המחזור ה-18 בפרמיירליג: עוד לא כריסמס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/12/12.

1. פול סקולס Member

כח שנמר = כמו שנאמר
    נרגני = אנרגטי

?

לא הייתי קורא לדוויד לואיז כדורגלן מצוין, עם כל הכבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/12
  2. golding מנהלים

תיקונים נכונים, האייפד הזה בלתי נסבל.

ובעיניי הוא כדורגלן מאוד, מאוד טוב.

3. פול סקולס Member

לא משנה כמה כישרון יש לך ברגליים, הכי חשוב זה השכל שיש לך בראש.
    שם הוא לוקה אם אתה שואל אותי.
    אין ספק שהוא מוכשר ושעם הנתונים שלו הוא יכול היה להיות מפלצת. אני לא רואה את זה קורה.

4. GentlePunter Member

את הידע של פרגוסון בצבירת נקודות grievance מלפני 20 שנה, יוסי "בומרנג" אבוקסיס לא ידע גם בעוד 20 שנה. לא חייבים לאהוב את זה אבל זה כלי לגיטימי במשחק, מה לעשות.

והנה הציוץ המתחייב של אשלי וויליאמס בנושא:
    "Good point earned today. Team defended well against a top quality side. Obviously the RVP incident was unintentional. "
    ללא הפתעות גדולות...

5. Mellow29 Kopite

אני חושב שגם אם וויליאמס עשה מעשה טיפשי, קשה לקבוע אם זה נעשה במתכוון או לא. אין ספק שזה היה מאוד מסוכן ובאמת יכל להגרם נזק רציני לואן פרסי, אבל אם הוא אומר שהוא לא התכוון אז אני מניח שצריכים להאמין לו, כל עוד אין הוכחה אחרת. פרגוסון דוחף את האף בפעם המיליון לעניינים של אחרים ואין לי מושג איך זה עוזר לו "להפעיל לחץ על השופטים", הוא לא מתחרה עם סוונזי על כלום והוא לא יקבל 2 נק' בחזרה גם אם ירחיקו את וויליאמס.

צ'לסי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

6. פול סקולס Member

ברמות תחכום כאלה או אחרות, פרגוסון ויוסי אבוקסיס (מצחיקלכתוב אותם באותו המשפט) מנסים לעשות אותו דבר, אם תשאל אותי. הרי גם הפועל תל אביב לא מתחרה עם הפועל חיפה על שום דבר.

יש להם אינטרס שהשופטים יבואו עם איזה שהוא "מטען" למשחק הבא של הקבוצה שאותה הם מאמנים, שיזכרו ב back of their heads שבמחזור שעבר היה איזה עניין שיפוט עם הקבוצה שלהם, גם אם זה בכלל לא נכון.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/12
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסתכל על השער של ווסט ברום שכן אושר, על השער של אברטון שלא אושר, עד מתי נצטרך לסבול את המנהג הזה שבכל קרן יש שחקן שעומד ממש צמוד לשוער של היריבה? מתי יוציאו כבר חוק שאסור לגעת בשוער בזמן שהכדור באוויר? בלתי נסבל הקטע הזה, גם קשה מאוד לשופטים להחליט מה לעשות, גם מוביל לשערים מגוחכים שנובעים רק מאגרסיביות ומסוג של רמאות, גם לחוסר בעקביות בהחלטות. דחוף להוציא חוק בנושא.