המחזור ה-16 בפרמיירליג: Derby Time

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/12/12.

1. JohnTerry26 Member

כמה פעמים קורה שהכוכב הגדול של ארסנל חותך ליונייטד? אני לא ראיתי הגזמה בעניין הזה מצד אוהדי ארסנל. זה גם סה"כ היה משעשע, ואני לא חושב שזה בא במקום משהו אחר. עם טורס זה דבר אחר, ואני אישית לא כל כך שמתי לב להקנטות מרובות של אוהדי ליברפול לגביו אם לומר את האמת.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זו שמחה לאיד... זה לגיטימי לגמרי.

טורס נראה לרוב פח, הוא עזב את ליברפול כדי להתקדם, אומנם הוא בקבוצה מצליחה יותר כרגע, אבל מבחינה אישית הוא נראה רע, רע מאוד. אז יש לאוהדי ליברפול את כל הסיבות לשמוח לאיד, זה חלק מהעניין, ת'פדל, זה לא צריך להפריע לאף אחד.

3. מזגן Member

כן מאה אחוז מסכים. וגם מבין לגמרי. למי יש יותר סיבות לעשות דברים כאלה יותר מאוהדי ארסנל. אני רק אומר שעברו שנתיים כן זה כמו שאני ואוהדי ארסנל נתחיל לצחוק על פלאמיני בכל הופעה שלו במילאן. שלא תבין לא נכון, לא יוצא נגד התופעה בצורה חריפה או משהו, פשוט רק אומר שלדעתי אולי כבר הגיע הזמן לשחרר.

הכל ברוח טובה ומתוך הבנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות השעה המאוחרת אני חייב להגיב לקראת המשחק מחר, הרבה בגלל שרוב אוהדי יוניטד בפורום מראים פסימיות מסוימת ושוכחים כניראה להסתכל על התמונה הגדולה.

1. קל מאוד להגיד למה הקבוצה לא נראית טוב יותר. וברור שהבעיה בקישור (שבה פרגי לא טיפל) היא גורם משמעותי בכך. אבל גם צריך לזכור שמתחילת העונה אנחנו עוברים מכת פציעות לא קלה. דה חאה, ג'ונס, סמולינג, וידיץ', כולם נפצעו בשלב כזה או אחר. ככה קשה לייצב את ההגנה. קלברלי, ולנסיה, נאני, קאגווה, אנדרסון, אפילו גיגס וסקולס, גם הם כולם עברו פציעות השנה. גם רוני החמיץ משהו כמו שישה משחקים מבחינת דקות השנה. ככה קשה מאוד לייצב קבוצה.
    שימו לב שכל הדיבורים על ההרכב לדרבי הם עם סימן שאלה, אם ולנסיה יחלים, אם אנדרסון יחלים, אם קלברלי יחלים, לפני כמה ימים זה היה אם וידיץ' יחלים, כמו שכבר אמרתי, מתחילת השנה זה יותר מי שכשיר משחק מאשר מי שטוב משחק.
    ולמרות הכל, ולמרות שכבר שיחקנו ברוב מגרשי החוץ הקשים באנגליה, אנחנו עם שלוש נקודות יתרון בפיסגה.
    הכישרון שם, לפרקים אנחנו גם רואים שהיכולת שם, אבל אני לא באמת מרגיש בנוח עם ביקורת על הקבוצה כשכל מה שאנחנו עושים מתחילת השנה זה בעיקר לנסות למצוא את ה11 הבריאים ביותר מידי משחק.

2. מזכיר לכולם שביקורות דומות ופסימיות דומה הייתה גם לפני המשחק של יוניטד מול צ'לסי וכולנו זוכרים איך המשחק הזה הסתיים.

3. גם סיטי לא מבריקה השנה. גם סיטי פגיעה מאוד השנה. וכן, עד עכשיו, למרות החסרונות של היוניטד, סיטי מציגה יכולת פחות טובה מהיוניטד השנה.

עם אותו סגל (אפילו פגיע יותר), ועם סקולס בהרכב (במשחק החזרה שלו), ניצחנו את סיטי בחוץ בשנה שעברה במסגרת הגביע. אנחנו מנצ'סטר יונייטד, מציע לכולם לא לשכוח את זה.

5. alexshw Member

בוא נגיד לא על המשחק הזה תוכרע אליפות כנראה. היא מוכרעת בסיבוב שני ושם יונייטד מארחת את רוב המשחקים הגדולים.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

de Gea

Rafael
    Ferdinand
    Evans
    Evra

Valencia
    Carrick
    Cleverley
    Young

Rooney
    van Persie

מסתבר שעבדו עלינו בעיניים, ולנסיה וקלברלי כשירים.

7. Mellow29 Kopite

לא יתכן...

Hart, Zabaleta, Kompany ©, Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Balotelli

-------------------

לפי דיווחים בטוויטר אנחנו עולים היום עם דאונינג, סטרלינג ושלבי בשלישייה הקדמית לפני לוקאס, אלן וג'רארד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

8. alexshw Member

הפתעה נעימה.

9. Civil Anti Madridista

שליטה מוחלטת של הסיטי ברבע השעה הראשונה מסתיימת בעקיצה של ויין רוני כנגד כל מהלך המשחק

סילבה וקלישי סידרו מצב גדול לבאלוטלי לעלות את סיטי ליתרון, אבל האיטלקי העיף את הכדור ליציעים

10. nwish Member

ולנסיה, מתפרצת, שניים בקו אחד איתך באמצע, אחד מהם הוא רוני, ואף אחד ברחבה.
    למה לעזאזל לנסות לעקוף את קלישי ימינה ולהגביה?!

כזה אידיוט, בחיי, ג'רביניו 2.0.

וכן, יש לו משחק מצויין עד עכשיו למעט פעמיים שהוא רץ החוצה, אבל מהלכים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/12
  11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לתת לאנשים כמוך עונש. משהו בסגנון השאלה של ג'רביניו ליונייטד לחודש, נראה אם תשווה אותו לולנסיה אח"כ.

לגבי המשחק - סיטי חייבת לחפור לעצמה בור כדי אח"כ לצאת ממנו הא? מאמין שסיטי תצמק ויהיה צמוד. מדובר בקבוצה כבויה וחסרת חשק, ורק ככה פתאום השחקנים מתעוררים.

12. Raulito Madridista

הדבר הראשון שהמאמן שלי בכדורגל אמר לי בצעירותי הוא להוריד את הגוף. חבל שמאריו באלוטלי לא שמע את זה(לא התעדכנתי כל-כך במצב ההרכבים ומעניין למה טבז לא פתח).

יונייטד מתנהגת כמו קבוצה גדולה וסיטי כמו קבוצה קטנה וזה ההבדל הגדול. מעבר לכך שסיטי בדקות הטובות שלה לא הצליחה לכבוש(אשכרה 80-20 בהחזקת הכדור ברבע השעה הראשונה) - היא ספגה שני שערים והגול השני פשוט 'הרג' לה את המשחק גם אם ניקח בחשבון את המתנה שיונייטד מחלקת בכל מחזור. קבוצה גדולה יודעת לא לספוג בדקות הקשות, היא נאחזת בקרנות המזבח ויוצא בנס. כמוכן סיטי הפסיקה לשחק. היו שתי הזדמנויות אבל הכל בנוי על יכולת אישית של אגווארו.

הגיוון של יונייטד במשחק ההתקפה הוא אינסופי. רוני כוכב המשחק בינתיים אבל גם ואן-פרסי מעולה חוץ מהפעולה האחרונה(מחכה יותר מדי עם הבעיטה). אני לא בטוח שאשלי יאנג ו-ולנסיה הם סקורים, בטח לא עדיפים משמעותית מנאסרי וסילבה, אבל כן ליונייטד יש יתרון מהירות ברור במתפרצות - 4 שחקנים מהירים וממול סיטי עם אגווארו וטורה בלבד.

מקווה לקצת יותר אקשן במחצית השנייה, גול אחד של סיטי יוסיף הרבה עניין.

בינתיים יונייטד בדרך הסלולה לאליפות למרות הגנה עלובה ברמה של ליגת העל והיא תהיה האלופה(אם) עם ההגנה הכי חלשה שאני זוכר. יש ליונייטד התקפה נהדרת אבל לדעתי לא טובה יותר ממה שהיה לארסנל ב-01/02 ו-03/04 ו-ואן-ניסטלרוי נניח היה מבקיע בעבר כמות בשביל שני חלוצים(נניח יונייטד של 2001-2003). לא הייתי ממהר לצאת בהצהרות.

אגב, בכדורגל Never say never אבל איזה דביל מאיר אינשטיין שהזכיר את ה-6:1. זה הדבר האחרון שיושב ליונייטד בראש עכשיו. אגב, אני משוכנע במידה והמשחק יילך לאיבוד לא נראה את מנצ'יני מהמר על כל הקופה כדי לא לספוג תבוסה. לא נראה את סיטי עולה להתקפה כמו מטורפת ומשאירה כלום מאחור. זו הייתה טעות מסוימת של יונייטד במשחק ההוא ופרגוסון כבר דיבר על כך.

13. nwish Member

היי, כתבתי 2.0, הוא גרסא משופרת של התרנגולת כרותת הראש שלכם..

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שאפשר לסכם את המחצית הראשונה ב: פרגסון 2 מאנצ'יני 0
    התוכנית של פרגי של ללכת אחורה, להזמין את סיטי לתקוף עם הרבה שחקנים, ולעקוץ במתפרצת עובד אולי מעל המצופה. מה שתיארתי כאן היה די צפוי לכל מי שמכיר את שתי הקבוצות, אבל מה שקרה אחרי השער הראשון דווקא לא. הייתי בטוח ששוב סיטי תלחץ על הדוושה ויונייטד תלך אחורה, אבל בפועל קרה שהשחקנים של מאנצ'יני פשוט נעלמו. אם התכולים לא ייכבשו בדקות הראשונות של המחצית השנייה אני לא רואה איך הם חוזרים למשחק.

15. Civil Anti Madridista

יונייטד יורדת להפסקה ביתרון מבטיח של 2:0, איזה סף שבירה נמוך לסיטי שערים כ?כ קלים
    באמת פתחה טוב את המשחק ושלטה בקצב, אבל אחרי העקיצה היא ירדה מהפסים

הצ?מפיונס ליג הלך והאליפות מתרחקת, מנצ?יני ישאר?