המחזור ה-18 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/12/10.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם אני שמח מאד מהתוצאה היום אבל קצת קשה לא לחשוש מהיכולת של רוני... עושה רושם שהוא חוזר לעצמו. משחק נהדר למרות שהוא עדיין לא חד כמו בעונות הקודמות. עם זאת עדיין יונייטד מפגינה יצר הרס עצמי במשחקי החוץ שלה, מחצית ראשונה נהדרת ואז מחצית שניה גרועה מאד.

משחק מצוין היה היום, איזה קצב... רק באנגליה.

אה, וג'וני אוואנס כנראה יפתח כבלם באנפילד :aaa021:

2. StevieG Member

אני כ"כ מאושר. גם מזה שיונייטד הפסידה, וגם מזה שהם טעמו את התבשיל שהם מכינים כל שבוע, ואוי כמה שהוא מריררררררררררררררררררררררררררררר.

וידיץ' לא ישחק באנפילד. מעניין אם נוויל יעז להגיע לשבת ביציע גם באנפילד.

3. Ian Wright Member

דויד לואיז נראה כמו בלם ליברו אמיתי אבל נשפוט אותך לאורך זמן ארוך יותר. בכל מקרה הוא איש המשחק שלי ולמען האמת הוא נקודת האור היחידה שלי אצל הבלוז היום.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב מדהים מה שקרה בסיום, דרוגבה הצליח כמעט לבד להעביר ליד הקרן יותר מ-3 דקות... חולה נפש.

5. Gass12 Member

אני עומד ומצדיע לקבוצה האהובה שלי. שיחקנו נהדר בגשר.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אטינקסון הגיע עם החלטה מהבית לתת את המשחק לרוסים. כניסות אלימות של לואיז,של טרי איבאנוביץ' ושאר ירקות. עברו ללא תגובה.פנדל מארץ הפנטזיה.
    אי אפשר לנצח קבוצה שהשופט מחליט שהיא תנצח....
    תחגגו אוהדי פרנסל ממילא תפלו נגד ברומיץ' סטוק ופולהאם.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע מה איתכם, אני מרגיש כמו אחרי מינכן בעונה שעברה-שראינו כאן משחק שמשנה עונה. הייתה לנו כאן הזדמנות יוצאת מן הכלל לשבור את המעגל של משחקי החוץ עם מחצית ראשונה מצוינת ופספסנו אותה בענק, בקושי עברנו את החצי במחצית השנייה, וגם אם אטקינסון לא היה שורק לפנדל עדיין היה מדובר בהופעה מאכזבת נוספת. עכשיו נוסעים לאנפילד בלי וידיץ', אולי גם בלי אברה ועם מומנטום שלילי-מזכיר לי את הסיטואציה מאשתקד. הפעם יש יותר זמן לתקן, אבל אנחנו כבר במרץ ואני לא רואה איך פתאום יגיע שינוי ונתחיל לשחק בחוץ כמו קבוצה שרוצה אליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/11
  7. ArsenalFan Member

בחיים לא פנדל, כמובן. לסמולינג מותר לעמוד שם, הוא אפילו לא הושיט רגל. מצחיק שלפני תחילת המשחק, אמרתי לחבר בטלפון בציניות שבמקום אחד יונייטד יכולה להיות הכי מקופחת בעולם וזה הקרמלין... חבל שלא אמרתי שמיליון דולר ינחתו לי בסלון.

היה משחק נהדר. אני זוכר בעיקר משחקים בין שתי הקבוצות האלה בשנים האחרונות בקרמלין שבד"כ היו מאבקים כוחניים וטקטיים, אבל עם כדורגל יחסית דל. הפעם היה כדורגל מצוין, End to end stuff וקצב לא רגיל. בהחלט אחד המשחקים הטובים העונה ושתי הקבוצות היו שותפות לזה. זה גם היה מפגן אתלטיות ברמה גבוהה, תמיד יפה לראות. כמובן שלא הצלחתי להביא את עצמי להיות בעד הצ'אבס המתועבים (ללא ספק הקבוצה השנואה עליי בעולם) למרות שזה לכאורה משרת את המטרות של הקבוצה שאני אוהד, אבל נחיה עם זה... אליפות הם לא יקחו ועם כל התקוות והרצון, קשה להאמין שהם ימצאו את עצמם מחוץ לטופ-4.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גאה בבחורים שלנו על משחק נפלא.
    קשה מאוד לשחק מול צ'לסי, קבוצה פיזית וחזקה, קבוצה שמגיעה להזדמנויות מסוכנות מחצי מצב, שיכולה להעניש על כל דבר.
    לא צריך להתעסק בשופט היום, כי למרות שקופחנו עם הפנדל והאדום שהיה צריך להשרק ללואיז ככה זה שיפוט, פעם אתה זוכה מזה ופעם אתה נענש מזה. מדובר בשופט ששורק להכי הרבה פנדלים בליגה וזה מעיד שמדובר כניראה בשופט שידו קלה על ההדק לא רק היום אלא בכלל.
    עלינו כמו תמיד במטרה לנצח, במחצית הראשונה היינו עדיפים וגם היינו יוצאים עם כל הנקודות אם רוני היה בכושר אחר. לצערנו רוני עדיין לא חזר לעצמו ולצד גול נפלא גם החמיץ 3 מצבים שבשנה שעברה הוא היה שם לפחות שניים מהם ברשת.

שאפו לצ'לסי על עלייה למשחק במערך התקפי. הלכה מהפתיחה על כל הקופה ועל הניצחון.
    הראש כבר באנפילד, נקווה שריו יחזור כי בלי וידיץ' וריו לא יהיה פשוט בכלל.

9. Jack Wilshere Member

איזה פנדל ואיזה נעליים. שריקה שהיא בדיחה. סמולינג בסך הכל עמד במקום. לא שלח ידים, לא שלח רגליים, לא עשה כלום.

לואיז עושה רושם של שחקן מעולה. הוא כל כך טכני וחכם, ולדעתי הוא יכול לשחק בכל תפקיד במגרש.

מתוך 4 דקות תוספת הזמן, סוס היאור הצליח לשמור את הכדור ליד הקרן כמעט 3 דקות, ליצור בלאגן, הזדמנויות. איזה חיה רעה.

10. k_700 Member

הוא צריך להגיד תודה לאלוהים ולהניח תפילין מחר בבוקר על זה שלא הורחק היום.

אכזבה ענקית, אין וידיץ' מול ליברפול(למרות שאני מאמין שנוכל להסתדר גם עם אושה/בראון כבלמים לצד סמולינג) וכמובן ששוב קופחנו בגשר.

לפני שנתיים פנדל של באלאק שלא היה, שנה שעברה נבדל של דרוגבה והעונה פנדל שלא היה.

כבר עמדתי לכתוב תשבוחות על ההופעה של אטקינסון אבל כמו שופט ליצן אנגלי טיפוסי הוא היה חייב להחזיר בפנדל שלא היה.

לא נורא,אומנם קופחנו אבל באותה מידה השופטים הגרועים האלה פוגעים בכל הליגה.

לא ניתן להם לשבור את רוחנו.
    נתראה בOT, בהצחה לצ'לסי עם המאבק על הכרטיס לליגת אלופות.
    כשאני רואה את טוטנהאם נמצאת במקום ה-5(ואולי הרבה זמן היא לא תחזור למקום ה-4) אני יודע שהיא תעלה בטירוף למשחק מול הצרפתים הננסים.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה את מי הוא כבר יצטרך לעצור? קאוט?
    שלא תפתחו ציפיות למשחק הזה בטעות רק בגלל שוידיץ' לא ישחק, לי בטח עדיין אין שום ציפיות מהמשחק הזה.

היה משחק די מאוזן למען האמת, יונייטד נעלמה מאז השער של רוני וצ'לסי החזיקה הרבה בכדור אבל לא באמת יצרה הרבה עד דקות הסיום, בסופו של דבר במצב של שוויון צ'לסי היא זאת שהמשיכה ללחוץ ולשים את הרגל על הגז וזה מה שהביא לנצחון כנראה מוצדק.

מבין השניים לואיז יהיה כנראה ההחתמה הטובה יותר מטורס, שלא נראה כמו הרבה אבל אני מאמין שהוא עוד יכבוש לא מעט שערים בצ'לסי, עם זאת אני לא מאמין שהוא אי פעם יהיה שווה את ה50 ששולמו עליו, לעומתו לואיז נראה כמו רכישה נהדרת שמהווה יותר ערך לכסף.

12. k_700 Member

בראון/אושה כנראה יפתחו לצד סמולינג. כי בסך הכל אוונס לא שיחק הרבה זמן ושני צעירים במרכז ההגנה באנפילד זה מתכון לאסון.

אם כבר לצחוק ממשהו זה מהעובדה שג'וני אוונס נראה כמו בקנבאוור ליד בלמים כמו קוקסינלי ודג'ורו וכל העמייאת שהפדופיל שלכם קונה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מירוץ האליפות לא קיבל תפנית היום מבחינתנו, אנחנו חייבים ללכת בכל הכחב ולהבטיח את המקום השלישי, עדיין לא יצאנו לשום דרך חדשה, כבר לא מעט פעמים היה נראה שהנה זה מאחורינו, וכל פעם מחדש נכנסנו לבוץ מחדש. אנחנו צריכים יציבות, המשכיות, ואת זה נבחן במשחקים הבאים.

אלו 3 נקודות חשובות, כדי לחזור לתמונה של ליגת האלופות, מנצ'סטר יונייטד עדיין לא בטווח שלנו, היא רחוקה מדי.
    היה משחק מרתק, בין 2 קבוצות חזקות. המחצית הראשונה כולה של היונייטד, החצי השני שלנו לגמרי, מנצ'סטר יונייטד שיחקה נפלא בחצי הראשון, אנחנו היינו די בשוק, לא יצרנו שום דבר, מנצ'סטר יונייטד שלטה ושיחקה חכם.
    בחצי השני עלינו עם אמונה וזה היה ניכר על השחקנים, הפעולות היו כמו בימים הטובים, משחק התקפה מחובר, טוב, חכם, הפעלנו מכבש שהיה חייב להסתיים בשער. טורס לא היה מצויין אבל ניסה, והנוכחות שלו משפיעה, אין מה לעשות הוא מרתיע. ז'ירקוב היה טוב שנכנס, מאלודה היה רע. אשלי קול היה פעיל מאוד, דינאמי, רבץ בחלק ההתקפי ועשה עבודה טובה. דויד לואיז במשחק גדול, אבל הבן אדם חייב להירגע, היום בנס הוא לא קיבל אדום, למרות שהגיע לו, הוא חייב לתפוס קצת שכל ולא ליפול בשטויות האלה.
    בקשר לפנדל, לטעמי היה, ז'ירקוב לא צלל, הוא נפל מהרגל של סמולינג וזה ברור, הבעיה פה שסמולינג לא יזם את המגע ולא ניסה להפיל, לכן זה לא נראה וודאי, וזה באמת לא וודאי, אבל אני חושב שאי אפשר לומר שהשופט טעה, זה פנדל.

ניצחון חשוב לביטחון, למוראל.
    האליפות הזו מוכרעת על יציבות, שום דבר מעבר, מנצ'סטר יונייטד בדרך לאליפות בטוחה כי היא שומרת על יציבות נפלאה, גם שהיא נראית רע היא לא פגיעה, לא מפסידה וגם מנצחת. מה שלחלוטין אי אפשר לומר עלינו, לכן המיקום שלנו מגיע לנו, כדי להתאושש ולסיים כמה שאפשר למעלה, חייבים לחזור ליציבות.

ואגב, וידיץ' בלם ענק, אבל אי אפשר להתמודד עם הפיזיות של דרוגבה, גם וידיץ' לא יכול, אף אחד לא יכול.

ואגב 2, הרננדז שחקן ענק, היום הוא לא הגיע למצבים, אבל התנועה, הנגיעות הקטנות, החכמת משחק, יש לו את זה, ברגע שהוא יצא באמת שנשמתי יותר לרווחה, אנחנו עוד נאכל חרא ממנו, שחקן שחקן.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/...alling-8639432/

במבט שני באמת רואים שז'ירקוב קפץ לפני שסמולינג נוגע בו... עם זאת עדיין זה נראה כמו הכשלה, גבולי מאד לדעתי (ויכול להיות שאני כמובן טועה). האמת שגם השדרים חשבו שמדובר בפנדל. בכל מקרה נסכים שיונייטד כן קופחה היום.

15. k_700 Member

שום גבולי ושום נעליים.
    מה שעוד יותר מצחיק זו העובדה שלאטקינסון הייתה את הזווית הכי טובה לראייה מכל הנוכחים במגרש ועדיין הוא שורק כמו טמבל.

שופט ליצן, לצ'לסי אולי הגיע לנצח לפני המחצית השנייה אבל לא ככה.