במחצית הראשונה ליברפול הייתה על הפנים, לא הצליחה לייצר מצבים ולמעשה לא סיכנה בכלל את השער של רובינסון. ההזדמנות הכי טובה במחצית הגיעה מבעיטה אדירה של פדרסן (אחלה משחק) למשקוף לאחר נגיעה של ריינה. אחלה הצלה. במחצית השנייה זה היה סיפור שונה לגמרי ועניין של זמן עד שהם היו שמים את הגול. הם הגיעו להזדמנויות, אך הייתה חסרה הרגל המסיימת. בסופו של דבר אלונסו בא ובעט בחוכמה (מה שהוא לא עשה באותו מצב כמה דקות קודם לכן). לא הרגישו בכלל את בלקבורן במחצית השנייה. יוסי בניון בשער נהדר והשער השלישי הגיע בדקה האחרונה של המשחק בגלל מחדל בהגנה, אך זה מובן מכיוון שכולם חיפשו את השיוויון. אינס לדעתי לא יסיים את העונה הזאת. אני לא יודע אם הוא יתפטר/יפוטר עוד השבוע אך אני בטוח במאת האחוזים שאת העונה הזאת הוא לא יסיים. הקבוצה לא מתפקדת ולוקח לו יותר מדי זמן לעשות שינוי, ובסוף זה לא היה השינוי הרצוי. הוא היה צריך להכניס את מקארטני ואכן עשה כך, אך למה להוציא את פדרסן שהיה הכי טוב בשורות של בלקבורן (אלא אם כן זו הפציעה בכתף שבגללה אולי הוא לא יכל להמשיך). הוא היה צריך להוציא את דרבישייר הנורא שלא הפסיק לאבד כדורים. גם סנטה קרוז, למרות השער (שער של ההגנה. מה זו השמירה הזאת?) לא נתן משחק טוב. ראיתי את השער של דקו. שער אדיר! מספרת שהכדור עובר בדיוק ליד הקורה בדרך אל השער. שער פשוט נהדר. ניוקאסל מאבדת נקודות חשובות במשחק נגד סטוק ואני עד עכשיו לא מבין למה. הובילו בביטחה 0-2 מול פאקינג סטוק סיטי ומאבדים את היתרון הזה? אוי ואזימיר. אגב, לאלה שלא ראו את המשחק ארסנל-וויגאן, מה בדיוק היה שם? הבנתי שהאוהדים של ארסנל שרקו בוז לאבואה, אך למה? בגלל איך שהוא משחק או בגלל סיבה שאני לא מודע אליה?
בגלל איך שהוא שיחק נטו. הייתה אפילו פעם אחת שהוא חטף לקולו טורה והוציא את וויגאן למתפרצת. ועדיין, הקהל של ארסנל הוא מגעיל, דוחה, פאתטי, ולא ראוי לקבוצה כמו ארסנל. אני אישית התביישתי לשמוע את זה.
בין הדקות 80-90 אבואה מסר 3 פעמים ליריב, והקהל שרק לו בוז חזק, עד שונגר החליף אותו (למרות שנכנס כמחליף).
פרנסנל ניצחה במשחק קשה מאוד.אבואה נכנס מחליף וקיבל בוז אחרי ששיחק רע מאוד ואז וונגר בצעד לא יפה הוציא אותו ואבואה יצא עם דמעות בעיניים. מצד שני אני מבין את וונגר.מאמן עושה הכל בשביל ניצחון ואבואה נראה בדקות ששיחק כמו מישהו שעישן את מה שאיימי ויינהאוס מעשנת. בולטון - צ'לסי 2-0 אנלקה ועוד מספרת נהדרת של דקו ניצחו להם את המשחק.צ'לסי שברה שיא שלנו בניצחונות חוץ רצופים מ 1961. בלקבורן - ליברפול 3-1 ליברפול שוב שיחקה שבלוני ולא הגיעה למצבים עד שהגול של אלונסו פתח לה את המשחק.בניון שסבל מחוסר מזל כבש שער אופייני. ניוקאסל - סטוק 2-2 מסכנים אוהדי ניוקאסל.פעמיים הג'ורדיס צריכים לראות שחקן עבר שלהם עומד מולם בדקה ה 90 ועושה להם ששששששששש אחרי שכבש נגדם.פעם אחת זה היה בראמבל האהבל והיום פאייה.אואן כבש שניים אופייניים. האל - בורו 1-2 האל בעונה שהכל הולך לה.היא ספגה ואז תוך 2 דקות כבשה שער שכולו של שוער בורו ואז פנדל מפוקפק ושבת שלום. פולהאם - סיטי 1-1 קשה כל כך לשחק מול פולהאם המתלהבת.יש להם סגנון משחק קבוע על זאמורה.הם שולחים לו כדורים לגוף ולא לראש והוא נותן פליקים לצדדים וכל הקישור מסתער יחד עם אנדי ג'ונסון המהיר. בהכנה האנגלאנד נראה נהדר. בסיטי זבאלטה הפתיע אחרי שבישל והגיע לעוד כמה מצבים.
חחחחח.... זה הכל לפי הרגשה. אם שחקן שיחק טוב אבל עדיין, לא מגיע לו 6.5 ולא הוגן לתת לו 6, נותנים באמצע. זה סתם לפי הרגשה, אין סיבה. (אתה בטח עכשיו, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx )
שים לב שמתחילת העונה אתה רושם את אותם דברים "הבלוף תתגלה"... ובינתיים אנחנו בחודש דצמבר וליברפול שומרת על המקום הראשון. (טפו טפו טפו)
ראיתי רק עד הדקה ה-80 את המשחק באיימירטס עקב הפסקת חשמל, אבל גועל נפש היה לשמוע על המקרה של אבואה. מה זה, בני יהודה פה? מגעיל. ושער פנמנולי של דקו, איזה שחקן גדול.
איזה יש צעקתי בשער של מנצ'סטר יונייטד. סנדרלנד היתה קרובה לגנוב נקודה אבל רצף אירועים נדיר שכלל דיפלקשן אחד או שניים ואת וידיץ הבלם ברחבת החמש של היריבה היה נהדר. לגבי סנדרלנד והעזיבה של קין, אני חושב שהוא עזב מוקדם מדי וחבל שלא המשיך. יש מצב שהסיבה לעזיבה שלו איננה סיבה מקצועית. בכל מקרה אני לא רואה שום סיכוי שהקבוצה הזו יורדת ליגה. כל הגדולות ניצחו סוףסוף ואני מקווה שביום שני נדע לנצל את זה כדי לברוח קצת מהתחתית.
השער של דקו - פשוט אומנות. שער מדהים! לא רק שהוא עם אקרובטיקה, איזון וטכניקה גבוהה, גם הבישול של באלאק, לא סתם נגח, בישול מצויין!
מסכים לגמריי. ראיתי בחצי עין את הגולים של הסקאוזרים, איזה שוער עלוב, חבל שהוא לא נשאר לקבל עוד קצת הזדמנויות אצל הספאדס.
וואו, איזו פתיחה של וילה. לא עברה חצי דקה וכבר היא מבקיעה משער מהיר של סידוול, ועוד איזה שער. השער הזה יכול להוסיף עכשיו הרבה מתח וקצב למשחק הזה.
קראוצ'י מעניק לפורטסמות' נקודת חוץ נגד ווסט ברום (1-1) עם השער השביעי שלו בליגה העונה. איזה שער! http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1835288/