המחזור ה-18 לעונת 2020/21 ב-SerieA:: הדרבי ד'איטליה והדרבי קפיטולינו בתפריט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏15/1/21.

1. itzik.miro Member

אכן טורגרוסה היה בברשיה ועבר בחלון הנוכחי לסמפדוריה, היום הייתה הופעת הבכורה ושער הבכורה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. RubberSoul Member

לא פלא שלא שרדו בליגה הראשונה הרבה שחקנים מאותה ברשה. בניית הסגל היתה כל כך רעה, שבינואר ההוא החיזוק היה על סף הלא קיים, משהו כמו 2 שחקני רכש בלבד.

3. uri מנהלים

Napoli: Ospina; Hysaj, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Demme, Bakayoko; Lozano, Zielinski, L Insigne; Petagna

Fiorentina: Dragowski; Igor, Milenkovic, Pezzella; Venuti, Amrabat, Castrovilli, Biraghi; Callejon, Ribery; Vlahovic

*פביאן רואיז עם קוביד (יחמיץ גם את הסופרקופה).

4. Raulito Madridista

מחכה למשחק היום, בהחלט "יום ראשון הגדול". פירלו אמר שם משפט מרגש על קונטה שהוא זה שגרם לו לרצות לאמן וכן הלאה. בהחלט יכול להיות שהפיניש של רונאלדו או לוקאקו יכריע את המשחק הזה. מצד אחד לא רואה את ההגנה של יובה - קצת כבדה, גם המהירות של סנדרו וקוואדראדו חסרה - מתמודד עם הבלגי. מצד שני אינטר כל העונה סופגת וסופגת ורונאלדו צריך מצב אחד, מה גם שמוראטה מאוד נייד ואוהב לכבוש נגד אינטר. זה מרגיש כאילו אם יובה מנצחת היום אז אי אפשר יהיה לעצור אותו. לאינטר, לפחות העונה - יש קושי במשחקים הגדולים, נדמה לי שהיא ניצחה רק את נאפולי ולדעתי עדיין יש לה נחיתות מנטאלית מול יובה. אשרף מפלצת התקפית אבל בהגנה עושים חורים לרוב וצריך להיערך לזה, אגב, מקווה שווידאל ישלוט בעצמו ולא יעשה איזה פנדל מטופש או יקבל כרטיס אדום חסר אחריות. מהן ההשערות מצד יובה? יהלום עם ראמזי מתחת לרונאלדו ומוראטה בזמן שיש כמה קשרי כנף מעניינים כמו קייזה?

5. uri מנהלים

מצטער לאכזב את @טל. אבל כרגע כנראה יצאנו מהמאבק על המקום הרביעי.

yonmu ו-טל. אוהבים את זה.
  6. טל. Member

אתם צריכים אחד כמו פונסקה על הקווים. או אז היית מגיע רחוק.

7. DRORIKO Member

לא להאמין שקיבלנו מהנמושות העלובות האלה שלישיה. אנחנו פתטים.

8. itzik.miro Member

הגול הראשון בתוספת לאדום של חואן (כולל שופט שהחליט לחמול על פיורנטיננ) היו גורמים העיקריים למפלה הזאת.

מביך עבורנו כמובן אבל מה נעשה

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מאוד מקווה בשביל פיורה שתיפטר מפרנדלי asap. הסגל הזה שווה הרבה יותר. מקווה גם שאם ספאלטי יקבל הצעה הוא יחרוג מהמנטליות הסרוחה שלו, יוותר על משכורת של ארבעה חודשים מאינטר וילך לויולה.

אמראבט כובש אותי בכל פעם מחדש. גם במשחק שהקבוצה שלו מקבלת חמישייה הניידות שלו, הפיזיות והאיכות הכללית בולטת. מתאים מאוד לאינטר של קונטה. גם מילנקוביץ' יכול להיות בלם טופ בקלות.

הפנדל על בקאיוקו הוא הדוגמה המושלמת לעיוות דין שנעשה למכשילים. שחקן שרץ לכיוון הקרן מוכשל על קצה הרחבה ובעקבות כך מקבל הזדמנות נהדרת לגול. הגיע הזמן לשנות את זה.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  10. uri מנהלים

לפי מספר עיתונאים המקושרים לפיורנטינה, הן ספאלטי והן סארי קיבלו הצעות מאיתנו כאשר הוחלט לפטר את יאקיני. שניהם סירבו להגיע באמצע העונה (ולוותר על השכר היפה שהם מקבלים מאינטר ויובנטוס). כמו כן, ככל הנראה יש הסכם בעל פה עם אחד מהם לעונה הבאה.

נראה לי שפשוט נחזיר את יאקיני במוקדם או במאוחר עד לסיום העונה. איתו לפחות לא נרד ליגה. פראנדלי היה רעיון רע וטענתי זאת מלכתחילה.

itzik.miro ו-yonmu אוהבים את זה.
  11. טל. Member

בסדר רעיון רע רעיון רע.
    אבל מה שהולך פה זה כבר מעבר לרע.

אני מטבעי מאוד ביקורתי כלפי מאמנים. -אבל יש גבול כמה אפשר להפיל תיק רק על המאמן.
    זה כבר מוגזם מה שהולך פה.

---------------------------

+1 בנוגע להערה על הפנדל.

12. DRORIKO Member

השער הזה ממחיש יותר מהכל את חוסר העומק של יובה. כמה פציעות ואתה לא במשחק. זה מתחיל עם חאקימי שעושה בית ספר לפרבוטה שלא היה אמור להיות בתכניות בכלל וממשיך בוידאל שנותן גול על הראש של דנילו שהיה אמור להיות שחקן רוטציה ומצא את עצמו בתור השחקן עם הכי הרבה דקות ביובה. החוזק של יובה כל השנים היה העומק בסגל שלה, בקטע הזה אינטר השנה לא רואה אותה ממטר, עם פציעות או בלי פציעות.

אגב עומק. חאקימי בארלה ו-וידאל היו מעורבים בשער עלו ביחד פחות מרונאלדו. על זה אני מדבר כשאני אומר שעדיף לבנות לרוחב במקום לזרוק את כל הז'יטונים על כוכב של אינסטגרם.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/21
  13. VAR Member

עד עכשיו מהתרשמות שלי נראה שאם ישנו צ'וקר כלשהו בהתקפה של אינטר במשחקים גדולים... הוא דובר ספרדית, לא שפה גנרית כלשהי בבלגיה.

בכלל אין שחקן שמאכזב אותי בשנה האחרונה יותר מלאוטרו. בכל עולם הכדורגל.

14. רוברטו באגיו31 Member

לאוטרו מאכזב מכיוון שהוא מסוגל להרבה הרבה יותר ממה שהוא מראה, עם הכישרון שלו הוא צריך לסיים כל עונה עם הרבה יותר שערים ובישולים .

אינטר בינתיים עושה בית ספר ליובה, היה צריך להיות כבר לפחות 3-0 .

15. uri מנהלים

אני זוכר לפני 4 שנים איך התלהבתי כבר אז מהצעדים הראשונים של בארלה בסרייה A. תראו איך גדל הילד... :rolleyes:

yonmu, itzik.miro ו-VAR אוהבים את זה.