אודינזה-קאליארי היה אחלה משחק. שמתי לב שאני רואה בהרבה מאוד משחקים העונה תופעה של ציפורים מטיילות על הדשא.
שבוע שעבר לנו היה משחק בהזמנה נגד אודינה. היום לאינטר יש משחק בזמנה נגד גנואה. קל מדי. עריכה:זה יהיה דאבל-אירוניה אם גם מונטלה ילך הביתה בעקבות הפסד לרומא וגם מוטה ילך הביתה בעקבות הפסד לאינטר
לוקאקו יצא ממש מלך. למרות שהוא במירוץ למלכות השערים הוא ויתר על פנדל בשביל הילד אספוזיטו. זה השתלם לו כשסיפק גול נהדר בעצמו כמה דקות לאחר מכן. אגב קנדרבה עם צמד בישולים במשחק אחד, בשנים הקודמות המשפט הזה נשמע כמו מדע בדיוני. חזר לחיים אצל קונטה. ואולי הבשורה הכי גדולה של אינטר מהמשחק זה החזרה למגרשים של סנסי.
לוח המשחקים של אינטר יצביע על כך שזו רביעייה שלישית שלה העונה אבל אני לחלוטין לא מזלזל בניצחון כזה, גם על קבוצת תחתית, כאשר לאוטרו מארטינס לא משחק ומרסלו ברוזוביץ' נעדר גם כן. התחושה שלי רוב העונה הייתה שהקבוצה דווקא מנצלת מצבים באחוז ניצול גבוה ואפילו שזה לא יוכל להימשך ככה למשך זמן רב. הסיפור של סבסטיאנו אספוסיטו מעניין, אני מבין את אנטוניו קונטה שרוצה רכש, השאלה מהן האופציות והאם לא כדאי לתת לילדים כאלה הזדמנות להתפתח (מודה שלא עקבתי אחריו באדיקות ועם כל הכבוד למספרים מסביב לא צריך לצאת בהצהרות אחרי פנדל), כבר היו חלוצים צעירים שיכלו לספק מספרים טובים, מה גם שלפי מה שאני שומע במועדון אופטימיים לגבי אלכסיס סאנצ'ס. אני לא חושב שלוקאקו באובססיביות לתואר מלך השערים בניגוד לכריסטיאנו לדוגמא.
שמח עבור ספאל, שהייתה זקוקה (וגם רצתה) ל 3 הנקודות הללו הרבה יותר מטורינו. ואם אני טועה אז שטורינו יביאו את 3 הנקודות הללו מרומא במחזור הבא.
7, 9, 9ֿ, 12, 9, 7, 16 אלו אגב, המקומות (משמאל לימין) בהם סיימה טורינו מאז שחזרה לסרייה A בעונת 12-13. אין שם מקום 10!
זו הפעם הראשונה שאני שמח שהגיעה פגרת חג המולד מזה המון שנים. לא להאמין שאנחנו צמודים ליובנטוס אבל המטרה הייתה להגיע לחג המולד לא רחוקים מדי, והיא הושגה. אחרי הפגרה נוסעים לנאפולי ואני חושש מאד מהמשחק הזה. אמנם אף אחד בקבוצה הזו כבר לא מתעניין בשום דבר ונראה שהם רק מחכים להשתזף בסרדיניה ביולי 2020, אבל זה עדיין איצטדיון בו לא ניצחנו במשחק ליגה המון זמן.
עגום לחשוב שהוצאנו קרוב ל100מ' יורו על השחקנים המבטיחים ביותר של אטלנטה (קלדרה, קונטי, קסי), ועדיין הם נראים כל כך נהדר ואנחנו כל כך... לא. קלבריה צריך לחזור לקבל הזדמנויות על חשבון קונטי. קסי חייב להפסיק לפתוח. בהיעדר אלטרנטיבות, עדיף את לאאו באגף ופיונטק בשפיץ מאשר את סוסו-הקאן.