בסוף אנחנו עדיין במירוץ! אחרי סיבוב בינוני שאלקה מסיימת במקום החמישי שכוחה עוד במותניה, אסור להספיד את הקבוצה הזאת, פשוט אסור. אתמול האמת משחק בינוני שלנו, ותיקו היה יותר התוצאה הראויה, אבל הווינריות של השבועות האחרונים טמונה בשחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx וכמו שחשבתי לברקוזן קבוצה נחמדה, לא יותר. גם המבורג לדעתי לא תישאר במקום השלישי, אבל ימים יגידו. אכזבת הסיבוב שלי שטוטגארט ודורטמונד.
בדקה ה-53 במשחק בין דויסבורג לאיינטרכט - כמעט מוות מהיר על המגרש - פרננדו סנטוס, לאחר התיקול ברחבה נפל על הדשא והתמוטט. אך כעבור שניות התאושש, למרות שלגמרי לא עד הסוף, ובסופו של דבר הוחלף. היה מזה מבהיל!!!! בסיום 0-1 לטובת האורחים.
רוסטוק עם ניצחון גדול בורחת מהתחתית ומקרבת את בוכום לאיזור המסוכן. האמת די מפתיע, במיוחד על אחד כמה וכמה בגלל שבוכום אחת מהפתעות הסיבוב, מרסל קלר עושה שם עבודה גדולה. גם פרנקפורט מסיימת סיבוב לא רע בכלל והכי חשוב 9 נ"ק מהקו האדום. שמה אבל לא מפסיקים לדבר על אלברט שטרייט, האם הוא יצטרף כבר בפגרה לשאלקה. בכל אופן נודע שהוא פצוע באופן חמור יותר ממה ששיערו. ואכן יום שחור לזברות של דואיסבורג, לא רק שהפסידו במשחק וסיימו את הסיבוב במקום האחרון, הם גם איבדו להרבה זמן את פרננדו סנטוס שנפצע קשה מאד היום, בהחלט מחזות קשים היום בדואיסבורג.
בהחלט סיומת מאכזבת משהו לבוכום, שאני חושב שמעטים נתנו לו סיכויים לשרוד. איבדו את כל הכוכבים שלהם ומצאו חדשים. עבודה גדולה של קונטץ המנג'ר וקלר המאמן, באמת חבל על הסיומות. רוסטוק ופגלסדורף מסיימים באופטימיות את הסיבוב, המועמדת הבכירה לירידה מסיימת מעל לקו האדום. ונירנברג מחזיקת הגביע מסיימת מתחת לקו האדום סיבוב קטאסטרופאלי לפרנקונים ולהאס מאייר. ד"א נדב, סאנקו שלך איבד את מקומו בהרכב לניקי אדלר הצעיר שהגיע מ.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
תדייק לירן. סאנקו היה פצוע רוב הסיבוב הראשון ובגלל זה הוא לא שיחק. גם עכשיו הוא לא פותח, כנראה בגלל שהוא לא לגמרי בריא. לדעתי חלק גדול מהבעיות של נירנברג הוא החיסרון שלו וראו את זה מצויין במשחק גביע אופ"א האחרון. ברגע שהוא נכנס כל צורת המשחק של נירנברג השתנתה והשתפרה.
נדבי, אני דיברתי על המשחקים האחרונים. מאייר גם אמר שהוא לא מרוצה ממנו וכי הוא לא מתקרב אפילו ליכולת של העונה שעברה ( אולי לדרבן אותו). בכל אופן עכשיו הוא כשיר לחלוטין, החלטה מקצועית נטו של מאייר.
ובכל זאת סאנקו הביא לו את הניצחון בגביע אופ"א. לא יודע אם ראית את המשחק, אני כן. וברגע שהוא נכנס הכל השתנה. וברור ששחקן שהיה פצוע כל כך הרבה זמן לוקח לו זמן לחזור לכושר.
אני שוב לא נגדך, גם בעייני תמוה הסיפסול של איוון האיום. אבל בכמה משחקים שראיתי בליגה הוא היה פשוט חושך, ועדיין שחקן הרכב לגיטימי לדעתי אצל הפרנקונים.
אתה מעדיף השקעה ונשמה מאשר יכולת? סאנקו לא שחקן שיוביל את באיירן למקום שהיא צריכה להיות, לעומת זאת ריברי הוא שחקן סופר-קלאס מהרמה הכי גבוה שיש, שחקן שמתאים לרמה של באיירן ולשאיפות שלה, סאנקו עם כל הכבוד, והוא באמת שחקן מצויין, לא שחקן לרמה של באיירן. ואני לא יודע למה אתה חושב שריברי לא משקיע, אני ראיתי אותו כמה פעמים העונה, ולמרות השואו שלו, שזה חלק מהמשחק, ואת זה הקהל אוהב, הוא גם שחקן שכן משקיע ונותן את הכל למען הקבוצה.
את הסופר קלאס שלו ראיתי בדקה 83(?) בשבת. וגם ראיתי באותה הדקה איך הוא נותן הכל לקבוצה. כמובן שאחרי שהוא נותן לעצמו ואת כל השאריות לקבוצה. "כאן זה לא מארסיי, כאן זה באיירן מינכן".
יופי זה חלק מהמשחק, גם בברצלונה רונאלדיניו לפעמים עושה יותר קרקס מכדורגל, והוא אחד השחקנים הטובים בעולם. זה עיניין של תפיסה, אתה מעדיף יעילות על אופי- אופי גרמני.
יופי זה החלק הפחות חשוב במשחק. לנצח זה החלק החשוב במשחק. הסיבה שאני לא רוצה אותו בבאיירן. על זה יש ויכוח.
יש לי שאלה אלייך: אי אפשר לשלב בין יופי ליעלות? עם באיירן תיהיה בעונה הבאה בחצי גמר ליגת האלופות נגד מילאן בסן סירו, ריברי הוא שחקן שהרבה יותר יועיל לה מסאנקו, זה ההבדל בין שחקן גדול לשחקן טוב.