הבעיה שלוקאקו עד עכשיו לא משתלב בכלל במשחק ההתקפה של צ'לסי, בין היתר בגלל שכל הזמן השחקן שלצידו מתחלף כל משחק וגם ככה לא מספיק טוב ( פעם זה וורנר, פעם פוליסיק, פעם זייש ופעם האברץ) . באינטר היה ללוקאקו את הפרטנר המושלם ( מרטינס) . נראה שטוכל התאהב יותר מדיי בשיטת המשחק הזאת של 5-3-2 . צריך לדעת לשנות אם זה לא עובד כבר .
בסוף מי שהכי מתרגש מהחזרה של ג'רארד לאנפילד זה השופט השרמוטה. הפציעות פוגעות בנו משמעותית, יש לנו רק 2 שחקני התקפה כשירים. אם ג'וטה לא יכול לעלות פה לפחות לחצי שעה אנחנו בבעיה גדולה כי אוקס לא שחקן התקפה, חסר לנו מישהו בהתקפה עם מאנה וסלאח.
אודגור במשחק טוב לשם שינוי, הראשון שלו העונה. ראמסדייל המוסר הכי טוב בקבוצה. אגב אובמיאנג לא בסגל בגלל עבירת משמעת. עם איך שהוא נראה העונה מרגיש כאילו הוא גמר את הסיפור אצלנו.
אנחנו לא רעים, חסרה פעולה חדה ברחבה. אליסון עושה לי התקפי לב כרגיל. אם גוטה יכול לסחוב 45 דקות הייתי מעלה אותו במחצית.
חסרון משמעותי מאוד של ג׳וטה וגם בובי, אוקס לא נוראי אבל זה לא זה. בנוסף אני חושב שג׳רארד בכוונה שולח אותנו לאגף שמאל שלנו ובינתיים זה עובד לו, אנדי מוגבל מול השער, תיאגו נשאר עמוק, ומאנה לא רע אבל דליל מדי באגף הזה. מזל שדיבוק על הספסל.
אוקס לא ממש משחק חלוץ, יותר מאחורי מאנה וסלאח ולדעתי חיוני במשחק כזה יותר מאחד מהקשרים האחרים. לא צריך גם את טיאגו וגם את הנדרסון במצב שהיריבה שלך מחזיקה 15 אחוז בכדור והשפן היחידי שיש לה בכובע זה כדור לאגף לאשלי יאנג. אם ג'וטה כשיר הייתי מכניס אותו ומוריד את אוקס אחורה על חשבון אחד מהקשרים.
לא חושב שניקח את המשחק הזה. יש אווירת נאחס באוויר וקלאסי שג׳רארד יקח מאיתנו נק׳. אמרתם מספיק.. יש בעיה עם אוקס. הוא באמת בתקופה טובה אבל רחוק מדי מהעמדה שלו והמשחק הזה עושה לו עוול. טיאגו בעיני פשוט לא נותן מספיק בשליש האחרון. חייבים אותו קרוב יותר לשלישייה. מאנה היחיד שנראה חד מאוד. גם ארנולד במשחק פושר. בעיה.
אתה רוצה שגם טיאגו יהיה בהתקפה? ומי יהיה בקישור, רק פאביניו? כי הנדרסון משחק בהתקפה אם אתה לא שם לב. צריך פה שחקן שיכול להבקיע (ג'וטה) כי אוקס הוא לא חלוץ מזויף עם כל הכבוד וגם רצוי מאוד שנשופט יפסיק להיות כל כך נגדינו.