המחזור ה-18 לעונת 2020/21 ב-SerieA:: הדרבי ד'איטליה והדרבי קפיטולינו בתפריט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏15/1/21.

1. VAR Member

אה ועוד משהו:
    במשך משהו כמו 8 שנים היה ליובנטוס את הסגל הכי טוב באיטליה. עכשיו נראה שיש קונצנזוס שהסגל של אינטר עדיף. מצאו את האדם שהיה שם ב9 מתוך 10 השנים האלה (כידוע לא ניתן לבנות קבוצה ברמה הזאת בתוך שנה אחת, גם שנתיים זה הישג גדול). ואם אתם אוהדי יובנטוס, תשתחוו לו ותבקשו סליחה יפה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/21
  2. DRORIKO Member

דמגוגיה. מארוטה מיצה את עצמו ביובה. הנה שני המרקטואים האחרונים של הציקלופ. על מי מהשחקנים האלה אני אמור להשתחוות בפניו?

Juventus FC - Transfers 18/19 | Transfermarkt
    Juventus FC - Transfers 17/18 | Transfermarkt

3. VAR Member

דמגוגיה זה לתת לינק חסר כל הקשר לנסיבות, לתקציב, למצב הקבוצה, לרצונות של המאמן וכו'.

4. DRORIKO Member

אם ככה אז אותה עושה את האמא של הדמגוגיה, כי אם אתה מדבר על נסיבות והמצב של הקבוצה אז פרטיצ'י הביא לא מעט שחקנים צעירים שאמורים להצעיר את הקבוצה ולהוביל אותה בעתיד. אז כן זה די דפוק שקבוצה בלבל של יובה הולכת להצערה, אתה לא תראה את זה לא בבאיירן ולא בליברפול, אבל זה בגלל שרשרת מחדלים שהובילו אותה למצב הזה. שרשרת מחדלים שלהוא שאני צריך להשתחוות אליו יש חלק גדול בהם. אולי הכי גדול.

5. VAR Member

להביא שחקן בן 33 ב105 מיליון יורו כדי שיביא לך צ'מפיונס כאן ועכשיו ובו בזמן להצעיר את הקבוצה? לא קונה.

6. DRORIKO Member

רונאלדו זה נטו אניילי והפנטזיות הילדותיות שלו. כאילו שהבאת את רונאלדו אז הצ'מפיונס אצלך בכיס. זה מה שקורה כשבעל הבית מתערב לאנשי המקצוע שלו. זאת גם הסיבה שמארוטה התכסח איתו ועזב(ובקטע הזה אני לגמרי איתו) שחקנים כמו קייזה, מקני וקולוסבסקי זה לחלוטין בשביל להצעיר את הקבוצה, לא קשור לרונאלדו.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@itzik.miro - התכוונתי לקרוטונה ולא לספציה, אתה בהחלט צודק.

מוראטה היה מהבודדים שרץ, נלחם, לחץ והיה נראה שאכפת לו. מוראטה לא שחקן יוצר, הוא לא פליימיקר, ולא אמור לרדת לקבל כדור. להאשים אותו בתצוגת הנפל של הקבוצה היום זו בדיחה. אני גם לא בא בתלונות לקייזה או פראבוטה.
    אגב גם טק לא היה חף מטעויות היום, אבל הוא נתן לנו כלכך הרבה שאי אפשר באמת להתלונן.

ראביו,ראמזי,רונאלדו,בונוצ'י,דנילו ומתחת לכולם - בנטנקור - בהחלט ראויים למכות חשמל.

אכשהו הבינוניות שמציפה את הסגל שלנו שנים הצליחה להתחבא מרוב מבקרי הכדורגל, לא עוד.

דרוריקו - אניילי הוא הבעיה? שניזכר איפה היינו עם אלסיו סקו וקובולי ג'יילי?
    דרוריקו 2 - יש לך באמת ספק שמארוטה הוא המנהל הספורטיבי/מנכ"ל הכי טוב באיטליה ומהטובים באירופה? למישהו בעולם יש ספק על זה?
    אפשר להתווכח על האם יובנטוס הייתה צריכה לצאת לסייקל חדש, אי אפשר להתווכח עם זה שהבנאדם הוא הטוב בתחומו.

ושוב - צריך להחמיא לקונטה על ההכנה שלו למשחק. היה פה נוקקאאוט מכל בחינה. בארלה כוכב על. לוקאקו שחקן גדול - וכמובן - מישהו זוכר שבאינטר ניסו להפטר מברוזוביץ' בכל מחיר?

VAR אוהב/ת את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא חושב שלוקאקו או לאוטארו היו טובים היום. המחצית הראשונה של לוקאקו הייתה טובה אבל בשנייה נדמה שהוא חיפש את המלחמות עם בלמי יובה במקום לשחק פשוט.

בארלה שחקן כיף, אהבה, מה לא, אבל מבחינתי ברוזו זה השחקן שלנו. לא הבנתי מעולם איך קונטה רצה להיפטר ממנו (או משקריניאר) ואני חושב שגם קונטה עצמו לא יכול למצוא סיבות רציונליות למעט פטיש לרכישות מיותרות. היום הגענו למצב שאריקסן מיועד להיות Vice Brozo.

ואגב, דרמיאן הפתעה מאוד נעימה. אפס תלונות.

9. DRORIKO Member

הוא הכי טוב בעולם, אבל בדיוק כמו שחקנים ומאמנים גם אצל מנהלים מקצועים כנראה שמגיע שלב של מיצוי במועדון. שמע השנתיים האחרונות לא היה טובות. יורדים על פרטיצ'י שהוא הוציא 40 מיליון על ברנרדסקי2(עוד מוקדם לקבוע) אז מארוטה הוציא 40 מיליון על ברנרדסקי המקורי. יורדים על פרטיצ'י שהוא הביא גרוטאה כמו ראביו אז מארוטה הביא לך את הגרסה הטורקית שלו. מארוטה של ה-5 שנים הראשונות וואלה כל שחקן פגיעה(טוב נו חוץ מסטורארו) אבל בסוף שלו אצלנו הוא איבד את מגע הקסם. כנראה שהוא היה צריך לשנות קידומת כדי לחדש אותו.

לגבי אניילי, בגדול הוא לא הבעיה, להיפך. הוא בעל הבית והוא שם את הכסף, ולהבדיל מכל מיני סינים שאתה לא יודע איפה הם יהיו מחר הוא נולד יובנטיני וימות יובנטיני. ועם כל זה בעניין רונאלדו הוא יצא פארש. בשיא הרצינות, זה מועמד חזק לפלופ הכי גדול בהיסטוריה של יובה. נכון הגיעו לא מעט שחקנים שהם פחות טובים ממנו, אבל מבחינת השקעה כספית מול תרומה על המגרש אתה נפלת פה חזק. ומילא זה שהוא לא מספיק טוב, הוא גם תוקע לך את המשחק ולא נותן לאחרים להתבטא. ואני לא מדבר רק על שחקנים.

10. SerieA Il Capitano

זו הפעם הראשונה שאינטר של קונטה במשחק גדול באמת משחקת כמו שהיא אמורה לשחק, ועל זה מגיע שאפו גדול למאמן. השחקנים ידעו היטב מה הם צריכים לעשות בכל נקודת זמן ותכנית המשחק עבדה מעולה.

הייתי מאד לחוץ, מן הסתם, כאשר לא כבשנו את השלישי כאשר יכולנו לעשות את זה אבל נראה שההגנה עמדה היטב (באופן מפתיע לאור המשחקים האחרונים) וזה היה שינוי מרענן מאד.

בארלה ובאסטוני הם שני יהלומים, ואני מאושר מכל רגע ששניהם איתנו. מבאס שסנסי לא שותף גם הוא לחוויה הזו, אבל התגעגעתי לתחושה שיש שני יהלומים כאלה אצלנו ושאוכל לראותם גם בנבחרת האהובה עליי.

באשר ליובנטוס, החלשה ביותר מאז 2010 בלי ספק. ועם זאת, זה לא אומר שהם מחוץ למירוץ האליפות בעיני מכיוון שמדובר על קבוצה עם תשע נשמות. ועם זאת, מתי יובנטוס הפסידה ״משחק עונה״ מאז 2012? יש את המשחק ההוא מול נאפולי, אבל היא הייתה ראשונה בטבלה. מלבדו אני לא זוכר משחק חשוב באמת, באיטליה, שיובנטוס לא צלחה.
    באמת שאם אינטר תצליח לקלקל את ההזדמנות הזו לזכייה בליגה, זה יהיה חבל מאד.
    גאה בקבוצה שלי וגאה בשחקנים. נהניתי מאד מהמשחק וכל הכבוד לאנטוניו קונטה על הכנה מעולה ותכנית משחק מצוינת.

uri ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  11. VAR Member

כל אחד מפשל עם רכישות מסוימות. גם מארוטה. ההבדל הוא שהוא יצר מערכת כזאת שרכישה כושלת היא מכה בכנף עבורה. ואז בא רונאלדו ועכשיו כל רכש (או עזיבה) נעשה קודם כל בהתאם לצרכים שלו. וכל אחד כזה שלא ישחק בהתאם לציפיות אתה תרגיש טוב מאוד.

12. DRORIKO Member

ברור שבכל קבוצה יש רכישות כושלות, השאלה זה המינון. מארוטה של השנים הגדולות על כל פלופ אחד הביא לך 5 תותחים אז ברור שזה היה רק מכה קלה בכנף. בשנים האחרונות שלו היחס הזה השתנה. באמת אחי תעבור על 2 הלינקים שהבאתי לך, היחיד מבין השמות שאפשר עוד איכשהוא להגדיר כהצלחה זה מטוידי, וגם הוא לא היה איזה בוננזה סטייל דיבאלה או פוגבה. כל השאר או כבר לא בקבוצה או תקועים לנו כמו עצם בגרון(היי שוב ברנרדסקי).

13. itzik.miro Member

אתה בעצם אומר מה שדרור אומר - שהבעיה היא לא שהחליפו את מארוטה בפארטיצ'י אלא שהחליפו את מארוטה בפארטיצ'י ואמרו לו (במישרין או עקיפין) תעשה הכל כדי שתהיה קבוצה שתתאים לצרכים של רונאלדו.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

טל. אוהב/ת את זה.
  14. VAR Member

באמת אחי תעבור על רשימת ההישגים שלכם ב10 השנים האחרונות.
    לא הבנתי מה מזה קשור למה שדרור אמר. דרור אמר שבשנים האחרונות של מארוטה ביובה איכות הרכישות ירדה + הייתה הזנחה של העתיד (בהזדמנות זו אני מוסר בשם מארוטה התנצלות על כך שהיה עסוק בלתחזק את השושלת הכי גדולה בהיסטוריה של הכדורגל האיטלקי, ואולי בכל הליגות הבכירות. להשקיע בעתיד על חשבון ההווה זה רעיון טוב כשההווה קודר, לא כשאתה אחת מ4 הקבוצות הכי טובות בעולם באופן עקבי). מה שאני אומר זה שאם שנה אחרי שמארוטה הגיע ליובנטוס היא הפכה לקבוצה החזקה ביותר בליגה האיטלקית ונשארה כזו במשך 9 שנים, ולקראת סוף התקופה הזאת הוא עזב ליריבה הגדולה שגם היא הפכה תוך שנה לקבוצה החזקה ביותר בליגה האיטלקית - אז זה לא בגלל הקרחת המבריקה שלו ולא בגלל שהשופטים בכיס שלו ולא בגלל השפעה מיסטית כלשהי של הנוכחות שלו על הסביבה אלא בגלל שמדובר באיש מקצוע שהוא עילוי יחיד מסוגו. ואנשים פה מדברים איתי על רכישה כושלת של ברנרדסקי או אפילו על מרקאטו שלם של רכישות כושלות (נגיד).

רק בריאות.

15. DRORIKO Member

אתה יורד עלי שאני מביא נתונים בלי הקונטקסט, אז מה אתה עושה? הרי בוא נעבור רגע על ההודעות שלך עד עכשיו:מארוטה הביא ליובה 9 אליפויות רצופות=>מארוטה עוזב לאינטר=>אינטר מנצחת את יובה בדרבי=אוהדי יובה צריכים לבקש סליחה ממארוטה. לא זה לא עובד ככה, יש הרבה מאד בין לבין שאתה בוחר לפספס.

היה עסוק בלתחזק את השושלת אבל נכשל בזה. השחקנים שהוא הביא בשנתיים האחרונות שלו ברובם הגדול לא סיפקו את הסחורה, מחלקם אנחנו לא מצליחים להיפטר עד היום. פרטיצ'י קיבל סגל מבוגר ועייף שלא היה מנוס מלהצעיר אותו. זה התחיל מדה ליכט שנה שעברה והמשיך עם הצעירים של המרקטו האחרון.