמה הייתה באמת מושלמת. מחצית שנייה זה כבר היה שקול יותר וזבאלטה הגיע לכמה הזדמנויות מצוינות אך לא מצא את הרשת. בולארד נתן משחק טוב עם שער נהדר (איזה פצצה!). אחלה בישול לזאמורה. מנצל את היתרונות שלו בצורה יוצאת מן הכלל. אצל סיטי איירלנד היה חלש מאוד היום, ואני לא מופתע מפני שהוא לא שיחק בעמדה שלו. הוא שיחק קשר שמאלי והוא ממש לא כזה. שון רייט פיליפס במשחק טוב. כל פעם אני מתפעל מחדש מהמהירות האדירה שיש לבחור הזה. בסך הכל היה משחק נחמד ולא יותר. נקווה למשחק טוב יותר באיווד פארק, אם כי אני קונה משחק חרא ואיבוד נקודות של ליברפול.
אגר, ריירה וקין על הספסל?? אינסואה פותח!!!!! אחרית הימים! בהצלחה ילד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
בשנים האחרונות צ'לסי חוגגת על בולטון בריבוק בכל הזדמנות. שימו לב ללמפארד היןום, יש לי הרגשה שהוא מסיים עם שער ובישול בדרך ל2-0 קליל.
מחצית באיווד פארק, 0-0, שום יכולת, רק שני מצבים (בניון ופדרסן). שום סימני חיים מליברפול. מי יודע, אולי קין.. ההודעה ה-1000 שלי פה תהיה של סיכום המשחק. בבקשה, בבקשה ליברפול, שלפחות תהיה שמחה.
אני חושב שגם אוהדי ליברפול יסכימו איתי שמדובר ב45 הדקות הכי מזעזעות שהם ראו מהקבוצה שלהם בשנים האחרונות... אם יש משהו טוב במחצית המרדימה הזו, זו הלחימה של בלקבורן והיכולת של פדרסן.
מסכים לחלוטין. וכמובן שבניטז לא יעשה חילוף... זה פשוט לא יאומן הקבעון המטומטם שלו לעשות חילוף בדקה ה60. זה פשוט הורג אותי.
אוי איזה כיף... תסכול של שניים וחצי משחקים בלי שער השתחרר לי בשאגה אדירה שהרעידה את כל השכונה בשער של אלונסו, ובניון גומר את המשחק במהלך יחיד פנטסטי.
ליברפול תרשום 3 נקודות, אבל מי שראה את המשחק מבין שהבלוף לא ימשך עוד הרבה. למזלה היא פגשה את בלקבורן האומללה... לטעמי אינס הולך הביתה השבוע. אגב, רובינסון פשוט בדיחה. סליחה, בדיחה שמנה. הזינוק שלו בשער של אלונסו היה כאילו זה היה פנדל, איפה הוא ואיפה הכדור...
ארסנל ברבע שעה האחרונה היא קומדיה. קומדיה שאותנו האוהדים ממש לא מצחיקה. ואני יותר מאוכזב מוונגר מאשר מאבואה, אתה לא יכול להוציא שחקן כשהביטחו שלו כל כך ברצפה. לא בטוח שהוא יתאושש מזה בקרוב...אי אפשר שלא לרחם עליו. זה הכל בראש של השחקנים, יש בעיה פסיכולוגית למרות הניצחון..
ניוקאסל איבדה היום 2 נקודות בתצוגה פחדנית של קיניר שהיה עם 18 בלמים על המגרש מדקה 70. סטוק עושה מה שהיא תמיד עושה- מצב נייח וגול. ג'ו קיניר נשלח ליציע לקראת הסוף אבל ניהול המשחק שלו היום היה מחפיר.
גועל נפש מה שהקהל של ארסנל עשה לאבואה. כמו שאלן פארי אמר-"האם אף אחד מהם לא עשה שגיאות אי פעם בעבודה שלו"?
איזה אומללים אוהדי ניוקאסל. איזה פאניקה של השחקנים ושל המנג'ר, ב25 הדקות האחרונות היתה רק קבוצה אחת על המגרש, וגם היא לא כל כך שיחקה כדורגל. ג'ו קיניר מציג שמונה שחקני שדה שמגנים + אואן ו-וידוקה השמנמן, וכל כך הגיע לו להפסיד את המשחק הזה. נכון כרגיל סטוק אנסה את המשחק, עוד מצב נייח פה, עוד אחד שם, אבל ניוקאסל בבית אסור לה לשחק כמו ששיחקה והיא נענשה ובצדק. קאסאפה, טיילור, בייה, אנריקה, קולוצ'יני, באסונג, נזוגביה, גוטיירז. כולם עשו הגנה. או יותר נכון ניסו לעשות.
ציונים: ריינה 6 - כרגיל, יציב, העונה הוא פשוט נכס. הוציא גול בטוח של פדרסן מהחיבורים. ארבלואה 5.5 - כמו ריינה, גם הוא מתחילת העונה נשאר על אותו קו. אני חושב שהוא זה שאיבד את סנטה קרוז בגול, אבל עדיין הופעה טובה של הספרדי. קראגר 5.5 - אין טענות. הופיה 5.5 - אין טענות. אינסואה 6 - משחק טוב מאוד יחסית להופעת בכורה אמיתית ראשונה שלו(המשחקים בסוף העונה שעברה לא היו חשובים כך שאי אפשר באמת להחשיב אותם). עשה הגנה טובה מאוד, יכל לתרום יותר בהתקפה אבל היה קצת חסר בטחון. לוקח אותו על דוסנה בכל יום נתון. בניון 6.5 - מחצית ראשונה רעה מאוד, במחצית השנייה חזר להיות הבניון האמיתי שאנחנו מכירים ואוהבים. שער נהדר. מסצ'ראנו 5.5 - היה טוב, צריך היה לדחוף יותר קדימה. אלונסו 6 - שער של קלאסה, השחיל את הכדור בדיוק לאן שהוא היה צריך ללכת. צריך להיות יותר קרוב לרחבה כשאנחנו ב4-5-1. באבל 4.5 - על הפנים. שיחק פשוט רע היום, אני באמת מבין את בניטז כשהוא לא נותן לו דקות... אופי של ילד, סתם מנסה לעבור ולעבור, אל זאהר תרם הרבה יותר ממנו. ג'רארד 6 - יכול כל כך הרבה יותר. שער קליל. קויט 5.5 - סביר, גם ממנו אני מצפה להרבה יותר. מחליפים: אל זאהר 6 - היה טוב, אפשר להגיד ששינה מעט את המשחק כשנכנס. לוקאס 5.5 - נלחם על כל כדור כמו שהיה צריך לעשות. ריירה - אין ציון, אבל יופי של קור רוח בבישול לג'רארד כשלא התפתה לבעוט בעצמו. TOP OF THE LEAGUE!
אחחחחח..... לא אבן, לא סלע, הר (!) ירד לי מהלב. לא אשקר, משחק לא טוב שלנו בטח כשמדובר בקבוצה במקום ה-19. אבל אני מעדיף להדחיק הכל עכשיו ופשוט להנות מעוד מחזור במקום הראשון, עם כל הפגמים שיש. פשוט אוהב את הקבוצה הזאת. ציונים: ריינה 6.5- ממשיך בכושר מעולה, השוער הטוב בליגה. חבל שלא קיבל עוד clean sheet. ארבלואה 6- לא מדהים, אבל עשה את העבודה. צהוב שישי שלו כבר בליגה. אינסואה 6.5- וואו, ולחשוב שהוא היה מחוץ לסגל כל המשחקים האלה שדוסנה שיחק... גדל לנו מגן גדול בקבוצה, כל הכבוד לו. קראגר 6.5- משחק טוב. הופייה 6.5- משחק טוב. משראנו 6- לא משחק גדול, איבד כדורים ועוד קטנות. כבר ראינו יותר ממנו. אלונסו 6.3- התעורר בדקה ה-69 והעיר את כל הקבוצה יחד איתו. חוץ מזה, היה יותר משעה חלש מאוד. ג'רארד 6.5- כבש והיה מעורב בשאר השערים, אבל לא היה גדול היום. בניון 6.4- למרות שהוא לא מסוגל לעצור כדור, גמר את המשחק במהלך נהדר. שערו הראשון העונה. באבל 5- אנמי, מה קרה לו? הנה הוא קיבל הזדמנות.. קאוט 6.5- לוחם, מה זה לוחם.. שחקני NHL משקשקים לידו. בישל בטעות לאלונסו את הראשון. אל זהאר 5.5- לא רע. לוקאס 5.2- לא רע. ריירה- 6- בישל, לא היה לו זמן ליותר. אחח.. הודעה מס' 1000. תודה.
תגיד, מה הקטע של ה6.2?7.4? מה זה אמור להביע?ומה ההבדל בין שחקן שמקבל 6.5 ל6.4?מסירה אחת מדויקת? יופי של משחק, חילק מסירות טובות, בישל, אני נותן לו... 6-2+3:2, בלי שום ספק...