בושה שמוריניו לא צמוד בטבלה לסיטי הבינונית הזאת, מאמן אחר עם הסגל הזה מוביל על סיטי בשלב הזה בשתי נקודות (למה רק שתי נקודות? כי אי אפשר כמובן להוביל עליהם ביותר).
הריצה של סיטי מעצבנת אותי בעיקר בגלל שחובבי מוריניו מצאו תירוץ חדש וממש טוב. גרוע מזה אני חושד שגם הבנקאי שאוהב לספר המון סיפורים, ישתמש בתירוץ כזה בקיץ. בקיצור יאללה ריאל, תעיפו את פריז בשמינית ואז אולי יגרום להם לפתות את מוריניו בקיץ.
ברור תירוץ טוב, זה לא שקצב צבירת הנקודות של היונייטד היה שווה מקום ראשון או צמוד לכך בשלב הזה של העונה בכל העונות האחרונות. יש הרבה מקומות לשיפור ביונייטד, אבל הפער הוא עצום כי יונייטד עצומה.
אתה פשוט לא מבין את מהות הטענות למוריניו(וגם לקודמיו בתפקיד בעצם). להסתכל מה כל אחד עשה בשבת, לא חוכמה. אפשר לפתוח לייבסקור.
זו אשמתו של קלופ, אל תשכח. הבושה היא שהקבוצה של מוריניו נראית כאילו היא לא מסוגלת לחבר שלוש מסירות ברצף כאשר פוגבה לא משחק. אבל אני לא בטוח כמה זה הרגע המתאים לקשקש על זה.
מאמן אחר היה גורם לך להראות לפחות על הדשא כמו מתחרה לסיטי. המאמן שלך גורם לך לעלות לשחק נגדם בבית בצורה שאתה מחזיק בכדור 21 אחוז מהזמן והחלוץ שלך נמצא באותו קו של הבלמים משך רוב המשחק וזה בעיקר עצוב(מבלי להזכיר איך נראינו מול ארסנל, ליברפול וצ׳לסי).
סיטי בוודאות תהיה ברבע גמר ליגת האלופות. מעניין אם תהיה שם ירידת מתח גדולה מדי כמו אצל באיירן בתקופת פפ.
עדיין, אותו שופט ממציא נגדינו פנדל ושבוע אחרי זה לא שורק על פנדלים. הבנתי שגם אוטמנדי בעט בראש של שחקן (בלי כוונה). ראה אדום כמו מאנה, לא? אה לא.
לדעתי הפאול של לוברן שווה פנדל. בטח שזה לא פנדל לא נכון, אתה יכול להגיד שיש שופטים שהיו מתעלמים. כמובן שבגבוליים אנחנו נידפק, הרי נגד ברנלי באנפילד היו לנו איזה 3 פנדלים, 2 גבוליים ואחד של 100 אחוז ואף אחד לא נשרק. האדום של מאנה, ככל שהעונה מתקדמת זה נראה יותר ויותר כמו חוסר מזל מטורף. ומה קרה מאז לסיטי...הרי לפני האדום המשחק שם היה מטורף עם המון מצבים לשני הצדדים, לכו תדעו מה היה קורה.
מתי רואים שריקות על דברים כאלה באנגליה? לא רואים. לא שזה מוריד מהאשמה של הפח אשפה לוברן... כן, חוסר מזל. הרבה מקרים דומים מאוד העונה בליגה, רק אחד מהם היה אדום. חוסר מזל.
אם השחקן של ספרס היה נפגע מהבעיטה של אוטמנדי באותה חומרה שבה נפגע אדרסון מהבעיטה של מאנה, אני מאמין שגם אוטמנדי היה רואה כרטיס אדום + שלושה משחקים בחוץ. הרגל מגונה של השופטים (לא רק באנגליה) להוציא כרטיסים בהתאם לחומרת הפגיעה של השחקן שחטף את התאקל, ובניגוד - עד כמה שידוע לי - לספר החוקים.